Parikan (cak percil)

Versi: Cak Percil

Ceritane bocah bocah jaman saiki,
Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
Bareng digetak aduh suwale keri..

Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
Main chatting iku ngono kemajuan..
Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..

reff:
Aku biyen nate kondo,
Wong urip neng alam ndunyo..
Prasasat mung mampir ngombe,
Datan langgeng selawase..

Singkirono sifat iri,
Dengki srehi sirik ati..
Ojo milik keh-kehane,
Milik ngono nggendong lali..

reff:
Ceritane bocah bocah jaman saiki,
Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
Bareng digetak aduh suwale keri..

Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
Main chatting iku ngono kemajuan..
Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..

reff:
Nom-noman jaman saiki,
Ora kenek dikandani..
Kluyurane saben bengi,
Arak jowo sing ngancani..

Aku biyen nate kondo,
Wong urip neng alam ndunyo..
Prasasat mung mampir ngombe,
Datan langgeng selawase..

reff:
Ceritane bocah bocah jaman saiki,
Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
Bareng digetak aduh suwale keri..

Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
Main chatting iku ngono kemajuan..
Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *