Bojo Marakke Ngelu

Versi: Ajeng Kartika Sari

Nganti rontok rambutku,
Anggonku mikir sliramu..
Nganti kuru awakku,
Anggonku gagas polah tingkahmu..

Budhal isuk pamite kerjo,
Mulih bengi kok ra nggowo opo-opo..
Saben pethuk karo morotuwo,
Sambate kere ora duwe bondho..

Duwe bojo mung marakke sirah ngelu,
Esuk awan sore bengi kok mung ngajak padu..
Yen jejaluk ora dituruti kok nesu,
Opo luwihbecik tak ijolke tahu..

Duwe bojo kok nganyelke tenan,
Sithik-sithik isone mung cemburuan..
Anak bojo ngopenine ra tenanan,
Yen aku pegel tak golekno ligeran..
Yen aku pegel tak selehno gadean..
Yen aku pegel tak tinggal minggat sisan..

reff:
Budhal isuk pamite kerjo,
Mulih bengi kok ra nggowo opo-opo..
Saben pethuk karo morotuwo,
Sambate kere ora duwe bondho..

Duwe bojo mung marakke sirah ngelu,
Esuk awan sore bengi kok mung ngajak padu..
Yen jejaluk ora dituruti kok nesu,
Opo luwihbecik tak ijolke tahu..

Duwe bojo kok nganyelke tenan,
Sithik-sithik isone mung cemburuan..
Anak bojo ngopenine ra tenanan,
Yen aku pegel tak golekno ligeran..
Yen aku pegel tak selehno gadean..
Yen aku pegel tak tinggal minggat sisan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *