Wadon Selingan


Versi: Rossa Angelina

Sumpah wis janji ning njero ati,
Ora ndemeni wong due rabi..

Langka rabine ning luar negri,
Nunggu rabine sun didemeni..
Kaya jabur selingan tambah nganggur..

reff:
Apa enake dipikir langka senenge,
Due demenan sing masih ana ikatan..

Enak ning dika nanging blenak ning kita,
Rabine teka sun bakal ditinggal lunga..
Mung cuma wadon selingan,
Rabine teka ning kula bli kelingan..

Langka rabine ning luar negri,
Nunggu rabine sun didemeni..
Kaya jabur selingan tambah nganggur..

reff:
Apa enake dipikir langka senenge,
Due demenan sing masih ana ikatan..

Enak ning dika nanging blenak ning kita,
Rabine teka sun bakal ditinggal lunga..
Mung cuma wadon selingan,
Rabine teka ning kula bli kelingan..

Sumpah wis janji ning njero ati,
Ora ndemeni wong due rabi..

Langka rabine ning luar negri,
Nunggu rabine sun didemeni..
Kaya jabur selingan tambah nganggur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *