Ditinggal Rabi (boy leo)


Versi: Boy Leo

Rumah tangga arep kapan senenge,
Due rabi ditinggal tinggal bae..
Kita ning umah,
Kongkon ngopeni bocah..

Apa senok klalen karo sumpahe,
Ning luar negeri jare sepisan bae..
Tapi buktine,
Sulaya ning janjine..

reff:
Pikiran kita pusing,
Sampe kaya wong sinting..
Wong wadon nembe teka,
Kepingin mangkat maning..

Kita sing dadi laki,
Wis ora dihargai,
Sugih durung karuan,
Rabi sekien ngelawan..
Wong wadon tek tahan,
Ngajake pegatan..

Apa senok klalen karo sumpahe,
Ning luar negeri jare sepisan bae..
Tapi buktine,
Sulaya ning janjine..

reff:
Pikiran kita pusing,
Sampe kaya wong sinting..
Wong wadon nembe teka,
Kepingin mangkat maning..

Kita sing dadi laki,
Wis ora dihargai,
Sugih durung karuan,
Rabi sekien ngelawan..
Wong wadon tek tahan,
Ngajake pegatan..

Rumah tangga arep kapan senenge,
Due rabi ditinggal tinggal bae..
Kita ning umah,
Kongkon ngopeni bocah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *