Kebon Rojo


Versi: Cak Percil ft. Deni Kristiani

Pr:
Mas gak usah saliwang ojo selintutan,
Luwih becik kamu terus terang..
Matamu jelalatan nyawang bodyku,
Apa maksudmu..

Lk:
Dhik kamu memang betul,
Memang memang betul,
betul betul betul betul menthul..
Jantungku saiki kok deg-degan,
Yen nyawang sliramu duh prawan ayu,
Darling i love you..

reff:
Pr:
Kebon rojo mas alun-alune,
Ojo lali jombang kuthane..
Yen to kangmas wis mantep atine,
Kulo niki mung manut wae..

Lk:
Memang betul dhik memang begitu,
Pancen tenan bener kandhamu..
Limang taun ngenteni sliramu,
Prawan ayu jantung hatiku..

Pr: Ning saiki kangmas sampun ketemu,
Lk: Duh wong ayu aku tresno sliramu..
Pr: Yen wis tresno banjur piye karepmu,
Lk: Sak mestine dadi bojoku..

reff:
Pr:
Mas gak usah saliwang ojo selintutan,
Luwih becik kamu terus terang..
Matamu jelalatan nyawang bodyku,
Apa maksudmu..

Lk:
Dhik kamu memang betul,
Memang memang betul,
betul betul betul betul menthul..
Jantungku saiki kok deg-degan,
Yen nyawang sliramu duh prawan ayu,
Darling i love you..

reff:
Pr:
Kebon rojo mas alun-alune,
Ojo lali jombang kuthane..
Yen to kangmas wis mantep atine,
Kulo niki mung manut wae..

Lk:
Memang betul dhik memang begitu,
Pancen tenan bener kandhamu..
Limang taun ngenteni sliramu,
Prawan ayu jantung hatiku..

Pr: Ning saiki kangmas sampun ketemu,
Lk: Duh wong ayu aku tresno sliramu..
Pr: Yen wis tresno banjur piye karepmu,
Lk: Sak mestine dadi bojoku..
Lk: Sak mestine dhik dadi bojoku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *