Buntut Liong


diana-sastra_14
Versi: Diana Sastra

Godong godong kendal ditandur ning galeng,
Mader nembe kenal jaluk turu bareng..
Ketenger sifate ketenger wateke,
Kakang akeh wadone..

Buntut buntut liong ya dawa ya bengkok,
Dasar mata wadon tukang crawak crowok..
Wis katon tukmise wis katon sobude,
Ngakune duda bae..

reff:
Lanang jaman kien kaya buntut liong,
Rabi dewek ditinggal luruh sing luwih mlesnong..

Najan kakang bagus najan kakang bayed,
Kula ora kepincut wedi bokat digered..

Buntut buntut liong ya dawa ya bengkok,
Dasar mata wadon tukang crawak crowok..
Wis katon tukmise wis katon sobude,
Ngakune duda bae..

reff:
Lanang jaman kien kaya buntut liong,
Rabi dewek ditinggal luruh sing luwih mlesnong..

Najan kakang bagus najan kakang bayed,
Kula ora kepincut wedi bokat digered..

Godong godong kendal ditandur ning galeng,
Mader nembe kenal jaluk turu bareng..
Ketenger sifate ketenger wateke,
Kakang akeh wadone..
——————
[ver: lyrics]
[id: slubkvcu]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Buntut Liong]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:28]
[00:00.05]Buntut Liong
[00:00.05]by: Diana Sastra
[00:20.05]
[00:22.05]>>>
[00:23.05]>>
[00:24.05]>
[00:25.05]Godong godong kendal
[00:28.15]ditandur ning galeng,
[00:31.24]Mader nembe kenal
[00:33.77]jaluk turu bareng..
[00:37.37]Ketenger sifate
[00:40.00]ketenger wateke,
[00:42.92]Kakang akeh wadone..
[00:46.94]
[00:49.14]Buntut buntut liong
[00:51.95]ya dawa ya bengkok,
[00:55.40]Dasar mata wadon
[00:58.19]tukang crawak crowok..
[01:01.75]Wis katon tukmise
[01:04.52]wis katon sobude,
[01:07.26]Ngakune duda bae..
[01:11.38]
[01:32.50]>>>
[01:33.50]>>
[01:34.50]>
[01:35.50]Lanang jaman kien
[01:39.50]kaya buntut liong,
[01:42.76]Rabi dewek ditinggal
[01:45.88]luruh sing luwih mlesnong..
[01:49.43]
[02:03.68]Najan kakang bagus
[02:06.64]najan kakang bayed,
[02:09.92]Kula ora kepincut
[02:12.99]wedi bokat digered..
[02:16.70]
[02:19.60]Buntut buntut liong
[02:21.65]ya dawa ya bengkok,
[02:24.98]Dasar mata wadon
[02:27.84]tukang crawak crowok..
[02:31.44]Wis katon tukmise
[02:34.06]wis katon sobude,
[02:37.23]Ngakune duda bae..
[02:41.15]
[03:03.43]>>>
[03:04.43]>>
[03:05.43]>
[03:06.43]Lanang jaman kien
[03:08.93]kaya buntut liong,
[03:12.56]Rabi dewek ditinggal
[03:15.51]luruh sing luwih mlesnong..
[03:18.72]
[03:33.38]Najan kakang bagus
[03:36.26]najan kakang bayed,
[03:39.49]Kula ora kepincut
[03:42.56]wedi bokat digered..
[03:46.43]
[03:49.12]Godong godong kendal
[03:51.17]ditandur ning galeng,
[03:54.76]Mader nembe kenal
[03:57.60]jaluk turu bareng..
[04:00.94]Ketenger sifate
[04:03.75]ketenger wateke,
[04:07.02]Kakang akeh wadone..
[04:11.72]
————-
Preview :

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s