Jiran Pacitan

“Jiran Pacitan” Versi Gita Flourencia

Katresnanku sing tak bangun marang sliramu,
Saking gedhene ora biso tak gambarke..
Neng kutho pacitan lan negri jiran,
Dadi ujian tuluse kasetiaan..

Opo sliramu ora ngerteni,
Yen tresnaku iki tulus lan suci..
Opo sliramu ora ngrumangsani,
Yen sliramu ora bakal ono sing ganti..

Senadyan aku adoh songko sliramu,
Sing tak suwun ojo nganti nglalekke aku..
Senadyan aku ora neng sandhingmu,
Sing tak suwun ojo nganti ninggalke aku..

reff:
Aku neng kene mung biso ndedungo,
Mugo wae kabeh iso podho podho njogo..
Senadyan neng negorone tonggo,
Mugo wae sliramu ora cidro..
Mugo wae sliramu ora cidro..

reff:
Katresnanku sing tak bangun marang sliramu,
Saking gedhene ora biso tak gambarke..
Neng kutho pacitan lan negri jiran,
Dadi ujian tuluse kasetiaan..

Opo sliramu ora ngerteni,
Yen tresnaku iki tulus lan suci..
Opo sliramu ora ngrumangsani,
Yen sliramu ora bakal ono sing ganti..

Senadyan aku adoh songko sliramu,
Sing tak suwun ojo nganti nglalekke aku..
Senadyan aku ora neng sandhingmu,
Sing tak suwun ojo nganti ninggalke aku..

reff:
Aku neng kene mung biso ndedungo,
Mugo wae kabeh iso podho podho njogo..
Senadyan neng negorone tonggo,
Mugo wae sliramu ora cidro..
Mugo wae sliramu ora cidro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *