Parikan (cak percil)


cak-percil
Versi: Cak Percil

Ceritane bocah bocah jaman saiki,
Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
Bareng digetak aduh suwale keri..

Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
Main chatting iku ngono kemajuan..
Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..

reff:
Aku biyen nate kondo,
Wong urip neng alam ndunyo..
Prasasat mung mampir ngombe,
Datan langgeng selawase..

Singkirono sifat iri,
Dengki srehi sirik ati..
Ojo milik keh-kehane,
Milik ngono nggendong lali..

reff:
Ceritane bocah bocah jaman saiki,
Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
Bareng digetak aduh suwale keri..

Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
Main chatting iku ngono kemajuan..
Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..

reff:
Nom-noman jaman saiki,
Ora kenek dikandani..
Kluyurane saben bengi,
Arak jowo sing ngancani..

Aku biyen nate kondo,
Wong urip neng alam ndunyo..
Prasasat mung mampir ngombe,
Datan langgeng selawase..

reff:
Ceritane bocah bocah jaman saiki,
Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
Bareng digetak aduh suwale keri..

Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
Main chatting iku ngono kemajuan..
Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..
——————
[ver: lyrics]
[id: innalscu]
[ar: Cak Percil]
[ti: Parikan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:15]
[00:00.01]Parikan
[00:00.01]by: Cak Percil
[00:35.01]
[00:37.01]>>>
[00:38.01]>>
[00:39.01]>
[00:40.01]Ceritane bocah bocah jaman saiki,
[00:43.06]Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
[00:46.23]Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
[00:49.59]Bareng digetak aduh suwale keri..
[00:53.07]
[00:59.84]Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
[01:02.95]Main chatting iku ngono kemajuan..
[01:06.13]Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
[01:09.55]Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..
[01:13.22]
[01:23.02]>>>
[01:24.02]>>
[01:25.02]>
[01:26.02]Aku biyen nate kondo,
[01:29.26]Wong urip neng alam ndunyo..
[01:32.67]Prasasat mung mampir ngombe,
[01:35.90]Datan langgeng selawase..
[01:39.95]
[01:45.92]Singkirono sifat iri,
[01:48.58]Dengki srehi sirik ati..
[01:52.26]Ojo milik keh-kehane,
[01:55.82]Milik ngono nggendong lali..
[01:59.79]
[02:29.05]>>>
[02:30.05]>>
[02:31.05]>
[02:32.05]Ceritane bocah bocah jaman saiki,
[02:35.55]Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
[02:38.40]Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
[02:41.69]Bareng digetak aduh suwale keri..
[02:44.99]
[02:51.65]Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
[02:54.26]Main chatting iku ngono kemajuan..
[02:57.86]Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
[03:01.53]Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..
[03:05.26]
[03:15.09]>>>
[03:16.09]>>
[03:17.09]>
[03:18.09]Nom-noman jaman saiki,
[03:21.09]Ora kenek dikandani..
[03:24.72]Kluyurane saben bengi,
[03:27.83]Arak jowo sing ngancani..
[03:31.12]
[03:37.91]Aku biyen nate kondo,
[03:40.64]Wong urip neng alam ndunyo..
[03:44.32]Prasasat mung mampir ngombe,
[03:47.54]Datan langgeng selawase..
[03:51.78]
[04:21.10]>>>
[04:22.10]>>
[04:23.10]>
[04:24.10]Ceritane bocah bocah jaman saiki,
[04:27.18]Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
[04:30.28]Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
[04:33.46]Bareng digetak aduh suwale keri..
[04:36.94]
[04:43.85]Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
[04:46.89]Main chatting iku ngono kemajuan..
[04:50.01]Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
[04:53.48]Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..
[04:57.29]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s