Nasib Tresnaku


Versi: Didi Kempot

Sliramu ora ngrasakke,
Nyerine loro atiku..
Naliko kowe medhotke,
Ooo tali tresnaku..

Koyo ngene nasib tresnaku,
Sengsoro sing tak lakoni..
Mili banyu mripatku,
Sedih atiku ora tahan..

Aku tansah kelingan,
Janjimu setyo satuhu..
Ati tambah nelongso,
Uripku koyo neng neroko..

reff:
Sliramu ora ngrasakke,
Nyerine loro atiku..
Naliko kowe medhotke,
Ooo tali tresnaku..

Aku lilo urip sengsoro,
Sliramu angger bahagia..
Mung siji penjalukku,
Tansah elingo marang aku..

Aku tansah kelingan,
Janjimu setyo satuhu..
Ati tambah nelongso,
Uripku koyo neng neroko..
Koyo ngene nasib tresnaku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *