Jiran Pacitan


gita-flourencia_1
Versi: Gita Flourencia

Katresnanku sing tak bangun marang sliramu,
Saking gedene ora biso tak gambarke..
Neng kutho pacitan lan negri jiran,
Dadi ujian tuluse kasetiaan..

Opo sliramu ora ngerteni,
Yen tresnaku iki tulus lan suci..
Opo sliramu ora ngrumangsani,
Yen sliramu ora bakal ono sing ganti..

Senadyan aku adoh songko sliramu,
Sing tak suwun ojo nganti nglalekke aku..
Senadyan aku ora neng sandhingmu,
Sing tak suwun ojo nganti ninggalke aku..

reff:
Aku neng kene mung biso ndedungo,
Mugo wae kabeh iso podo-podo njogo..
Senadyan neng negorone tonggo,
Mugo wae sliramu ora cidro..
Mugo wae sliramu ora cidro..

reff:
Katresnanku sing tak bangun marang sliramu,
Saking gedene ora biso tak gambarke..
Neng kutho pacitan lan negri jiran,
Dadi ujian tuluse kasetiaan..

Opo sliramu ora ngerteni,
Yen tresnaku iki tulus lan suci..
Opo sliramu ora ngrumangsani,
Yen sliramu ora bakal ono sing ganti..

Senadyan aku adoh songko sliramu,
Sing tak suwun ojo nganti nglalekke aku..
Senadyan aku ora neng sandhingmu,
Sing tak suwun ojo nganti ninggalke aku..

reff:
Aku neng kene mung biso ndedungo,
Mugo wae kabeh iso podo-podo njogo..
Senadyan neng negorone tonggo,
Mugo wae sliramu ora cidro..
Mugo wae sliramu ora cidro..
——————-
[ver: lyrics]
[id: lqbulccu]
[ar: Gita Flourencia]
[ti: Jiran Pacitan]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:00.02]Jiran Pacitan
[00:00.02]by: Gita Flourencia
[00:22.02]
[00:24.82]>>>
[00:25.82]>>
[00:26.82]>
[00:27.82]Katresnanku sing tak bangun marang sliramu,
[00:34.15]Saking gedene ora biso tak gambarke..
[00:40.00]Neng kutho pacitan lan negri jiran,
[00:45.72]Dadi ujian tuluse kasetiaan..
[00:52.88]
[00:58.09]Opo sliramu ora ngerteni,
[01:03.33]Yen tresnaku iki tulus lan suci..
[01:09.60]Opo sliramu ora ngrumangsani,
[01:15.58]Yen sliramu ora bakal ono sing ganti..
[01:23.49]Senadyan aku adoh songko sliramu,
[01:29.33]Sing tak suwun ojo nganti nglalekke aku..
[01:35.68]Senadyan aku ora neng sandhingmu,
[01:40.96]Sing tak suwun ojo nganti ninggalke aku..
[01:47.69]
[01:56.99]>>>
[01:57.99]>>
[01:58.99]>
[01:59.99]Aku neng kene mung biso ndedungo,
[02:04.99]Mugo wae kabeh iso podo-podo njogo..
[02:11.09]Senadyan neng negorone tonggo,
[02:16.75]Mugo wae sliramu ora cidro..
[02:22.72]Mugo wae sliramu ora cidro..
[02:28.94]
[02:50.02]>>>
[02:51.02]>>
[02:52.02]>
[02:53.02]Katresnanku sing tak bangun marang sliramu,
[02:59.16]Saking gedene ora biso tak gambarke..
[03:05.33]Neng kutho pacitan lan negri jiran,
[03:10.70]Dadi ujian tuluse kasetiaan..
[03:18.29]
[03:23.20]Opo sliramu ora ngerteni,
[03:28.79]Yen tresnaku iki tulus lan suci..
[03:34.95]Opo sliramu ora ngrumangsani,
[03:41.05]Yen sliramu ora bakal ono sing ganti..
[03:48.95]Senadyan aku adoh songko sliramu,
[03:54.49]Sing tak suwun ojo nganti nglalekke aku..
[04:00.83]Senadyan aku ora neng sandhingmu,
[04:06.31]Sing tak suwun ojo nganti ninggalke aku..
[04:12.84]
[04:21.72]>>>
[04:22.72]>>
[04:23.72]>
[04:24.72]Aku neng kene mung biso ndedungo,
[04:30.07]Mugo wae kabeh iso podo-podo njogo..
[04:35.42]Senadyan neng negorone tonggo,
[04:41.77]Mugo wae sliramu ora cidro..
[04:47.98]Mugo wae sliramu ora cidro..
[04:54.77]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s