Diantup Kemarang (dioncog maru)

Versi: Susy Arzetty

Senok aja kaget,
Yen akeh emboke..
Sebab bapa nira,
Laris akeh rabine..

Sering dioncog maru,
Lantaran cemburu..
Tapi tek gawa mesem,
Resiko laki wong ganteng..

reff:
Pengen weruh beli rasane wong wayuan,
Larane luwih karo diantup kemarang..
Ana panas ana sakit,
Tapi bli njerit..

Kadang kadang ati lebih gawe kecewa,
Nafsu wis gede musuhe langka..
Ora disangka nasibe badan,
Lakine barengan..

Sering dioncog maru,
Lantaran cemburu..
Tapi tek gawa mesem,
Resiko laki wong ganteng..

reff:
Pengen weruh beli rasane wong wayuan,
Larane luwih karo diantup kemarang..
Ana panas ana sakit,
Tapi bli njerit..

Kadang kadang ati lebih gawe kecewa,
Nafsu wis gede musuhe langka..
Ora disangka nasibe badan,
Lakine barengan..

Senok aja kaget,
Yen akeh emboke..
Sebab bapa nira,
Laris akeh rabine..

Sering dioncog maru,
Lantaran cemburu..
Tapi tek gawa mesem,
Resiko laki wong ganteng..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *