Bojo Marakke Ngelu


ajeng-kartika-sari_2
Versi: Ajeng Kartika Sari

Nganti rontok rambutku,
Anggonku mikir sliramu..
Nganti kuru awakku,
Anggonku gagas polah tingkahmu..

Budhal isuk pamite kerjo,
Mulih bengi kok ra nggowo opo-opo..
Saben pethuk karo morotuwo,
Sambate kere ora duwe bondho..

Duwe bojo mung marakke sirah ngelu,
Esuk awan sore bengi kok mung ngajak padu..
Yen jejaluk ora dituruti kok nesu,
Opo luwihbecik tak ijolke tahu..

Duwe bojo kok nganyelke tenan,
Sithik-sithik isone mung cemburuan..
Anak bojo ngopenine ra tenanan,
Yen aku pegel tak golekno ligeran..
Yen aku pegel tak selehno gadean..
Yen aku pegel tak tinggal minggat sisan..

reff:
Budhal isuk pamite kerjo,
Mulih bengi kok ra nggowo opo-opo..
Saben pethuk karo morotuwo,
Sambate kere ora duwe bondho..

Duwe bojo mung marakke sirah ngelu,
Esuk awan sore bengi kok mung ngajak padu..
Yen jejaluk ora dituruti kok nesu,
Opo luwihbecik tak ijolke tahu..

Duwe bojo kok nganyelke tenan,
Sithik-sithik isone mung cemburuan..
Anak bojo ngopenine ra tenanan,
Yen aku pegel tak golekno ligeran..
Yen aku pegel tak selehno gadean..
Yen aku pegel tak tinggal minggat sisan..
———————
[ver: lyrics]
[id: kwbalvcu]
[ar: Ajeng Kartika Sari]
[ti: Bojo Marakke Ngelu]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:55]
[00:00.02]Bojo Marakke Ngelu
[00:00.02]by: Ajeng Kartika Sari
[00:31.02]
[00:33.02]>>>
[00:34.02]>>
[00:35.02]>
[00:36.02]Nganti rontok rambutku,
[00:39.98]Anggonku mikir sliramu..
[00:45.06]Nganti kuru awakku,
[00:49.61]Anggonku gagas polah tingkahmu..
[00:54.02]Budhal isuk pamite kerjo,
[00:59.86]Mulih bengi kok ra nggowo opo-opo..
[01:04.33]Saben pethuk karo morotuwo,
[01:08.88]Sambate kere ora duwe bondho..
[01:13.54]Duwe bojo mung marakke sirah ngelu,
[01:19.39]Esuk awan sore bengi kok mung ngajak padu..
[01:24.12]Yen jejaluk ora dituruti kok nesu,
[01:28.60]Opo luwihbecik tak ijolke tahu..
[01:33.33]
[01:35.19]Duwe bojo kok nganyelke tenan,
[01:39.99]Sithik-sithik isone mung cemburuan..
[01:44.96]Anak bojo ngopenine ra tenanan,
[01:49.44]Yen aku pegel tak golekno ligeran..
[01:54.54]Yen aku pegel tak selehno gadean..
[01:59.21]Yen aku pegel tak tinggal minggat sisan..
[02:04.00]
[02:41.10]>>>
[02:42.10]>>
[02:43.10]>
[02:44.10]Budhal isuk pamite kerjo,
[02:47.82]Mulih bengi kok ra nggowo opo-opo..
[02:52.49]Saben pethuk karo morotuwo,
[02:57.15]Sambate kere ora duwe bondho..
[03:02.25]Duwe bojo mung marakke sirah ngelu,
[03:07.43]Esuk awan sore bengi kok mung ngajak padu..
[03:12.11]Yen jejaluk ora dituruti kok nesu,
[03:16.77]Opo luwihbecik tak ijolke tahu..
[03:22.19]
[03:24.93]Duwe bojo kok nganyelke tenan,
[03:28.59]Sithik-sithik isone mung cemburuan..
[03:33.33]Anak bojo ngopenine ra tenanan,
[03:37.80]Yen aku pegel tak golekno ligeran..
[03:42.77]Yen aku pegel tak selehno gadean..
[03:47.51]Yen aku pegel tak tinggal minggat sisan..
[03:52.54]
—————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s