Cuma Sampean


sri-avista_13
Lirik Lagu Sanguturu ke-3900 Cuma Sampean
Versi: Sri Avista

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..

SELEMBUTE WAKTU LANGKA SING KEBUANG,
AWAN KLAWAN BENGI RINDU NING SAMPEAN..
NETES BANYU MATA NANGISI SAMPEAN,
AWAK SAMPE GERING MIKIRI SAMPEAN..

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..

reff:
RINDU NING SAMPEAN LIR IBARATE UDAN,
KANG NETES NING DUWURAN BLI KEITUNGAN..

NING RASANE ILAT MASIH KERASA NIKMAT,
NALIKA MANGAN BARENG DULANG-DULANGAN..
SAMPE KAPAN SUN TETEP SETIA,
ORA BAKAL HIANAT CINTA..

SELEMBUTE WAKTU LANGKA SING KEBUANG,
AWAN KLAWAN BENGI RINDU NING SAMPEAN..
NETES BANYU MATA NANGISI SAMPEAN,
AWAK SAMPE GERING MIKIRI SAMPEAN..

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..

reff:
RINDU NING SAMPEAN LIR IBARATE UDAN,
KANG NETES NING DUWURAN BLI KEITUNGAN..

NING RASANE ILAT MASIH KERASA NIKMAT,
NALIKA MANGAN BARENG DULANG-DULANGAN..
SAMPE KAPAN SUN TETEP SETIA,
ORA BAKAL HIANAT CINTA..

SELEMBUTE WAKTU LANGKA SING KEBUANG,
AWAN KLAWAN BENGI RINDU NING SAMPEAN..
NETES BANYU MATA NANGISI SAMPEAN,
AWAK SAMPE GERING MIKIRI SAMPEAN..

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pqwklqcu]
[ar: Sri Avista]
[ti: Cuma Sampean]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:11]
[00:00.02]Cuma Sampean
[00:00.02]by: Sri Avista
[00:50.02]
[00:52.64]>>>
[00:53.64]>>
[00:54.64]>
[00:55.64]Mung cuma sampean
[00:59.64]sing slalu ning ati,
[01:03.16]Mung cuma sampean
[01:06.76]sing ana ning impi..
[01:10.59]
[01:21.42]Selembute waktu
[01:25.34]langka sing kebuang,
[01:28.86]Awan klawan bengi
[01:32.64]rindu ning sampean..
[01:36.40]Netes banyu mata
[01:39.63]nangisi sampean,
[01:43.37]Awak sampe gering
[01:47.19]mikiri sampean..
[01:51.22]Mung cuma sampean
[01:54.03]sing slalu ning ati,
[01:57.98]Mung cuma sampean
[02:02.09]sing ana ning impi..
[02:05.95]
[02:35.09]>>>
[02:36.09]>>
[02:37.09]>
[02:38.09]Rindu ning sampean
[02:41.09]lir ibarate udan,
[02:44.39]Kang netes ning duwuran
[02:49.64]bli keitungan..
[02:53.41]
[03:09.19]Ning rasane ilat
[03:12.33]masih kerasa nikmat,
[03:15.84]Nalika mangan bareng
[03:20.61]dulang-dulangan..
[03:24.85]Sampe kapan sun tetep setia,
[03:32.40]Ora bakal hianat cinta..
[03:40.27]
[03:42.38]Selembute waktu
[03:45.42]langka sing kebuang,
[03:49.09]Awan klawan bengi
[03:52.70]rindu ning sampean..
[03:56.62]Netes banyu mata
[03:59.80]nangisi sampean,
[04:03.61]Awak sampe gering
[04:07.12]mikiri sampean..
[04:11.32]Mung cuma sampean
[04:14.49]sing slalu ning ati,
[04:18.15]Mung cuma sampean
[04:22.24]sing ana ning impi..
[04:25.89]
[04:55.00]>>>
[04:56.00]>>
[04:57.00]>
[04:58.00]Rindu ning sampean
[05:00.39]lir ibarate udan,
[05:03.96]Kang netes ning duwuran
[05:08.50]bli keitungan..
[05:12.84]
[05:28.73]Ning rasane ilat
[05:31.76]masih kerasa nikmat,
[05:35.21]Nalika mangan bareng
[05:40.10]dulang-dulangan..
[05:44.50]Sampe kapan sun tetep setia,
[05:52.01]Ora bakal hianat cinta..
[05:59.44]
[06:01.87]Selembute waktu
[06:05.17]langka sing kebuang,
[06:08.80]Awan klawan bengi
[06:12.31]rindu ning sampean..
[06:16.17]Netes banyu mata
[06:19.50]nangisi sampean,
[06:23.32]Awak sampe gering
[06:27.02]mikiri sampean..
[06:30.97]Mung cuma sampean
[06:34.13]sing slalu ning ati,
[06:38.00]Mung cuma sampean
[06:42.15]sing ana ning impi..
[06:45.75]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s