Wadon Selingan


rossa-angelina_2
Versi: Rossa Angelina

Sumpah wis janji ning njero ati,
Ora ndemeni wong due rabi..

Langka rabine ning luar negri,
Nunggu rabine sun didemeni..
Kaya jabur selingan tambah nganggur..

reff:
Apa enake dipikir langka senenge,
Due demenan sing masih ana ikatan..

Enak ning dika nanging blenak ning kita,
Rabine teka sun bakal ditinggal lunga..
Mung cuma wadon selingan,
Rabine teka ning kula bli kelingan..

Langka rabine ning luar negri,
Nunggu rabine sun didemeni..
Kaya jabur selingan tambah nganggur..

reff:
Apa enake dipikir langka senenge,
Due demenan sing masih ana ikatan..

Enak ning dika nanging blenak ning kita,
Rabine teka sun bakal ditinggal lunga..
Mung cuma wadon selingan,
Rabine teka ning kula bli kelingan..

Sumpah wis janji ning njero ati,
Ora ndemeni wong due rabi..

Langka rabine ning luar negri,
Nunggu rabine sun didemeni..
Kaya jabur selingan tambah nganggur..
——————
[ver: lyrics]
[id: lhbplccu]
[ar: Rossa Angelina]
[ti: Wadon Selingan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:00.05]Wadon Selingan
[00:00.05]by: Rossa Angelina
[00:27.05]
[00:29.75]>>>
[00:30.75]>>
[00:31.75]>
[00:32.75]Sumpah wis janji ning njero ati,
[00:39.42]Ora ndemeni wong due rabi..
[00:45.69]
[00:56.09]Langka rabine ning luar negri,
[01:01.80]Nunggu rabine sun didemeni..
[01:09.34]Kaya jabur selingan tambah nganggur..
[01:14.99]
[01:33.66]>>>
[01:34.66]>>
[01:35.66]>
[01:36.66]Apa enake dipikir langka senenge,
[01:43.99]Due demenan sing masih ana ikatan..
[01:50.90]
[01:59.10]Enak ning dika nanging blenak ning kita,
[02:06.58]Rabine teka sun bakal ditinggal lunga..
[02:13.79]Mung cuma wadon selingan,
[02:19.88]Rabine teka ning kula bli kelingan..
[02:26.72]
[02:34.19]Langka rabine ning luar negri,
[02:41.29]Nunggu rabine sun didemeni..
[02:48.00]Kaya jabur selingan tambah nganggur..
[02:55.47]
[03:14.00]>>>
[03:15.00]>>
[03:16.00]>
[03:17.00]Apa enake dipikir langka senenge,
[03:23.96]Due demenan sing masih ana ikatan..
[03:30.75]
[03:39.64]Enak ning dika nanging blenak ning kita,
[03:46.73]Rabine teka sun bakal ditinggal lunga..
[03:53.95]Mung cuma wadon selingan,
[03:59.98]Rabine teka ning kula bli kelingan..
[04:07.08]
[04:14.40]Sumpah wis janji ning njero ati,
[04:22.01]Ora ndemeni wong due rabi..
[04:28.80]
[04:38.11]Langka rabine ning luar negri,
[04:44.77]Nunggu rabine sun didemeni..
[04:51.49]Kaya jabur selingan tambah nganggur..
[04:58.46]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s