Ula Lempe


diana-sastra_13
Versi : Diana Sastra

Tangkrang tongkrong menenge ning tempat sepi,
Larak lirik luru wong wadon mareki..
Yen durung olih mangsane meneng bae,
Iku wateke wong lanang ula lempe..

Lamun ana wong wadon abang lambene,
Pura pura mareki takon arane..
Pasti nyokot lamun wis sepi jagate,
Iku wateke wong lanang ula lempe..

reff:
Ati ati wong wadon kudu teliti,
Aja sampe keduhung tinemu buri..

Lamun ana wong lanang manis omonge,
Apa maning lamunan pinter ngrayune..
Akeh lanang ula lempe,
Yen nyokot kelingan bae..

Lamun ana wong wadon abang lambene,
Pura pura mareki takon arane..
Pasti nyokot lamun wis sepi jagate,
Iku wateke wong lanang ula lempe..

reff:
Ati ati wong wadon kudu teliti,
Aja sampe keduhung tinemu buri..

Lamun ana wong lanang manis omonge,
Apa maning lamunan pinter ngrayune..
Akeh lanang ula lempe,
Yen nyokot kelingan bae..

Tangkrang tongkrong menenge ning tempat sepi,
Larak lirik luru wong wadon mareki..
Yen durung olih mangsane meneng bae,
Iku wateke wong lanang ula lempe..
———————
[ver: lyrics]
[id: wwhbiocu]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Ula Lempe]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:00.02]Ula Lempe
[00:00.02]by : Diana Sastra
[00:30.02]
[00:32.27]>>>
[00:33.27]>>
[00:34.27]>
[00:35.27]Tangkrang tongkrong menenge
[00:37.87]ning tempat sepi,
[00:41.24]Larak lirik
[00:42.75]luru wong wadon mareki..
[00:47.68]Yen durung olih mangsane
[00:50.91]meneng bae,
[00:54.08]Iku wateke
[00:56.11]wong lanang ula lempe..
[00:59.84]
[01:13.71]Lamun ana wong wadon
[01:15.82]abang lambene,
[01:19.41]Pura pura
[01:22.34]mareki takon arane..
[01:25.88]Pasti nyokot
[01:27.68]lamun wis sepi jagate,
[01:32.05]Iku wateke
[01:34.54]wong lanang ula lempe..
[01:38.05]
[02:04.71]>>>
[02:05.71]>>
[02:06.71]>
[02:07.71]Ati ati wong wadon
[02:10.25]kudu teliti,
[02:13.36]Aja sampe
[02:16.16]keduhung tinemu buri..
[02:19.53]
[02:26.47]Lamun ana wong lanang
[02:29.40]manis omonge,
[02:32.75]Apa maning
[02:35.33]lamunan pinter ngrayune..
[02:39.39]Akeh lanang ula lempe,
[02:45.31]Yen nyokot kelingan bae..
[02:49.67]
[02:52.41]Lamun ana wong wadon
[02:55.05]abang lambene,
[02:58.92]Pura pura
[03:00.31]mareki takon arane..
[03:04.92]Pasti nyokot
[03:06.90]lamun wis sepi jagate,
[03:10.95]Iku wateke
[03:13.56]wong lanang ula lempe..
[03:17.10]
[03:43.75]>>>
[03:44.75]>>
[03:45.75]>
[03:46.75]Ati ati wong wadon
[03:49.18]kudu teliti,
[03:52.35]Aja sampe
[03:54.43]keduhung tinemu buri..
[03:58.10]
[04:05.76]Lamun ana wong lanang
[04:08.25]manis omonge,
[04:11.48]Apa maning
[04:13.54]lamunan pinter ngrayune..
[04:18.01]Akeh lanang ula lempe,
[04:23.99]Yen nyokot kelingan bae..
[04:28.41]
[04:30.83]Tangkrang tongkrong menenge
[04:34.13]ning tempat sepi,
[04:37.97]Larak lirik
[04:39.78]luru wong wadon mareki..
[04:44.12]Yen durung olih mangsane
[04:47.73]meneng bae,
[04:50.65]Iku wateke
[04:52.99]wong lanang ula lempe..
[04:56.58]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s