Kangen Bapak


arya-satria_jihan
Versi: Jihan ft. Arya Satria

Pr:
Pak bapak ono ngendi,
Uwis suwe ora ngabari..
Sak tenane opo bapak wis lali,
Pak bapak ono ngendi..

Pak aku kangen bapak,
Bapak opo ora kangen anak..
Ojo dumeh uripmu wis kepenak,
Mburu seneng nganti lali anak..

reff:
Pr:
Aduh gusti kang moho kuoso,
Kulo nangis keronto-ronto..
Opo iki lakon sing kudu tak tompo,
Tanpo biso nyawang rukune wong tuwo..

Aduh ibu aku kangen bapak,
Opo bapak ora kangen aku..
Sak bendino awan lan wengi,
Aku tansah ngenteni tekamu..

Lk:
Nduk anakku sing tak tresnani,
Ojo nelongso lan kuciwo..
Iki wis garise wong tuamu,
Ibu lan bapak pisahan krono wong liyo..

reff:
Pr:
Aduh gusti kang moho kuoso,
Kulo nangis keronto-ronto..
Opo iki lakon sing kudu tak tompo,
Tanpo biso nyawang rukune wong tuwo..

Aduh ibu aku kangen bapak,
Opo bapak ora kangen aku..
Sak bendino awan lan wengi,
Aku tansah ngenteni tekamu..

Lk:
Nduk anakku sing tak tresnani,
Ojo nelongso lan kuciwo..
Iki wis garise wong tuamu,
Ibu lan bapak pisahan krono wong liyo..
———————
[ver: lyrics]
[id: qkukikcu]
[ar: Arya Satria ft. Jihan]
[ti: Kangen Bapak]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[00:00.04]Kangen Bapak
[00:00.04]by: Jihan ft. Arya Satria
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Pak bapak ono ngendi,
[00:32.46]Uwis suwe ora ngabari..
[00:39.06]Sak tenane opo bapak wis lali,
[00:44.77]Pak bapak ono ngendi..
[00:51.62]Pak aku kangen bapak,
[00:57.74]Bapak opo ora kangen anak..
[01:04.78]Ojo dumeh uripmu wis kepenak,
[01:10.00]Mburu seneng nganti lali anak..
[01:16.59]
[01:39.06]>>>
[01:40.06]>>
[01:41.06]>
[01:42.06]Aduh gusti kang moho kuoso,
[01:48.38]Kulo nangis keronto-ronto..
[01:54.61]Opo iki lakon sing kudu tak tompo,
[02:01.07]Tanpo biso nyawang rukune wong tuwo..
[02:07.74]
[02:09.09]Aduh ibu aku kangen bapak,
[02:15.45]Opo bapak ora kangen aku..
[02:21.80]Sak bendino awan lan wengi,
[02:27.58]Aku tansah ngenteni tekamu..
[02:34.98]Lk: Nduk anakku sing tak tresnani,
[02:41.14]Lk: Ojo nelongso lan kuciwo..
[02:47.23]Lk: Iki wis garise wong tuamu,
[02:53.76]Lk: Ibu lan bapak pisahan
[02:57.68]Lk: krono wong liyo..
[03:00.85]
[03:23.15]>>>
[03:24.15]>>
[03:25.15]>
[03:26.15]Aduh gusti kang moho kuoso,
[03:32.56]Kulo nangis keronto-ronto..
[03:38.65]Opo iki lakon sing kudu tak tompo,
[03:45.25]Tanpo biso nyawang rukune wong tuwo..
[03:52.09]Aduh ibu aku kangen bapak,
[03:59.62]Opo bapak ora kangen aku..
[04:06.03]Sak bendino awan lan wengi,
[04:11.93]Aku tansah ngenteni tekamu..
[04:18.84]Lk: Nduk anakku sing tak tresnani,
[04:24.87]Lk: Ojo nelongso lan kuciwo..
[04:31.21]Lk: Iki wis garise wong tuamu,
[04:37.43]Lk: Ibu lan bapak pisahan
[04:41.05]Lk: krono wong liyo..
[04:44.90]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s