Diantup Kemarang (dioncog maru)


susy-arzetty_11
Versi: Susy Arzetty

Senok aja kaget,
Yen akeh emboke..
Sebab bapa nira,
Laris akeh rabine..

Sering dioncog maru,
Lantaran cemburu..
Tapi tek gawa mesem,
Resiko laki wong ganteng..

reff:
Pengen weruh beli rasane wong wayuan,
Larane luwih karo diantup kemarang..
Ana panas ana sakit,
Tapi bli njerit..

Kadang kadang ati lebih gawe kecewa,
Nafsu wis gede musuhe langka..
Ora disangka nasibe badan,
Lakine barengan..

Sering dioncog maru,
Lantaran cemburu..
Tapi tek gawa mesem,
Resiko laki wong ganteng..

reff:
Pengen weruh beli rasane wong wayuan,
Larane luwih karo diantup kemarang..
Ana panas ana sakit,
Tapi bli njerit..

Kadang kadang ati lebih gawe kecewa,
Nafsu wis gede musuhe langka..
Ora disangka nasibe badan,
Lakine barengan..

Senok aja kaget,
Yen akeh emboke..
Sebab bapa nira,
Laris akeh rabine..

Sering dioncog maru,
Lantaran cemburu..
Tapi tek gawa mesem,
Resiko laki wong ganteng..
——————-
[ver: lyrics]
[id: nosukncu]
[ar: Susy Arzetty]
[ti: Diantup Kemarang (Dioncog Maru)]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:35]
[00:00.03]Diantup Kemarang (Dioncog Maru)
[00:00.03]by: Susy Arzetty
[00:39.03]
[00:41.05]>>>
[00:42.05]>>
[00:43.05]>
[00:44.05]Senok aja kaget,
[00:46.39]Yen akeh emboke..
[00:49.63]Sebab bapa nira,
[00:52.36]Laris akeh rabine..
[00:56.89]
[01:10.21]Sering dioncog maru,
[01:12.95]Lantaran cemburu..
[01:16.14]Tapi tek gawa mesem,
[01:18.92]Resiko laki wong ganteng..
[01:23.27]
[01:53.91]>>>
[01:54.91]>>
[01:55.91]>
[01:56.91]Pengen weruh beli
[02:02.71]rasane wong wayuan,
[02:05.63]Larane luwih karo
[02:08.76]diantup kemarang..
[02:12.08]Ana panas ana sakit,
[02:17.35]Tapi bli njerit..
[02:20.53]
[02:28.92]Kadang kadang ati
[02:31.17]lebih gawe kecewa,
[02:34.15]Nafsu wis gede
[02:36.99]musuhe langka..
[02:39.91]Ora disangka nasibe badan,
[02:45.66]Lakine barengan..
[02:49.57]
[02:52.78]Sering dioncog maru,
[02:55.45]Lantaran cemburu..
[02:58.62]Tapi tek gawa mesem,
[03:01.31]Resiko laki wong ganteng..
[03:05.50]
[03:39.86]>>>
[03:40.86]>>
[03:41.86]>
[03:42.86]Pengen weruh beli
[03:43.66]rasane wong wayuan,
[03:48.18]Larane luwih karo
[03:50.97]diantup kemarang..
[03:54.15]Ana panas ana sakit,
[03:59.61]Tapi bli njerit..
[04:02.90]
[04:11.13]Kadang kadang ati
[04:13.38]lebih gawe kecewa,
[04:16.39]Nafsu wis gede
[04:19.16]musuhe langka..
[04:22.26]Ora disangka nasibe badan,
[04:27.92]Lakine barengan..
[04:31.23]
[04:34.44]Senok aja kaget,
[04:37.12]Yen akeh emboke..
[04:40.50]Sebab bapa nira,
[04:43.34]Laris akeh rabine..
[04:47.65]
[05:01.20]Sering dioncog maru,
[05:03.81]Lantaran cemburu..
[05:07.06]Tapi tek gawa mesem,
[05:09.80]Resiko laki wong ganteng..
[05:14.68]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s