Ditinggal Rabi (ndx aka)

“Ditinggal Rabi” Versi NDX AKA ft. PJR

Atiku rasane loro,
Nyawang kowe rabi ro wong liyo..
Nangis getih eluhku remuk ajur rosoku,
Kowe tego ninggal aku..

Opo iki wis dalane,
Kudu pisah kelangan tresnane..
Kudu kuat atiku kudu kuat batinku,
Senajan nyikso tresnaku..

Dhik opo kowe lali,
Karo sumpah janjimu..
Mbiyen bakal ngancani,
Urip tekan matiku..

Pancene kowe tego,
Medhot tali asmoro..
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnaku nelongso..

Atiku rasane loro,
Nyawang kowe rabi ro wong liyo..
Nangis getih eluhku remuk ajur rosoku,
Kowe tego ninggal aku..

Opo iki wis dalane,
Kudu pisah kelangan tresnane..
Kudu kuat atiku kudu kuat batinku,
Senajan nyikso tresnaku..

Dhik opo kowe lali,
Karo sumpah janjimu..
Mbiyen bakal ngancani,
Urip tekan matiku..

Pancene kowe tego,
Medhot tali asmoro..
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnaku nelongso..

Mbiyen tak tandur pari,
Thukule suket teki,
Wis kadhung tak pacari,
Malah ditinggal rabi,

Kowe tego nglarani,
Blenjani jani suci,
Neng solo kembange ilang,
Wong tresno wani kelangan,

Dhik opo kowe lali,
Karo sumpah janjimu..
Mbiyen bakal ngancani,
Urip tekan matiku..

Pancene kowe tego,
Medhot tali asmoro..
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnaku nelongso..

Dhik opo kowe lali,
Karo sumpah janjimu..
Mbiyen bakal ngancani,
Urip tekan matiku..

Pancene kowe tego,
Medhot tali asmoro..
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnaku nelongso..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *