Jerit Atiku


via-vallent_6
Versi: Via Vallent

AKU LORO ATI DITINGGAL KEKASIH,
GAMPANGE KOWE NGUCAP PERGI..
AKU LORO ATI DITINGGAL KEKASIH,
KU TERPURUK SEPI SENDIRI..

SAKBENDINO AKU KELINGAN KARO AWAKMU,
OPO NANG KONO KOWE JUGA MIKIRKE AWAKKU,
RA ONO LANANGAN LIYO SING ISO NGGANTEKNO AWAKMU,
TRESNOMU KEPENDEM JERU NENG NJERO ATIKU..

KU COBA MELAWAN DUNIAKU DEMI KAMU,
MERGO TANPAMU AKU RA ISO NGERASAKKE AWAKKU,
KU MOHON SAYANG MENGERTILAH KEADAANKU,
AKU RA ISO BERNAFAS TANPA KAU DISISIKU..

TAK KUSANGKA KOWE TEGO NINGGAL AKU,
KU PERCAYA SEMUA JANJI MANISMU..
RA KEROSO ELUH NETES NENG PIPIKU,
TEGO TENAN KOWE NGLARANI AKU..

OPO KOWE RA KRUNGU JERIT ATIKU,
TRESNOKU JERU NENG ATI HANYA UNTUKMU..
SAK BENDINO KAU BUAT AKU NELONGSO,
KELORO-LORO SAMPEK TEMBUS NENG DHODHO..

AKU LORO ATI DITINGGAL KEKASIH,
GAMPANGE KOWE NGUCAP PERGI..
AKU LORO ATI DITINGGAL KEKASIH,
KU TERPURUK SEPI SENDIRI..

KELINGAN MBIYEN JAMAN SEMONO NENG SEKOLAHAN,
KOWE LAN AKU RA BAKAL ISO DIPISAHKAN,
TAPI SAIKI KOWE WIS ILANG DITELAN ALAM,
MEMBUATKU MENANGIS DARI SIANG SAMPAI MALAM..

DUH GUSTI KUDU PIYE AKU IKI,
ELUHKU NGANTI GARING MERGO AKU KELINGAN DE’E,
TRESNO IKI PENJENENGAN SING MARINGI,
TOLONG HAPUSKANLAH IKHLASKANLAH DIA DARI HATIKU INI..

TAK KUSANGKA KOWE TEGO NINGGAL AKU,
KU PERCAYA SEMUA JANJI MANISMU..
RA KEROSO ELUH NETES NENG PIPIKU,
TEGO TENAN KOWE NGLARANI AKU..

OPO KOWE RA KRUNGU JERIT ATIKU,
TRESNOKU JERU NENG ATI HANYA UNTUKMU..
SAK BENDINO KAU BUAT AKU NELONGSO,
KELORO-LORO SAMPEK TEMBUS NENG DHODHO..

AKU LORO ATI DITINGGAL KEKASIH,
GAMPANGE KOWE NGUCAP PERGI..
AKU LORO ATI DITINGGAL KEKASIH,
KU TERPURUK SEPI SENDIRI..
——————-
[ver: lyrics]
[id: luwkiucu]
[ar: Via Vallent]
[ti: Jerit Atiku]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:50]
[00:00.11]Jerit Atiku – Via Vallent
[00:09.11]
[00:11.11]>>>
[00:12.11]>>
[00:13.11]>
[00:14.11]Aku loro ati ditinggal kekasih,
[00:21.53]Gampange kowe ngucap pergi..
[00:28.80]Aku loro ati ditinggal kekasih,
[00:35.59]Ku terpuruk sepi sendiri..
[00:41.98]
[00:43.17]sakbendino aku kelingan karo awakmu,
[00:46.40]opo nang kono kowe juga mikirke awakku,
[00:50.64]ra ono lanangan liyo sing iso nggantekno awakmu,
[00:54.57]tresnomu kependem jeru neng njero atiku..
[00:58.36]ku coba melawan duniaku demi kamu,
[01:01.73]mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku,
[01:05.68]ku mohon sayang mengertilah keadaanku,
[01:08.67]aku ra iso bernafas tanpa kau disisiku..
[01:12.53]
[01:14.02]Tak kusangka kowe tego ninggal aku,
[01:21.59]Ku percaya semua janji manismu..
[01:28.62]Ra keroso eluh netes neng pipiku,
[01:35.68]Tego tenan kowe nglarani aku..
[01:43.01]Opo kowe ra krungu jerit atiku,
[01:49.83]Tresnoku jeru neng ati hanya untukmu..
[01:56.94]Sak bendino kau buat aku nelongso,
[02:03.94]Keloro-loro sampek tembus neng dhodho..
[02:10.68]Aku loro ati ditinggal kekasih,
[02:17.90]Gampange kowe ngucap pergi..
[02:25.14]Aku loro ati ditinggal kekasih,
[02:32.36]Ku terpuruk sepi sendiri..
[02:38.50]
[02:40.49]kelingan mbiyen jaman semono neng sekolahan,
[02:44.47]kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan,
[02:47.52]tapi saiki kowe wis ilang ditelan alam,
[02:51.41]membuatku menangis dari siang sampai malam..
[02:55.07]duh gusti kudu piye aku iki,
[02:58.05]eluhku nganti garing mergo aku kelingan de’e,
[03:01.72]tresno iki penjenengan sing maringi,
[03:04.73]tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini..
[03:09.11]
[03:10.66]Tak kusangka kowe tego ninggal aku,
[03:18.18]Ku percaya semua janji manismu..
[03:25.27]Ra keroso eluh netes neng pipiku,
[03:32.10]Tego tenan kowe nglarani aku..
[03:39.61]Opo kowe ra krungu jerit atiku,
[03:46.52]Tresnoku jeru neng ati hanya untukmu..
[03:53.60]Sak bendino kau buat aku nelongso,
[04:00.60]Keloro-loro sampek tembus neng dhodho..
[04:07.43]Aku loro ati ditinggal kekasih,
[04:14.70]Gampange kowe ngucap pergi..
[04:21.75]Aku loro ati ditinggal kekasih,
[04:29.30]Ku terpuruk sepi sendiri..
[04:35.65]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s