Ditinggal Rabi (ndx aka)


ndx-aka_pjr
Versi: NDX AKA ft. PJR

Atiku rasane loro,
Nyawang kowe rabi ro wong liyo..
Nangis getih eluhku remuk ajur rosoku,
Kowe tego ninggal aku..

Opo iki wis dalane,
Kudu pisah kelangan tresnane..
Kudu kuat atiku kudu kuat batinku,
Senajan nyikso tresnaku..

Dhik opo kowe lali,
Karo sumpah janjimu..
Mbiyen bakal ngancani,
Urip tekan matiku..

Pancene kowe tego,
Medhot tali asmoro..
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnaku nelongso..

Atiku rasane loro,
Nyawang kowe rabi ro wong liyo..
Nangis getih eluhku remuk ajur rosoku,
Kowe tego ninggal aku..

Opo iki wis dalane,
Kudu pisah kelangan tresnane..
Kudu kuat atiku kudu kuat batinku,
Senajan nyikso tresnaku..

Dhik opo kowe lali,
Karo sumpah janjimu..
Mbiyen bakal ngancani,
Urip tekan matiku..

Pancene kowe tego,
Medhot tali asmoro..
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnaku nelongso..

Mbiyen tak tandur pari,
Thukule suket teki,
Wis kadhung tak pacari,
Malah ditinggal rabi,

Kowe tego nglarani,
Blenjani jani suci,
Neng solo kembange ilang,
Wong tresno wani kelangan,

Dhik opo kowe lali,
Karo sumpah janjimu..
Mbiyen bakal ngancani,
Urip tekan matiku..

Pancene kowe tego,
Medhot tali asmoro..
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnaku nelongso..

Dhik opo kowe lali,
Karo sumpah janjimu..
Mbiyen bakal ngancani,
Urip tekan matiku..

Pancene kowe tego,
Medhot tali asmoro..
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnaku nelongso..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qcuuivcu]
[ar: NDX AKA ft. PJR]
[ti: Ditinggal Rabi]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[00:00.02]Ditinggal Rabi
[00:00.02]by: NDX AKA ft. PJR
[00:16.02]
[00:18.00]>>>
[00:19.00]>>
[00:20.00]>
[00:21.00]Atiku rasane loro,
[00:25.80]Nyawang kowe rabi ro wong liyo..
[00:32.79]Nangis getih eluhku remuk ajur rosoku,
[00:40.32]Kowe tego ninggal aku..
[00:46.86]Opo iki wis dalane,
[00:52.64]Kudu pisah kelangan tresnane..
[00:59.48]Kudu kuat atiku kudu kuat batinku,
[01:07.94]Senajan nyikso tresnaku..
[01:13.42]Dhik opo kowe lali,
[01:16.47]Karo sumpah janjimu..
[01:20.29]Mbiyen bakal ngancani,
[01:23.38]Urip tekan matiku..
[01:27.04]Pancene kowe tego,
[01:30.28]Medhot tali asmoro..
[01:33.63]Rabi karo wong liyo,
[01:37.37]Mblenjani tresnaku nelongso..
[01:44.43]Atiku rasane loro,
[01:50.69]Nyawang kowe rabi ro wong liyo..
[01:57.65]Nangis getih eluhku remuk ajur rosoku,
[02:05.55]Kowe tego ninggal aku..
[02:12.03]Opo iki wis dalane,
[02:17.82]Kudu pisah kelangan tresnane..
[02:24.98]Kudu kuat atiku kudu kuat batinku,
[02:32.62]Senajan nyikso tresnaku..
[02:38.47]Dhik opo kowe lali,
[02:41.99]Karo sumpah janjimu..
[02:45.16]Mbiyen bakal ngancani,
[02:48.23]Urip tekan matiku..
[02:52.08]Pancene kowe tego,
[02:55.15]Medhot tali asmoro..
[02:58.50]Rabi karo wong liyo,
[03:01.93]Mblenjani tresnaku nelongso..
[03:09.37]Mbiyen tak tandur pari,
[03:12.13]Thukule suket teki,
[03:13.77]Wis kadhung tak pacari,
[03:15.67]Malah ditinggal rabi,
[03:17.35]Kowe tego nglarani,
[03:19.03]Blenjani jani suci,
[03:20.77]Neng solo kembange ilang,
[03:22.35]Wong tresno wani kelangan,
[03:24.56]Dhik opo kowe lali,
[03:27.14]Karo sumpah janjimu..
[03:30.91]Mbiyen bakal ngancani,
[03:34.15]Urip tekan matiku..
[03:38.32]Pancene kowe tego,
[03:40.79]Medhot tali asmoro..
[03:44.43]Rabi karo wong liyo,
[03:47.54]Mblenjani tresnaku nelongso..
[03:54.88]Dhik opo kowe lali,
[03:57.73]Karo sumpah janjimu..
[04:01.34]Mbiyen bakal ngancani,
[04:04.64]Urip tekan matiku..
[04:08.45]Pancene kowe tego,
[04:11.36]Medhot tali asmoro..
[04:14.91]Rabi karo wong liyo,
[04:17.90]Mblenjani tresnaku nelongso..
[04:25.21]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s