Mumet Karo Gantengmu


Versi: Nella Kharisma

Met mumet mumet tenan,
Aku mumet karo sliramu..
Sing pusing pusing tenan,
Aku pusing karo bagusmu..

Bok mabok mabok tenan,
Aku mabok karo gantengmu..
Weruh esem manismu,
Rasane nyedot neng atiku..

reff:
Ngung bingung bingung tenan,
Awan bengi ketok rupamu..
Roso raiso turu,
Opo aku kenek menyanmu..

Neng omah ra kepenak,
Kudu kudu melu awakmu..
Opo pancen aku,
Kok jaran goyang karo dukunmu..

reff:
Jare bapak golek bojo ojo mek gur ganteng,
Jare simbok golek bojo ojo mek gur bagus..
Golek bojo sing kenek dijak nyambut gawe,

Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..

reff:
Met mumet mumet tenan,
Aku mumet karo sliramu..
Sing pusing pusing tenan,
Aku pusing karo bagusmu..

Bok mabok mabok tenan,
Aku mabok karo gantengmu..
Weruh esem manismu,
Rasane nyedot neng atiku..

reff:
Ngung bingung bingung tenan,
Awan bengi ketok rupamu..
Roso raiso turu,
Opo aku kenek menyanmu..

Neng omah ra kepenak,
Kudu kudu melu awakmu..
Opo pancen aku,
Kok jaran goyang karo dukunmu..

reff:
Jare bapak golek bojo ojo mek gur ganteng,
Jare simbok golek bojo ojo mek gur bagus..
Golek bojo sing kenek dijak nyambut gawe,

Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..

Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
Tapi piye mbok..
aku kadhung gendro dek’e..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *