Rondo Roso Kenyo

Versi: Ayuk Anisa ft. Kardoyo Dewo

Lk:
Yen tak sawang dhik lakumu soko kadoan,
Lembeanmu kok asyik tenan..
Pr:
Ono opo to mas sajak’e kok penasaran,
Ndadekno atiku deg-degan..

Lk:
Sepurane dhik aku mung pingin ngerti,
Sliramu kuwi rondo opo sih kenyo..
Pr:
Aku pancen rondo mas rondo anak limo,
Snajan aku rondo mas dijamin roso kenyo..

Lk:
Oh jebule sliramu tibane uwis rondo,
Opo bener omongmu ono rondo roso kenyo..
Pr:
Iki aku mung crito terserah ra percoyo,
Ning ojo kok terus jaluk dibuktekno..

reff:
Lk:
Sepurane dhik aku mung pingin ngerti,
Sliramu kuwi rondo opo sih kenyo..
Pr:
Aku pancen rondo mas rondo anak limo,
Snajan aku rondo mas dijamin roso kenyo..

Lk:
Oh jebule sliramu tibane uwis rondo,
Opo bener omongmu ono rondo roso kenyo..
Pr:
Iki aku mung crito terserah ra percoyo,
Ning ojo kok terus jaluk dibuktekno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *