Kutho Jombang

Versi: Deni Kristiani

Jo lali yen tindak kutho jombang,
Mampir alun-alun kebon rojo..
Papan rejo sajugo cocok nggo ngumbah moto,
Biso gawe sing sedih dadi gembiro..

Jo gumun putrine ayu-ayu,
Nyampingan kebaya sutro biru..
Lambe abang digincu,
Nglirik trus mesem ngguyu,
Ning jo kliru biso nesu yen diganggu..

Kutho jombang dumadi kutho beriman,
Bersih indah tur nyaman pancen wis nyoto..
Kutho jombang mbawero kutho seniman,
Tansah ajeg ngramekke jagat hiburan..

Pedagang karyawan dho lelumban,
Sing males sing lamban ketinggalan..
Murid guru tut laku buru wektu keplayu,
Kutho jombang saiki wis tambah maju..

reff:
Jo lali yen tindak kutho jombang,
Mampir alun-alun kebon rojo..
Papan rejo sajugo cocok nggo ngumbah moto,
Biso gawe sing sedih dadi gembiro..

Jo gumun putrine ayu-ayu,
Nyampingan kebaya sutro biru..
Lambe abang digincu,
Nglirik trus mesem ngguyu,
Ning jo kliru biso nesu yen diganggu..

Kutho jombang dumadi kutho beriman,
Bersih indah tur nyaman pancen wis nyoto..
Kutho jombang mbawero kutho seniman,
Tansah ajeg ngramekke jagat hiburan..

Pedagang karyawan dho lelumban,
Sing males sing lamban ketinggalan..
Murid guru tut laku buru wektu keplayu,
Kutho jombang saiki wis tambah maju..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *