Ojo Nelongso (arya satria)


Versi: Arya Satria ft. Rina Amelia

Lk:
Duh wong ayu sing tak tresnani,
Aku njaluk sepuro marang sliramu..
Aku ora iso nggawe senenge uripmu,
Seprono seprene urip karo aku soro..

Pr:
Duh wong bagus pepujane atiku,
Aku terimo urip koyo ngene..
Susah seneng dilakoni wong loro,
Ojo kuciwo lan ojo nelongso..

reff:
Lk:
Aku nelongso nyawang uripmu,
Urip karo aku soro..
Aku ora iso,
Urip koyo wong liyo..

Pr:
Aku lilo,
Urip kurang bondo dunyo..
Aku nerimo marang garise sing kuoso,
Mergo isih ono dino liyo..

Ft:
Ayo pasrah marang gusti,
Ndungo ugo mbudidoyo..
Mugo-mugo,
Tembe mburi urip mulyo..

reff:
Lk:
Duh wong ayu sing tak tresnani,
Aku njaluk sepuro marang sliramu..
Aku ora iso nggawe senenge uripmu,
Seprono seprene urip karo aku soro..

Pr:
Duh wong bagus pepujane atiku,
Aku terimo urip koyo ngene..
Susah seneng dilakoni wong loro,
Ojo kuciwo lan ojo nelongso..

reff:
Lk:
Aku nelongso nyawang uripmu,
Urip karo aku soro..
Aku ora iso,
Urip koyo wong liyo..

Pr:
Aku lilo,
Urip kurang bondo dunyo..
Aku nerimo marang garise sing kuoso,
Mergo isih ono dino liyo..

Ft:
Ayo pasrah marang gusti,
Ndungo ugo mbudidoyo..
Mugo-mugo,
Tembe mburi urip mulyo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *