Metenggengen

“Metenggengen” Versi Candra Banyu

Sing keroso isun ngangen,
Ngelamun metenggengen..
Moto katon katonen,
Nong sewijine aran..

Lintang ulan nong nduwuran,
Kari yo nyenengaken..
Nggawe ati gregeten,
Nggarai sun tambah kangen..

Keroso kari keroso,
Batin tambah kesikso..
Keronto-ronto..
Keroso kari keroso,
Rupane soyo neko,
Ngideri moto..

Sampek-sampek moto lan ati,
Kangelan diturokeno..

Lintang ulan nong nduwuran,
Kari yo nyenengaken..
Nggawe ati gregeten,
Nggarai sun tambah kangen..

reff:
Keroso kari keroso,
Batin tambah kesikso..
Keronto-ronto..
Keroso kari keroso,
Rupane soyo neko,
Ngideri moto..

Sampek-sampek moto lan ati,
Kangelan diturokeno..

Keroso kari keroso,
Batin tambah kesikso..
Keronto-ronto..
Keroso kari keroso,
Rupane soyo neko,
Ngideri moto..

Sampek-sampek moto lan ati,
Kangelan diturokeno..
Diturokeno..
Diturokeno..
Diturokeno..
Diturokeno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *