Tombo Loro


mahesa_15
Versi : Mahesa

SING ONO MANING HANG SUN ROSO YO MUNG LORO,
PERIH RING ATI SING KUAT SUN BEBANI..
SING ONO TAH PARAN HANG BISO NGILANGENO,
NONG ENDI SUN GOLETI TOMBO LORONE ATI..

MILI BANYU MOTO IKI,
TEMETES RING RINO LAN WENGI..
ENGET RIKO HANG SUN KIRO,
SING BAKALE MARUH ATI..
PADAHAL WELAS IKI,
PUTIH TULUS LAN SUCI..
APUWO RIKO SING NGEREGANI..

SING ONO MANING HANG SUN ROSO YO MUNG LORO,
PERIH RING ATI SING KUAT SUN BEBANI..
SING ONO TAH PARAN HANG BISO NGILANGENO,
NONG ENDI SUN GOLETI TOMBO LORONE ATI..

SING ONO MANING HANG SUN ROSO YO MUNG LORO,
PERIH RING ATI SING KUAT SUN BEBANI..
SING ONO TAH PARAN HANG BISO NGILANGENO,
NONG ENDI SUN GOLETI TOMBO LORONE ATI..

reff:
SING ONO MANING HANG SUN ROSO YO MUNG LORO,
PERIH RING ATI SING KUAT SUN BEBANI..
SING ONO TAH PARAN HANG BISO NGILANGENO,
NONG ENDI SUN GOLETI TOMBO LORONE ATI..

SING ONO MANING HANG SUN ROSO YO MUNG LORO,
PERIH RING ATI SING KUAT SUN BEBANI..
SING ONO TAH PARAN HANG BISO NGILANGENO,
NONG ENDI SUN GOLETI TOMBO LORONE ATI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: olqskqcu]
[ar: Mahesa]
[ti: Tombo Loro]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:00.02]Sing ono maning hang sun roso yo mung loro,
[00:08.78]Perih ring ati sing kuat sun bebani..
[00:15.28]Sing ono tah paran hang biso ngilangeno,
[00:23.44]Nong endi sun goleti tombo lorone ati..
[00:34.26]
[00:36.08]Tombo Loro
[00:36.08]by : Mahesa
[01:03.01]
[01:05.01]Mili banyu moto iki,
[01:11.61]Temetes ring rino lan wengi..
[01:18.61]Enget riko hang sun kiro,
[01:26.11]Sing bakale maruh ati..
[01:33.03]Padahal welas iki,
[01:36.99]Putih tulus lan suci..
[01:40.81]Apuwo riko sing ngeregani..
[01:48.31]
[01:55.27]Sing ono maning hang sun roso yo mung loro,
[02:03.08]Perih ring ati sing kuat sun bebani..
[02:10.15]Sing ono tah paran hang biso ngilangeno,
[02:17.71]Nong endi sun goleti tombo lorone ati..
[02:28.57]
[02:32.89]Sing ono maning hang sun roso yo mung loro,
[02:39.98]Perih ring ati sing kuat sun bebani..
[02:47.39]Sing ono tah paran hang biso ngilangeno,
[02:54.76]Nong endi sun goleti tombo lorone ati..
[03:06.53]
[03:35.51]>>>
[03:36.51]>>
[03:37.51]>
[03:38.51]Sing ono maning hang sun roso yo mung loro,
[03:46.22]Perih ring ati sing kuat sun bebani..
[03:53.74]Sing ono tah paran hang biso ngilangeno,
[04:00.86]Nong endi sun goleti tombo lorone ati..
[04:12.69]
[04:16.19]Sing ono maning hang sun roso yo mung loro,
[04:23.07]Perih ring ati sing kuat sun bebani..
[04:30.32]Sing ono tah paran hang biso ngilangeno,
[04:38.06]Nong endi sun goleti tombo lorone ati..
[04:50.00]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s