Tresno Larangan

Versi: Vita KDI

OPO AKU SING ORA NGERTI,
MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
NANGING AKU OPO YO SALAH,
YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..

MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..

RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..

AKU NGERTI SEJATINE,
YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..

reff:
OPO AKU SING ORA NGERTI,
MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
NANGING AKU OPO YO SALAH,
YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..

MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..

RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..

AKU NGERTI SEJATINE,
YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *