Segoro Ati

Versi: Deviana Safara

Lelakon tresnaku,
Tak lilo kanti ikhlas atiku..
Nanging ra biso,
Nglalekke sliramu soko atiku..

Sing tansah tak tembang,
Lakon tresno neng njero atiku..
Mergo sih abot,
Ngilangke sliramu neng jero kalbu..

Tak lilo-lilo,
Ilange tresnamu soko atiku..
Nadyan nelongso,
Mergo kelangan sliramu..

Roso tresnaku,
Soyo gede koyok ombaking segoro..
Nadyan ping sewu,
Wis tak coba nglalekke sliramu neng atiku..

Roso tresnaku,
Soyo gede koyok ombaking segoro..
Jeru tak ukir,
Lakon tresnamu neng jero atiku..

reff:
Lelakon tresnaku,
Tak lilo kanti ikhlas atiku..
Nanging ra biso,
Nglalekke sliramu soko atiku..

Sing tansah tak tembang,
Lakon tresno neng njero atiku..
Mergo sih abot,
Ngilangke sliramu neng jero kalbu..

Tak lilo-lilo,
Ilange tresnamu soko atiku..
Nadyan nelongso,
Mergo kelangan sliramu..

Roso tresnaku,
Soyo gede koyok ombaking segoro..
Nadyan ping sewu,
Wis tak coba nglalekke sliramu neng atiku..

Roso tresnaku,
Soyo gede koyok ombaking segoro..
Jeru tak ukir,
Lakon tresnamu neng jero atiku..

Roso tresnaku,
Soyo gede koyok ombaking segoro..
Nadyan ping sewu,
Wis tak coba nglalekke sliramu neng atiku..

Roso tresnaku,
Soyo gede koyok ombaking segoro..
Jeru tak ukir,
Lakon tresnamu neng jero atiku..
Atiku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *