Kebon Rojo


cak-percil_deni-kristiani
Versi: Cak Percil ft. Deni Kristiani

Pr:
Mas gak usah saliwang ojo selintutan,
Luwih becik kamu terus terang..
Matamu jelalatan nyawang bodyku,
Apa maksudmu..

Lk:
Dhik kamu memang betul,
Memang memang betul,
betul betul betul betul menthul..
Jantungku saiki kok deg-degan,
Yen nyawang sliramu duh prawan ayu,
Darling i love you..

reff:
Pr:
Kebon rojo mas alun-alune,
Ojo lali jombang kuthane..
Yen to kangmas wis mantep atine,
Kulo niki mung manut wae..

Lk:
Memang betul dhik memang begitu,
Pancen tenan bener kandhamu..
Limang taun ngenteni sliramu,
Prawan ayu jantung hatiku..

Pr: Ning saiki kangmas sampun ketemu,
Lk: Duh wong ayu aku tresno sliramu..
Pr: Yen wis tresno banjur piye karepmu,
Lk: Sak mestine dadi bojoku..

reff:
Pr:
Mas gak usah saliwang ojo selintutan,
Luwih becik kamu terus terang..
Matamu jelalatan nyawang bodyku,
Apa maksudmu..

Lk:
Dhik kamu memang betul,
Memang memang betul,
betul betul betul betul menthul..
Jantungku saiki kok deg-degan,
Yen nyawang sliramu duh prawan ayu,
Darling i love you..

reff:
Pr:
Kebon rojo mas alun-alune,
Ojo lali jombang kuthane..
Yen to kangmas wis mantep atine,
Kulo niki mung manut wae..

Lk:
Memang betul dhik memang begitu,
Pancen tenan bener kandhamu..
Limang taun ngenteni sliramu,
Prawan ayu jantung hatiku..

Pr: Ning saiki kangmas sampun ketemu,
Lk: Duh wong ayu aku tresno sliramu..
Pr: Yen wis tresno banjur piye karepmu,
Lk: Sak mestine dadi bojoku..
Lk: Sak mestine dhik dadi bojoku..
——————–
[ver: lyrics]
[id: akkckzcu]
[ar: Cak Percil ft. Deni Kristiani]
[ti: Kebon Rojo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:39]
[00:00.04]Kebon Rojo
[00:00.04]by: Cak Percil ft. Deni Kristiani
[00:31.04]
[00:33.01]>>>
[00:34.01]>>
[00:35.01]>
[00:36.01]Pr: Mas gak usah saliwang
[00:40.01]Pr: ojo selintutan,
[00:43.46]Pr: Luwih becik kamu terus terang..
[00:49.62]Pr: Matamu jelalatan nyawang bodyku,
[00:53.10]Pr: Apa maksudmu..
[00:57.89]Lk: Dhik kamu memang betul,
[01:02.56]Lk: Memang memang betul,
[01:04.43]Lk: betul betul betul betul menthul..
[01:09.83]Lk: Jantungku saiki kok deg-degan,
[01:13.88]Lk: Yen nyawang sliramu duh prawan ayu,
[01:17.68]Lk: Darling i love you..
[01:20.55]
[01:46.07]>>>
[01:47.07]>>
[01:48.07]>
[01:49.07]Pr: Kebon rojo mas alun-alune,
[01:52.45]Pr: Ojo lali jombang kuthane..
[01:55.89]Pr: Yen to kangmas wis mantep atine,
[01:59.10]Pr: Kulo niki mung manut wae..
[02:03.34]
[02:10.02]Lk: Memang betul dhik memang begitu,
[02:14.20]Lk: Pancen tenan bener kandhamu..
[02:17.37]Lk: Limang taun ngenteni sliramu,
[02:20.36]Lk: Prawan ayu jantung hatiku..
[02:25.27]Pr: Ning saiki kangmas sampun ketemu,
[02:28.62]Lk: Duh wong ayu aku tresno sliramu..
[02:32.12]Pr: Yen wis tresno banjur piye karepmu,
[02:35.09]Lk: Sak mestine dadi bojoku..
[02:39.32]
[03:06.01]>>>
[03:07.01]>>
[03:08.01]>
[03:09.01]Pr: Mas gak usah saliwang
[03:12.11]Pr: ojo selintutan,
[03:17.62]Pr: Luwih becik kamu terus terang..
[03:22.47]Pr: Matamu jelalatan nyawang bodyku,
[03:25.64]Pr: Apa maksudmu..
[03:30.93]Lk: Dhik kamu memang betul,
[03:35.29]Lk: Memang memang betul,
[03:37.28]Lk: betul betul betul betul menthul..
[03:42.18]Lk: Jantungku saiki kok deg-degan,
[03:47.28]Lk: Yen nyawang sliramu duh prawan ayu,
[03:50.83]Lk: Darling i love you..
[03:53.81]
[04:19.08]>>>
[04:20.08]>>
[04:21.08]>
[04:22.08]Pr: Kebon rojo mas alun-alune,
[04:25.43]Pr: Ojo lali jombang kuthane..
[04:29.17]Pr: Yen to kangmas wis mantep atine,
[04:32.16]Pr: Kulo niki mung manut wae..
[04:37.38]
[04:43.06]Lk: Memang betul dhik memang begitu,
[04:46.94]Lk: Pancen tenan bener kandhamu..
[04:50.43]Lk: Limang taun ngenteni sliramu,
[04:53.41]Lk: Prawan ayu jantung hatiku..
[04:58.59]Pr: Ning saiki kangmas sampun ketemu,
[05:01.50]Lk: Duh wong ayu aku tresno sliramu..
[05:05.11]Pr: Yen wis tresno banjur piye karepmu,
[05:08.59]Lk: Sak mestine dadi bojoku..
[05:12.39]Lk: Sak mestine dhik.. dadi bojoku..
[05:26.38]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s