Rondo Roso Kenyo

“Rondo Roso Kenyo” Versi Ayuk Anisa ft. Kardoyo Dewo

Lk:
Yen tak sawang dhik lakumu soko kadoan,
Lembeanmu kok asyik tenan..
Pr:
Ono opo to mas sajak’e kok penasaran,
Ndadekno atiku deg degan..

Lk:
Sepurane dhik aku mung pingin ngerti,
Sliramu kuwi rondho opo sih kenyo..
Pr:
Aku pancen rondho mas rondho anak limo,
Snajan aku rondho mas dijamin roso kenyo..

Lk:
Oh jebule sliramu tibane uwis rondho,
Opo bener omongmu ono rondho roso kenyo..
Pr:
Iki aku mung crito terserah ra percoyo,
Ning ojo kok terus jaluk dibuktekno..

reff:
Lk:
Sepurane dhik aku mung pingin ngerti,
Sliramu kuwi rondho opo sih kenyo..
Pr:
Aku pancen rondho mas rondho anak limo,
Snajan aku rondho mas dijamin roso kenyo..

Lk:
Oh jebule sliramu tibane uwis rondho,
Opo bener omongmu ono rondho roso kenyo..
Pr:
Iki aku mung crito terserah ra percoyo,
Ning ojo kok terus jaluk dibuktekno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *