Cuma Sampean

Lirik Lagu Sanguturu ke-3900 Cuma Sampean
Versi: Sri Avista

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..

SELEMBUTE WAKTU LANGKA SING KEBUANG,
AWAN KLAWAN BENGI RINDU NING SAMPEAN..
NETES BANYU MATA NANGISI SAMPEAN,
AWAK SAMPE GERING MIKIRI SAMPEAN..

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..

reff:
RINDU NING SAMPEAN LIR IBARATE UDAN,
KANG NETES NING DUWURAN BLI KEITUNGAN..

NING RASANE ILAT MASIH KERASA NIKMAT,
NALIKA MANGAN BARENG DULANG-DULANGAN..
SAMPE KAPAN SUN TETEP SETIA,
ORA BAKAL HIANAT CINTA..

SELEMBUTE WAKTU LANGKA SING KEBUANG,
AWAN KLAWAN BENGI RINDU NING SAMPEAN..
NETES BANYU MATA NANGISI SAMPEAN,
AWAK SAMPE GERING MIKIRI SAMPEAN..

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..

reff:
RINDU NING SAMPEAN LIR IBARATE UDAN,
KANG NETES NING DUWURAN BLI KEITUNGAN..

NING RASANE ILAT MASIH KERASA NIKMAT,
NALIKA MANGAN BARENG DULANG-DULANGAN..
SAMPE KAPAN SUN TETEP SETIA,
ORA BAKAL HIANAT CINTA..

SELEMBUTE WAKTU LANGKA SING KEBUANG,
AWAN KLAWAN BENGI RINDU NING SAMPEAN..
NETES BANYU MATA NANGISI SAMPEAN,
AWAK SAMPE GERING MIKIRI SAMPEAN..

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *