Tombo Loro

Versi : Mahesa

SING ONO MANING HANG SUN ROSO YO MUNG LORO,
PERIH RING ATI SING KUAT SUN BEBANI..
SING ONO TAH PARAN HANG BISO NGILANGENO,
NONG ENDI SUN GOLETI TOMBO LORONE ATI..

MILI BANYU MOTO IKI,
TEMETES RING RINO LAN WENGI..
ENGET RIKO HANG SUN KIRO,
SING BAKALE MARUH ATI..
PADAHAL WELAS IKI,
PUTIH TULUS LAN SUCI..
APUWO RIKO SING NGEREGANI..

SING ONO MANING HANG SUN ROSO YO MUNG LORO,
PERIH RING ATI SING KUAT SUN BEBANI..
SING ONO TAH PARAN HANG BISO NGILANGENO,
NONG ENDI SUN GOLETI TOMBO LORONE ATI..

SING ONO MANING HANG SUN ROSO YO MUNG LORO,
PERIH RING ATI SING KUAT SUN BEBANI..
SING ONO TAH PARAN HANG BISO NGILANGENO,
NONG ENDI SUN GOLETI TOMBO LORONE ATI..

reff:
SING ONO MANING HANG SUN ROSO YO MUNG LORO,
PERIH RING ATI SING KUAT SUN BEBANI..
SING ONO TAH PARAN HANG BISO NGILANGENO,
NONG ENDI SUN GOLETI TOMBO LORONE ATI..

SING ONO MANING HANG SUN ROSO YO MUNG LORO,
PERIH RING ATI SING KUAT SUN BEBANI..
SING ONO TAH PARAN HANG BISO NGILANGENO,
NONG ENDI SUN GOLETI TOMBO LORONE ATI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *