Tresno Larangan


vita-kdi_12
Versi: Vita KDI

OPO AKU SING ORA NGERTI,
MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
NANGING AKU OPO YO SALAH,
YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..

MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..

RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..

AKU NGERTI SEJATINE,
YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..

reff:
OPO AKU SING ORA NGERTI,
MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
NANGING AKU OPO YO SALAH,
YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..

MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..

RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..

AKU NGERTI SEJATINE,
YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ozqqkucu]
[ar: Vita KDI]
[ti: Tresno Larangan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:53]
[00:00.05]Tresno Larangan
[00:00.05]by: Vita KDI
[00:26.05]
[00:28.05]>>>
[00:29.05]>>
[00:30.05]>
[00:31.05]OPO AKU SING ORA NGERTI,
[00:37.01]MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
[00:43.93]NANGING AKU OPO YO SALAH,
[00:50.29]YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..
[00:57.90]MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
[01:04.70]NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
[01:11.65]RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
[01:15.06]SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..
[01:22.41]
[01:25.66]RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
[01:32.26]YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
[01:39.09]RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
[01:46.27]YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..
[01:52.92]AKU NGERTI SEJATINE,
[01:59.39]YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
[02:06.53]NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
[02:13.28]MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
[02:20.08]
[02:40.04]>>>
[02:41.04]>>
[02:42.04]>
[02:43.04]OPO AKU SING ORA NGERTI,
[02:48.48]MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
[02:55.26]NANGING AKU OPO YO SALAH,
[03:01.88]YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..
[03:09.59]MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
[03:15.87]NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
[03:23.16]RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
[03:26.23]SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..
[03:32.80]
[03:36.70]RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
[03:44.17]YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
[03:50.97]RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
[03:58.02]YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..
[04:04.63]AKU NGERTI SEJATINE,
[04:11.32]YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
[04:18.24]NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
[04:25.26]MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
[04:32.14]NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
[04:38.68]MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
[04:45.59]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s