Buntut Liong

Versi: Diana Sastra

Godong godong kendal ditandur ning galeng,
Mader nembe kenal jaluk turu bareng..
Ketenger sifate ketenger wateke,
Kakang akeh wadone..

Buntut buntut liong ya dawa ya bengkok,
Dasar mata wadon tukang crawak crowok..
Wis katon tukmise wis katon sobude,
Ngakune duda bae..

reff:
Lanang jaman kien kaya buntut liong,
Rabi dewek ditinggal luruh sing luwih mlesnong..

Najan kakang bagus najan kakang bayed,
Kula ora kepincut wedi bokat digered..

Buntut buntut liong ya dawa ya bengkok,
Dasar mata wadon tukang crawak crowok..
Wis katon tukmise wis katon sobude,
Ngakune duda bae..

reff:
Lanang jaman kien kaya buntut liong,
Rabi dewek ditinggal luruh sing luwih mlesnong..

Najan kakang bagus najan kakang bayed,
Kula ora kepincut wedi bokat digered..

Godong godong kendal ditandur ning galeng,
Mader nembe kenal jaluk turu bareng..
Ketenger sifate ketenger wateke,
Kakang akeh wadone..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *