Mung Nyawang


mahesa_16
Versi: Mahesa

Bisane mung nyawang,
Sing biso nduweni..
Urip bareng riko,
Mung biso bayangno..

Jujur sun akoni isun ono roso,
Jeru ati iki kangen nyang riko..
Mergane isun sing biso nompo,
Riko nduwene uwong..

Bisane mung nyawang,
Sing biso nduweni..
Urip bareng riko,
Mung biso bayangno..

reff:
Jujur sun akoni isun ono roso,
Jeru ati iki kangen nyang riko..
Mergane isun sing biso nompo,
Riko nduwene uwong..

Bisane mung nyawang,
Sing biso nduweni..
Urip bareng riko,
Mung biso bayangno..

Bisane mung nyawang,
Sing biso nduweni..
Urip bareng riko,
Mung biso bayangno..

Bisane mung nyawang,
Sing biso nduweni..
Urip bareng riko,
Mung biso bayangno..

Bisane mung nyawang,
Sing biso nduweni..
Urip bareng riko,
Mung biso bayangno..
——————
[ver: lyrics]
[id: cuiokvcu]
[ar: Mahesa]
[ti: Mung Nyawang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:00.04]Mung Nyawang
[00:00.04]by: Mahesa
[00:24.04]
[00:26.04]>>>
[00:27.04]>>
[00:28.04]>
[00:29.04]Bisane mung nyawang,
[00:33.46]Sing biso nduweni..
[00:41.25]Urip bareng riko,
[00:47.58]Mung biso bayangno..
[00:53.67]Jujur sun akoni
[01:01.28]isun ono roso,
[01:08.04]Jeru ati iki
[01:15.20]kangen nyang riko..
[01:21.18]Mergane isun sing biso nompo,
[01:28.12]Riko nduwene uwong..
[01:34.62]Bisane mung nyawang,
[01:41.53]Sing biso nduweni..
[01:49.08]Urip bareng riko,
[01:55.49]Mung biso bayangno..
[02:02.20]
[02:27.71]>>>
[02:28.71]>>
[02:29.71]>
[02:30.71]Jujur sun akoni
[02:36.71]isun ono roso,
[02:43.52]Jeru ati iki
[02:50.22]kangen nyang riko..
[02:57.23]Mergane isun sing biso nompo,
[03:04.07]Riko nduwene uwong..
[03:09.71]Bisane mung nyawang,
[03:13.75]Sing biso nduweni..
[03:21.48]Urip bareng riko,
[03:28.74]Mung biso bayangno..
[03:35.17]Bisane mung nyawang,
[03:43.25]Sing biso nduweni..
[03:49.78]Urip bareng riko,
[03:56.15]Mung biso bayangno..
[04:02.80]Bisane mung nyawang,
[04:09.94]Sing biso nduweni..
[04:16.83]Urip bareng riko,
[04:23.13]Mung biso bayangno..
[04:30.23]Bisane mung nyawang,
[04:37.25]Sing biso nduweni..
[04:44.10]Urip bareng riko,
[04:50.94]Mung biso bayangno..
[04:57.15]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s