Kutho Jombang


deni-kristiani
Versi: Deni Kristiani

Jo lali yen tindak kutho jombang,
Mampir alun-alun kebon rojo..
Papan rejo sajugo cocok nggo ngumbah moto,
Biso gawe sing sedih dadi gembiro..

Jo gumun putrine ayu-ayu,
Nyampingan kebaya sutro biru..
Lambe abang digincu,
Nglirik trus mesem ngguyu,
Ning jo kliru biso nesu yen diganggu..

Kutho jombang dumadi kutho beriman,
Bersih indah tur nyaman pancen wis nyoto..
Kutho jombang mbawero kutho seniman,
Tansah ajeg ngramekke jagat hiburan..

Pedagang karyawan dho lelumban,
Sing males sing lamban ketinggalan..
Murid guru tut laku buru wektu keplayu,
Kutho jombang saiki wis tambah maju..

reff:
Jo lali yen tindak kutho jombang,
Mampir alun-alun kebon rojo..
Papan rejo sajugo cocok nggo ngumbah moto,
Biso gawe sing sedih dadi gembiro..

Jo gumun putrine ayu-ayu,
Nyampingan kebaya sutro biru..
Lambe abang digincu,
Nglirik trus mesem ngguyu,
Ning jo kliru biso nesu yen diganggu..

Kutho jombang dumadi kutho beriman,
Bersih indah tur nyaman pancen wis nyoto..
Kutho jombang mbawero kutho seniman,
Tansah ajeg ngramekke jagat hiburan..

Pedagang karyawan dho lelumban,
Sing males sing lamban ketinggalan..
Murid guru tut laku buru wektu keplayu,
Kutho jombang saiki wis tambah maju..
———————
[ver: lyrics]
[id: vikolhcu]
[ar: Deni Kristiani]
[ti: Kutho Jombang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:12]
[00:00.02]Kutho Jombang
[00:00.02]by: Deni Kristiani
[00:25.02]
[00:27.02]>>>
[00:28.02]>>
[00:29.02]>
[00:30.02]Jo lali yen tindak kutho jombang,
[00:36.19]Mampir alun-alun kebon rojo..
[00:42.04]Papan rejo sajugo cocok nggo ngumbah moto,
[00:48.91]Biso gawe sing sedih dadi gembiro..
[00:55.66]Jo gumun putrine ayu-ayu,
[01:01.45]Nyampingan kebaya’ sutro biru..
[01:08.29]Lambe abang digincu,
[01:11.25]Nglirik trus mesem ngguyu,
[01:14.59]Ning jo kliru biso nesu yen diganggu..
[01:21.29]
[01:35.02]Kutho jombang dumadi kutho beriman,
[01:44.70]Bersih indah tur nyaman pancen wis nyoto..
[01:53.89]Kutho jombang mbawero kutho seniman,
[02:02.17]Tansah ajeg ngramekke jagat hiburan..
[02:12.68]Pedagang karyawan dho lelumban,
[02:20.80]Sing males sing lamban ketinggalan..
[02:30.45]Murid guru tut laku mburu wektu keplayu,
[02:39.26]Kutho jombang saiki wis tambah maju..
[02:48.49]
[03:12.09]>>>
[03:13.09]>>
[03:14.09]>
[03:15.09]Jo lali yen tindak kutho jombang,
[03:20.50]Mampir alun-alun kebon rojo..
[03:26.29]Papan rejo sajugo cocok nggo ngumbah moto,
[03:31.97]Biso gawe sing sedih dadi gembiro..
[03:37.79]Jo gumun putrine ayu-ayu,
[03:43.44]Nyampingan kebaya’ sutro biru..
[03:49.35]Lambe abang digincu,
[03:51.95]Nglirik trus mesem ngguyu,
[03:55.01]Ning jo kliru biso nesu yen diganggu..
[04:00.94]
[04:12.09]Kutho jombang dumadi kutho beriman,
[04:18.13]Bersih indah tur nyaman pancen wis nyoto..
[04:23.84]Kutho jombang mbawero kutho seniman,
[04:29.49]Tansah ajeg ngramekke jagat hiburan..
[04:35.59]Pedagang karyawan dho lelumban,
[04:41.14]Sing males sing lamban ketinggalan..
[04:47.07]Murid guru tut laku mburu wektu keplayu,
[04:52.60]Kutho jombang saiki wis tambah maju..
[04:59.90]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s