Welas Hang Sempurno

demy_41
Versi : Demy

Sing biso sun mungkiri,
Kadhung riko sun welasi..
Ring ati iki sing keneng diilangi,
Yo mung riko hang ono nong njero ati..

Sing biso sun mungkiri,
Kadhung riko sun welasi..
Ring ati iki sing keneng diilangi,
Yo mung riko hang ono nong njero ati..
Hoooooo..

Welas sun nong riko,
Sing keneng diibaratno,
Ugo sing biso digawe umpomo..
Welas sun nong riko,
Iki welas hang sempurno,
Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..

Welas sun nong riko,
Sing keneng diibaratno,
Ugo sing biso digawe umpomo..
Welas sun nong riko,
Iki welas hang sempurno,
Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..

reff:
Sing biso sun mungkiri,
Kadhung riko sun welasi..
Ring ati iki sing keneng diilangi,
Yo mung riko hang ono nong njero ati..
Hoooooo..

Welas sun nong riko,
Sing keneng diibaratno,
Ugo sing biso digawe umpomo..
Welas sun nong riko,
Iki welas hang sempurno,
Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..

Welas sun nong riko,
Sing keneng diibaratno,
Ugo sing biso digawe umpomo..
Welas sun nong riko,
Iki welas hang sempurno,
Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..

Welas.. sing keneng diibaratno,
Welas.. ojo sampek riko
Gawe ati nisun loro..
Ojo sampek riko..
Gawe ati nisun loro..
———————
[ver: lyrics]
[id: lunzoqcu]
[ar: Demy]
[ti: Welas Hang Sempurno]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:21]
[00:00.02]Welas Hang Sempurno
[00:00.02]by : Demy
[00:18.02]
[00:20.12]>>>
[00:21.12]>>
[00:22.12]>
[00:23.12]Sing biso sun mungkiri,
[00:31.13]Kadhung riko sun welasi..
[00:38.96]Ring ati iki sing keneng diilangi,
[00:47.05]Yo mung riko hang ono nong njero ati..
[00:53.82]
[01:02.85]Sing biso sun mungkiri,
[01:10.56]Kadhung riko sun welasi..
[01:18.52]Ring ati iki sing keneng diilangi,
[01:26.78]Yo mung riko hang ono nong njero ati..
[01:34.44]Hoooooo..
[01:42.90]
[01:51.03]Welas sun nong riko,
[01:54.88]Sing keneng diibaratno,
[01:58.71]Ugo sing biso digawe umpomo..
[02:07.18]Welas sun nong riko,
[02:10.54]Iki welas hang sempurno,
[02:14.82]Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..
[02:26.02]
[02:27.26]Welas sun nong riko,
[02:30.44]Sing keneng diibaratno,
[02:34.42]Ugo sing biso digawe umpomo..
[02:43.37]Welas sun nong riko,
[02:46.36]Iki welas hang sempurno,
[02:50.52]Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..
[03:01.05]
[03:24.03]>>>
[03:25.03]>>
[03:26.03]>
[03:27.03]Sing biso sun mungkiri,
[03:34.27]Kadhung riko sun welasi..
[03:43.04]Ring ati iki sing keneng diilangi,
[03:51.13]Yo mung riko hang ono nong njero ati..
[03:58.21]Hoooooo..
[04:07.43]
[04:15.07]Welas sun nong riko,
[04:18.77]Sing keneng diibaratno,
[04:23.06]Ugo sing biso digawe umpomo..
[04:30.97]Welas sun nong riko,
[04:35.07]Iki welas hang sempurno,
[04:39.43]Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..
[04:49.13]
[04:50.00]Welas sun nong riko,
[04:52.80]Sing keneng diibaratno,
[04:57.15]Ugo sing biso digawe umpomo..
[05:05.06]Welas sun nong riko,
[05:08.66]Iki welas hang sempurno,
[05:13.02]Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..
[05:23.72]Welas.. sing keneng diibaratno,
[05:40.28]Welas.. ojo sampek riko
[05:51.11]gawe ati nisun loro..
[05:57.01]Ojo sampek riko..
[06:08.21]Gawe ati nisun loro..
[06:14.06]
————-
Preview:

Advertisements

Cerito Ati

ndx-aka
Versi: NDX AKA

Wis nyawiji neng jero rasaku,
Senajan wis krungu swaramu,
nanging aku durung percoyo..

Wis nyawiji neng jero rasaku,
Senajan wis krungu swaramu,
nanging aku durung percoyo..
Tresnaku ugo biso tok jogo,
Ra ilang to leh mergo,
kowe adoh neng kono..

Lagu iki sing ngancani,
Naliko wayah wengi..
Aku mung pingin,
Kowe ndang bali..

Padhange bulan gebyare lintang,
Sampekno roso kangen iki..
Aku neng kene terus ngenteni,
Nunggu kapan kowe bali..

Terus kelingan awan lan wengi,
Roso kangen setengah mati..
Tembang katresnan tenangno ati,
Tekanmu mesti tak enteni..

roso tresnoku iki kabeh pancen nggo kowe,
ora bakal ilang ono neng jero atiku,
sumpah janji tresno iki bakal selawase,
bungah susah ati iki nyanding ro sliramu..

ibarate ono suryo neng jero atiku,
kroso bakal ngerti iki amergo tekamu..
iki citro tresnamu iki crito atiku,
ora bakal ilang ono neng jero atiku..

Lagu iki sing ngancani,
Naliko wayah wengi..
Aku mung pingin,
Kowe ndang bali..

Padhange bulan gebyare lintang,
Sampekno roso kangen iki..
Aku neng kene terus ngenteni,
Nunggu kapan kowe bali..

Terus kelingan awan lan wengi,
Roso kangen setengah mati..
Tembang katresnan tenangno ati,
Tekanmu mesti tak enteni..

Padhange bulan gebyare lintang,
Sampekno roso kangen iki..
Aku neng kene terus ngenteni,
Nunggu kapan kowe bali..

Terus kelingan awan lan wengi,
Roso kangen setengah mati..
Tembang katresnan tenangno ati,
Tekanmu mesti tak enteni..
——————
[ver: lyrics]
[id: qbvulwcu]
[ar: NDX AKA]
[ti: Cerito Ati]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:56]
[00:01.06]Wis nyawiji neng jero rasaku,
[00:09.06]Senajan wis krungu swaramu,
[00:13.06]nanging aku durung percoyo..
[00:17.32]
[00:19.06]CERITO ATI – NDX AKA
[00:34.06]
[00:36.06]>>>
[00:37.06]>>
[00:38.06]>
[00:39.06]Wis nyawiji neng jero rasaku,
[00:45.66]Senajan wis krungu swaramu,
[00:48.84]nanging aku durung percoyo..
[00:52.69]Tresnaku ugo biso tok jogo,
[00:59.36]Ra ilang to leh mergo,
[01:02.59]kowe adoh neng kono..
[01:06.63]Lagu iki sing ngancani,
[01:09.86]Naliko wayah wengi..
[01:13.23]Aku mung pingin,
[01:15.64]Kowe ndang bali..
[01:20.31]Padhange bulan gebyare lintang,
[01:23.87]Sampekno roso kangen iki..
[01:27.73]Aku neng kene terus ngenteni,
[01:31.33]Nunggu kapan kowe bali..
[01:34.99]Terus kelingan awan lan wengi,
[01:38.11]Roso kangen setengah mati..
[01:41.66]Tembang katresnan tenangno ati,
[01:45.38]Tekanmu mesti tak enteni..
[01:49.55]roso tresnoku iki kabeh pancen nggo kowe,
[01:53.48]ora bakal ilang ono neng jero atiku,
[01:57.03]sumpah janji tresno iki bakal selawase,
[02:00.32]bungah susah ati iki nyanding ro sliramu..
[02:04.00]ibarate ono suryo neng jero atiku,
[02:07.42]kroso bakal ngerti iki amergo tekamu..
[02:11.15]iki citro tresnamu iki crito atiku,
[02:14.70]ora bakal ilang ono neng jero atiku..
[02:18.50]Lagu iki sing ngancani,
[02:20.55]Naliko wayah wengi..
[02:24.27]Aku mung pingin,
[02:26.26]Kowe ndang bali..
[02:31.12]Padhange bulan gebyare lintang,
[02:34.72]Sampekno roso kangen iki..
[02:38.52]Aku neng kene terus ngenteni,
[02:41.89]Nunggu kapan kowe bali..
[02:45.68]Terus kelingan awan lan wengi,
[02:49.21]Roso kangen setengah mati..
[02:52.39]Tembang katresnan tenangno ati,
[02:56.25]Tekanmu mesti tak enteni..
[03:00.04]Padhange bulan gebyare lintang,
[03:03.29]Sampekno roso kangen iki..
[03:06.70]Aku neng kene terus ngenteni,
[03:10.36]Nunggu kapan kowe bali..
[03:14.10]Terus kelingan awan lan wengi,
[03:17.28]Roso kangen setengah mati..
[03:20.64]Tembang katresnan tenangno ati,
[03:24.62]Tekanmu mesti tak enteni..
[03:28.67]
—————
Preview:

Bos Kridit

ai-denox-capucino
Versi: Ai Denox Capucino

Senajan bos kridit cinta kula selangit,
Saban dina merkayane keliling ngukur dalan..
Sing penting eman lan sayang,
Urip kesanding lan kecukupan..

Kula watir ning kakang,
Kegoda wadon liyan..
Aja sampe diculik,
Ning pelanggan kridit..

reff:

Bos kridit.. bos kridit,
Ireng rupa ya laki laki kula..

Kakang.. kakang,
Cintane ning kula sampe tua..
Bagen ireng bagus rupa,
Bagen ala laki kula,
Ganteng kaya arjuna..

Kula watir ning kakang,
Kegoda wadon liyan..
Aja sampe diculik,
Ning pelanggan kridit..

reff:
Bos kridit.. bos kridit,
Ireng rupa ya laki laki kula..

Kakang.. kakang,
Cintane ning kula sampe tua..
Bagen ireng bagus rupa,
Bagen ala laki kula,
Ganteng kaya arjuna..

Senajan bos kridit cinta kula selangit,
Saban dina merkayane keliling ngukur dalan..
Sing penting eman lan sayang,
Urip kesanding lan kecukupan..

Kula watir ning kakang
Kegoda wadon liyan..
Aja sampe diculik
Ning pelanggan kridit..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qcaplwcu]
[ar: Ai Denox Capucino]
[ti: Bos Kridit]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:00.01]Bos Kridit
[00:00.01]by: Ai Denox Capucino
[00:43.01]
[00:45.01]>>>
[00:46.01]>>
[00:47.01]>
[00:48.01]Senajan bos kridit
[00:51.13]cinta kula selangit..
[00:54.03]Saban dina merkayane
[00:57.29]keliling ngukur dalan..
[01:00.62]Sing penting eman lan sayang,
[01:05.88]Urip kesanding lan kecukupan..
[01:13.01]
[01:22.09]Kula watir ning kakang
[01:25.28]Kegoda wadon liyan..
[01:28.01]Aja sampe diculik
[01:31.38]Ning pelanggan kridit..
[01:34.75]
[01:55.02]>>>
[01:56.02]>>
[01:57.02]>
[01:58.02]Bos kridit.. bos kridit,
[02:02.32]Ireng rupa ya laki laki kula..
[02:09.51]
[02:18.96]Kakang.. kakang,
[02:23.67]Cintane ning kula sampe tua..
[02:29.89]Bagen ireng bagus rupa,
[02:32.56]Bagen ala laki kula,
[02:35.93]Ganteng kaya arjuna..
[02:42.05]
[02:45.61]Kula watir ning kakang,
[02:48.09]Kegoda wadon liyan..
[02:51.57]Aja sampe diculik,
[02:54.12]Ning pelanggan kridit..
[02:57.98]
[03:18.02]>>>
[03:19.02]>>
[03:20.02]>
[03:21.02]Bos kridit.. bos kridit,
[03:25.07]Ireng rupa ya laki laki kula..
[03:32.42]
[03:42.17]Kakang.. kakang,
[03:47.15]Cintane ning kula sampe tua..
[03:53.00]Bagen ireng bagus rupa,
[03:55.61]Bagen ala laki kula,
[03:58.66]Ganteng kaya arjuna..
[04:04.75]
[04:08.55]Senajan bos kridit
[04:11.34]cinta kula selangit..
[04:14.64]Saban dina merkayane
[04:17.44]keliling ngukur dalan..
[04:21.41]Sing penting eman lan sayang,
[04:26.21]Urip kesanding lan kecukupan..
[04:33.05]
[04:42.63]Kula watir ning kakang
[04:45.25]Kegoda wadon liyan..
[04:48.61]Aja sampe diculik
[04:51.28]Ning pelanggan kridit..
[04:55.19]
————–
Preview:

Tambah Tresno

arya-satria_dyna-windy
Versi: Dyna Windy ft. Arya Satria

Ft:
Hoo oo ooo..
Hoo oo ooo..

Lk:
Tresno aku tambah tresno,
Sayang aku tambah sayang..
Pr:
Kangen aku tambah kangen,
Roso tresnaku soyo tambah tresno..

Amung siji ra ono sing liyo,
Yo mung sliramu sing tak tresno..
Awan lan wengi ra ono wektu,
Tanpo eling marang sliramu..

reff:
Lk:
Roso tresnoku,
Ora mung ono lambe..
Sing tak simpen neng atiku,
Ora ono liyane..

Tresnaku siji,
Sing tak simpen neng ati..
Aku bakal nepati janji,
Ora bakal nglarani..

Pr:
Mugo-mugo roso,
Tresno iki ora kari roso..

reff:
Lk:
Roso tresnoku,
Ora mung ono lambe..
Sing tak simpen neng atiku,
Ora ono liyane..

Tresnaku siji,
Sing tak simpen neng ati..
Aku bakal nepati janji,
Ora bakal nglarani..

Pr:
Mugo-mugo roso,
Tresno iki ora kari roso..
——————
[ver: lyrics]
[id: wbailzcu]
[ar: Arya Satria ft. Dyna Windy]
[ti: Tambah Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:27]
[00:00.02]Tambah Tresno
[00:00.02]by: Dyna Windy ft. Arya Satria
[00:33.02]
[00:35.69]>>>
[00:36.69]>>
[00:37.69]>
[00:38.69]Ft: Hoo oo ooo..
[00:44.71]Ft: Hoo oo ooo..
[00:51.50]
[01:06.04]Lk: Tresno aku tambah tresno,
[01:12.42]Lk: Sayang aku tambah sayang..
[01:19.39]Pr: Kangen aku tambah kangen,
[01:25.62]Pr: Roso tresnaku soyo tambah tresno..
[01:32.89]Pr: Amung siji ra ono sing liyo,
[01:39.17]Pr: Yo mung sliramu sing tak tresno..
[01:46.14]Pr: Awan lan wengi ra ono wektu,
[01:52.75]Pr: Tanpo eling marang sliramu..
[01:59.76]
[02:27.05]>>>
[02:28.05]>>
[02:29.05]>
[02:30.05]Lk: Roso tresnoku,
[02:35.54]Lk: Ora mung ono lambe..
[02:42.45]Lk: Sing tak simpen neng atiku,
[02:49.04]Lk: Ora ono liyane..
[02:56.01]
[03:00.25]Lk: Tresnaku siji,
[03:06.46]Lk: Sing tak simpen neng ati..
[03:13.18]Lk: Aku bakal nepati janji,
[03:19.78]Lk: Ora bakal nglarani..
[03:27.48]Pr: Mugo-mugo roso,
[03:33.20]Pr: Tresno iki ora kari roso..
[03:39.55]
[04:08.26]>>>
[04:09.26]>>
[04:10.26]>
[04:11.26]Lk: Roso tresnoku,
[04:16.85]Lk: Ora mung ono lambe..
[04:24.01]Lk: Sing tak simpen neng atiku,
[04:30.23]Lk: Ora ono liyane..
[04:37.50]
[04:41.92]Lk: Tresnaku siji,
[04:47.52]Lk: Sing tak simpen neng ati..
[04:54.67]Lk: Aku bakal nepati janji,
[05:01.02]Lk: Ora bakal nglarani..
[05:08.74]Pr: Mugo-mugo roso,
[05:15.02]Pr: Tresno iki ora kari roso..
[05:21.49]
—————
Preview:

Aku Mung Pelampiasan

n2rapp
Versi: N2RAPP

Wis sak bendinane aku ra biso turu,
Mikir awakmu sak geleme ro aku..
Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
Aku mung pelampiasan..

Biyen pancen aku percoyo omonganmu,
Tansoyo suwe aku kok malah dadi ragu..
Dasare kowe pancen ora keno tak gugu,
Tak wenehi tulus ati malah tok bales keju..

Do re mi dudu remi main gaple,
Tiwas tak enteni kok malah kesel dewe..
Atiku atimu ora biso menyatu,
Mending tak tinggal goyang wis kono sak karepmu..

Jare ra iso urip tanpo awakku,
Sampean ngapusi aku..

Wis sak bendinane aku ra biso turu,
Mikir awakmu sak geleme ro aku..
Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
Aku mung pelampiasan..

pupus atiku layu harapan dadi semu,
ninggal janji neng ati mung tansah tok blenjani,
wangi wangine kembang raono neng atiku,
mung gari siji aku kesel to tumindakmu..

cukup kepiye meneh ben kowe iso mari,
obat jenu awe mental raiso ngobati,
amergo iki siji iki masalah ati,
dadi pelampiasan leh ngampet setengah mati..

Jare ra iso urip tanpo awakku,
Sampean ngapusi aku..

Wis sak bendinane aku ra biso turu,
Mikir awakmu sak geleme ro aku..
Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
Aku mung pelampiasan..

Wis sak bendinane aku ra biso turu,
Mikir awakmu sak geleme ro aku..
Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
Aku mung pelampiasan..
———————
[ver: lyrics]
[id: lqnblpcu]
[ar: N2RAPP]
[ti: Aku Mung Pelampiasan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:00.04]Aku Mung Pelampiasan
[00:00.04]by: N2RAPP
[00:10.04]
[00:12.04]>>>
[00:13.04]>>
[00:14.04]>
[00:15.04]Wis sak bendinane aku ra biso turu,
[00:21.64]Mikir awakmu sak geleme ro aku..
[00:28.51]Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
[00:35.23]Aku mung pelampiasan..
[00:40.76]
[00:55.88]Biyen pancen aku percoyo omonganmu,
[00:59.29]Tansoyo suwe aku kok malah dadi ragu..
[01:02.91]Dasare kowe pancen ora keno tak gugu,
[01:06.21]Tak wenehi tulus ati malah tok bales keju..
[01:09.82]Do re mi dudu remi main gaple,
[01:13.11]Tiwas tak enteni kok malah kesel dewe..
[01:16.59]Atiku atimu ora biso menyatu,
[01:20.14]Mending tak tinggal goyang wis kono sak karepmu..
[01:23.69]Jare ra iso urip tanpo awakku,
[01:30.65]Sampean ngapusi aku..
[01:35.81]
[01:37.25]Wis sak bendinane aku ra biso turu,
[01:43.96]Mikir awakmu sak geleme ro aku..
[01:50.82]Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
[01:57.59]Aku mung pelampiasan..
[02:04.19]pupus atiku layu harapan dadi semu,
[02:08.84]ninggal janji neng ati mung tansah tok blenjani,
[02:12.29]wangi wangine kembang raono neng atiku,
[02:15.63]mung gari siji aku kesel to tumindakmu..
[02:19.37]cukup kepiye meneh ben kowe iso mari,
[02:22.48]obat jenu awe mental raiso ngobati,
[02:26.04]amergo iki siji iki masalah ati,
[02:29.51]dadi pelampiasan leh ngampet setengah mati..
[02:33.32]Jare ra iso urip tanpo awakku,
[02:39.42]Sampean ngapusi aku..
[02:45.52]Wis sak bendinane aku ra biso turu,
[02:52.48]Mikir awakmu sak geleme ro aku..
[02:59.64]Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
[03:06.28]Aku mung pelampiasan..
[03:12.69]Wis sak bendinane aku ra biso turu,
[03:20.28]Mikir awakmu sak geleme ro aku..
[03:27.07]Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
[03:33.96]Aku mung pelampiasan..
[03:39.70]
————–
Preview:

Gandrung (mahesa)

mahesa_vita_3
Versi: Mahesa ft. Vita

Lk:
Kesengsem isun nyang riko,
Katon ring moto..
Rino wengi mung awak riko,
Hang sun impekno..

Sedino sing nyawang riko,
Mangan sing kroso sego..
Meseseken kegowo roso,
Nyendal ring dodo..

Pr:
Semono ugo isun,
Nyang awak riko..
Welas hang sun duweni,
Mung kanggo riko..

Kangen hang sun sidemi,
Mung krono riko..
Kembang hang sun gandrungi,
Mekar ring dodo..

reff:
Lk:
Kesengsem isun nyang riko,
Katon ring moto..
Rino wengi mung awak riko,
Hang sun impekno..

Sedino sing nyawang riko,
Mangan sing kroso sego..
Meseseken kegowo roso,
Nyendal ring dodo..

Pr:
Semono ugo isun,
Nyang awak riko..
Welas hang sun duweni,
Mung kanggo riko..

Kangen hang sun sidemi,
Mung krono riko..
Kembang hang sun gandrungi,
Mekar ring dodo..

Ft:
Semono ugo isun,
Nyang awak riko..
Welas hang sun duweni,
Mung kanggo riko..

Kangen hang sun sidemi,
Mung krono riko..
Kembang hang sun gandrungi,
Mekar ring dodo..

Semono ugo isun,
Nyang awak riko..
Welas hang sun duweni,
Mung kanggo riko..

Kangen hang sun sidemi,
Mung krono riko..
Kembang hang sun gandrungi,
Mekar ring dodo..

Lk:
Kembang hang sun gandrungi,
Mekar ring dodo..
———————-
[ver: lyrics]
[id: kknhlpcu]
[ar: Mahesa ft. Vita]
[ti: Gandrung]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:00.10]Gandrung
[00:00.10]by: Mahesa ft. Vita
[00:13.10]
[00:15.10]>>>
[00:16.10]>>
[00:17.10]>
[00:18.10]Lk: Kesengsem isun nyang riko,
[00:25.10]Lk: Katon ring moto..
[00:31.06]Lk: Rino wengi mung awak riko,
[00:39.36]Lk: Hang sun impekno..
[00:45.43]
[00:48.00]Lk: Sedino sing nyawang riko,
[00:53.74]Lk: Mangan sing kroso sego..
[01:00.25]Lk: Meseseken kegowo roso,
[01:08.43]Lk: Nyendal ring dodo..
[01:14.99]
[01:16.01]Pr: Semono ugo isun,
[01:18.80]Pr: Nyang awak riko..
[01:23.37]Pr: Welas hang sun duweni,
[01:26.37]Pr: Mung kanggo riko..
[01:30.67]Pr: Kangen hang sun sidemi,
[01:34.75]Pr: Mung krono riko..
[01:37.99]Pr: Kembang hang sun gandrungi,
[01:42.25]Pr: Mekar ring dodo..
[01:46.87]
[01:57.77]>>>
[01:58.77]>>
[01:59.77]>
[02:00.77]Lk: Kesengsem isun nyang riko,
[02:07.84]Lk: Katon ring moto..
[02:14.96]Lk: Rino wengi mung awak riko,
[02:22.84]Lk: Hang sun impekno..
[02:30.22]Lk: Sedino sing nyawang riko,
[02:37.22]Lk: Mangan sing kroso sego..
[02:44.29]Lk: Meseseken kegowo roso,
[02:51.85]Lk: Nyendal ring dodo..
[02:59.35]Pr: Semono ugo isun,
[03:03.67]Pr: Nyang awak riko..
[03:07.04]Pr: Welas hang sun duweni,
[03:10.72]Pr: Mung kanggo riko..
[03:14.41]Pr: Kangen hang sun sidemi,
[03:18.60]Pr: Mung krono riko..
[03:21.53]Pr: Kembang hang sun gandrungi,
[03:25.78]Pr: Mekar ring dodo..
[03:29.48]Ft: Semono ugo isun,
[03:32.73]Ft: Nyang awak riko..
[03:36.04]Ft: Welas hang sun duweni,
[03:40.34]Ft: Mung kanggo riko..
[03:43.67]Ft: Kangen hang sun sidemi,
[03:47.85]Ft: Mung krono riko..
[03:50.91]Ft: Kembang hang sun gandrungi,
[03:55.09]Ft: Mekar ring dodo..
[03:58.84]Ft: Semono ugo isun,
[04:02.10]Ft: Nyang awak riko..
[04:05.72]Ft: Welas hang sun duweni,
[04:09.85]Ft: Mung kanggo riko..
[04:13.16]Ft: Kangen hang sun sidemi,
[04:17.22]Ft: Mung krono riko..
[04:20.54]Ft: Kembang hang sun gandrungi,
[04:24.91]Ft: Mekar ring dodo..
[04:29.47]Lk: Kembang hang sun gandrungi,
[04:34.48]Lk: Mekar ring dodo..
[04:42.36]
—————-
Preview:

Pucuke Asmoro

ndx-aka
Versi: NDX AKA ft. Intan Rahma

Pr:
Ra nyongko aku ra ngiro,
Yen sliramu gampang kegodha wanito..
Nggetuni anggonku nglanggati,
Tresnamu lamis jebul mung ono lati..

Lantip ono pangucap,
Cidro anggonanmu janji..
Kangmas coba jelasno,
Opo aku salah panompo..

Lk:
Cah ayu ojo mbok terusno,
Sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo..
Tresnaku iki yo mung kowe,
Ra ono niatan golek wanito liyane..

Tulus suci tresnaku,
Yo mung onok nggo sliramu..
Uwisono eluhmu,
Brebes mili ono pipi kuwi..

Pr:
Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..

Lk:
Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..

reff:
Pr:
Lantip ono pangucap,
Cidro anggonanmu janji..
Kangmas coba jelasno,
Opo aku salah panompo..

Ft:
Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..

Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: hnlolocu]
[ar: NDX AKA ft. Intan Rahma]
[ti: Pucuke Asmoro]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:47]
[00:00.01]Pucuke Asmoro
[00:00.01]by: NDX AKA ft. Intan Rahma
[00:09.01]
[00:11.11]>>>
[00:12.11]>>
[00:13.11]>
[00:14.11]Pr: Ra nyongko aku ra ngiro,
[00:20.81]Pr: Yen sliramu gampang kegodha wanito..
[00:28.24]Pr: Nggetuni anggonku nglanggati,
[00:35.43]Pr: Tresnamu lamis jebul mung ono lati..
[00:42.80]Pr: Lantip ono pangucap,
[00:45.49]Pr: Cidro anggonanmu janji..
[00:49.62]Pr: Kangmas coba jelasno,
[00:52.56]Pr: Opo aku salah panompo..
[01:00.31]Lk: Cah ayu ojo mbok terusno,
[01:06.62]Lk: Sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo..
[01:14.50]Lk: Tresnaku iki yo mung kowe,
[01:20.87]Lk: Ra ono niatan golek wanito liyane..
[01:28.87]Lk: Tulus suci tresnaku,
[01:32.24]Lk: Yo mung onok nggo sliramu..
[01:35.68]Lk: Uwisono eluhmu,
[01:39.37]Lk: Brebes mili ono pipi kuwi..
[01:46.37]Pr: Tekan pucuk’e asmoro,
[01:49.74]Pr: Tresnaku soyo ngremboko..
[01:53.44]Pr: Mugo biso saklamiyo,
[01:57.18]Pr: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[02:03.99]Lk: Tekan pucuk’e asmoro,
[02:07.81]Lk: Tresnaku soyo ngremboko..
[02:11.37]Lk: Mugo biso saklamiyo,
[02:14.94]Lk: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[02:21.93]
[02:48.07]>>>
[02:49.07]>>
[02:50.07]>
[02:51.07]Pr: Lantip ono pangucap,
[02:53.82]Pr: Cidro anggonanmu janji..
[02:57.32]Pr: Kangmas coba jelasno,
[03:01.13]Pr: Opo aku salah panompo..
[03:08.45]Ft: Tekan pucuk’e asmoro,
[03:11.70]Ft: Tresnaku soyo ngremboko..
[03:15.32]Ft: Mugo biso saklamiyo,
[03:18.82]Ft: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[03:26.07]Ft: Tekan pucuk’e asmoro,
[03:29.56]Ft: Tresnaku soyo ngremboko..
[03:33.01]Ft: Mugo biso saklamiyo,
[03:36.70]Ft: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[03:43.64]
—————
Preview: