Ditinggal Rabi (boy leo)


boy-leo
Versi: Boy Leo

Rumah tangga arep kapan senenge,
Due rabi ditinggal tinggal bae..
Kita ning umah,
Kongkon ngopeni bocah..

Apa senok klalen karo sumpahe,
Ning luar negeri jare sepisan bae..
Tapi buktine,
Sulaya ning janjine..

reff:
Pikiran kita pusing,
Sampe kaya wong sinting..
Wong wadon nembe teka,
Kepingin mangkat maning..

Kita sing dadi laki,
Wis ora dihargai,
Sugih durung karuan,
Rabi sekien ngelawan..
Wong wadon tek tahan,
Ngajake pegatan..

Apa senok klalen karo sumpahe,
Ning luar negeri jare sepisan bae..
Tapi buktine,
Sulaya ning janjine..

reff:
Pikiran kita pusing,
Sampe kaya wong sinting..
Wong wadon nembe teka,
Kepingin mangkat maning..

Kita sing dadi laki,
Wis ora dihargai,
Sugih durung karuan,
Rabi sekien ngelawan..
Wong wadon tek tahan,
Ngajake pegatan..

Rumah tangga arep kapan senenge,
Due rabi ditinggal tinggal bae..
Kita ning umah,
Kongkon ngopeni bocah..
——————
[ver: lyrics]
[id: suioivcu]
[ar: Boy Leo]
[ti: Ditinggal Rabi]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:00.10]Ditinggal Rabi
[00:00.10]by: Boy Leo
[00:41.10]
[00:43.10]>>>
[00:44.10]>>
[00:45.10]>
[00:46.10]Rumah tangga arep kapan senenge,
[00:52.08]Due rabi ditinggal tinggal bae..
[00:58.40]Kita ning umah,
[01:00.80]Kongkon ngopeni bocah..
[01:04.45]
[01:12.98]Apa senok klalen karo sumpahe,
[01:19.55]Ning luar negeri jare sepisan bae..
[01:25.09]Tapi buktine,
[01:28.00]Sulaya ning janjine..
[01:31.93]
[02:00.05]>>>
[02:01.05]>>
[02:02.05]>
[02:03.05]Pikiran kita pusing,
[02:05.63]Sampe kaya wong sinting..
[02:08.74]Wong wadon nembe teka,
[02:11.61]Kepingin mangkat maning..
[02:16.28]
[02:34.67]Kita sing dadi laki,
[02:37.37]Wis ora dihargai,
[02:40.35]Sugih durung karuan,
[02:43.38]Rabi sekien ngelawan..
[02:47.82]Wong wadon tek tahan,
[02:51.25]Ngajake pegatan..
[02:55.02]
[02:57.70]Apa senok klalen karo sumpahe,
[03:03.54]Ning luar negeri jare sepisan bae..
[03:09.45]Tapi buktine,
[03:12.21]Sulaya ning janjine..
[03:15.77]
[03:44.42]>>>
[03:45.42]>>
[03:46.42]>
[03:47.42]Pikiran kita pusing,
[03:49.93]Sampe kaya wong sinting..
[03:53.13]Wong wadon nembe teka,
[03:56.07]Kepingin mangkat maning..
[04:00.50]
[04:19.47]Kita sing dadi laki,
[04:21.23]Wis ora dihargai,
[04:24.74]Sugih durung karuan,
[04:27.78]Rabi sekien ngelawan..
[04:31.87]Wong wadon tek tahan,
[04:35.47]Ngajake pegatan..
[04:39.12]
[04:42.04]Rumah tangga arep kapan senenge,
[04:47.73]Due rabi ditinggal tinggal bae..
[04:54.12]Kita ning umah,
[04:56.80]Kongkon ngopeni bocah..
[05:00.66]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s