Mung Nyawang

Versi: Mahesa

Bisane mung nyawang,
Sing biso nduweni..
Urip bareng riko,
Mung biso bayangno..

Jujur sun akoni isun ono roso,
Jeru ati iki kangen nyang riko..
Mergane isun sing biso nompo,
Riko nduwene uwong..

Bisane mung nyawang,
Sing biso nduweni..
Urip bareng riko,
Mung biso bayangno..

reff:
Jujur sun akoni isun ono roso,
Jeru ati iki kangen nyang riko..
Mergane isun sing biso nompo,
Riko nduwene uwong..

Bisane mung nyawang,
Sing biso nduweni..
Urip bareng riko,
Mung biso bayangno..

Bisane mung nyawang,
Sing biso nduweni..
Urip bareng riko,
Mung biso bayangno..

Bisane mung nyawang,
Sing biso nduweni..
Urip bareng riko,
Mung biso bayangno..

Bisane mung nyawang,
Sing biso nduweni..
Urip bareng riko,
Mung biso bayangno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *