Ula Lempe

Versi : Diana Sastra

Tangkrang tongkrong menenge ning tempat sepi,
Larak lirik luru wong wadon mareki..
Yen durung olih mangsane meneng bae,
Iku wateke wong lanang ula lempe..

Lamun ana wong wadon abang lambene,
Pura pura mareki takon arane..
Pasti nyokot lamun wis sepi jagate,
Iku wateke wong lanang ula lempe..

reff:
Ati ati wong wadon kudu teliti,
Aja sampe keduhung tinemu buri..

Lamun ana wong lanang manis omonge,
Apa maning lamunan pinter ngrayune..
Akeh lanang ula lempe,
Yen nyokot kelingan bae..

Lamun ana wong wadon abang lambene,
Pura pura mareki takon arane..
Pasti nyokot lamun wis sepi jagate,
Iku wateke wong lanang ula lempe..

reff:
Ati ati wong wadon kudu teliti,
Aja sampe keduhung tinemu buri..

Lamun ana wong lanang manis omonge,
Apa maning lamunan pinter ngrayune..
Akeh lanang ula lempe,
Yen nyokot kelingan bae..

Tangkrang tongkrong menenge ning tempat sepi,
Larak lirik luru wong wadon mareki..
Yen durung olih mangsane meneng bae,
Iku wateke wong lanang ula lempe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *