Mumet Karo Gantengmu


nella-kharisma_14
Versi: Nella Kharisma

Met mumet mumet tenan,
Aku mumet karo sliramu..
Sing pusing pusing tenan,
Aku pusing karo bagusmu..

Bok mabok mabok tenan,
Aku mabok karo gantengmu..
Weruh esem manismu,
Rasane nyedot neng atiku..

reff:
Ngung bingung bingung tenan,
Awan bengi ketok rupamu..
Roso raiso turu,
Opo aku kenek menyanmu..

Neng omah ra kepenak,
Kudu kudu melu awakmu..
Opo pancen aku,
Kok jaran goyang karo dukunmu..

reff:
Jare bapak golek bojo ojo mek gur ganteng,
Jare simbok golek bojo ojo mek gur bagus..
Golek bojo sing kenek dijak nyambut gawe,

Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..

reff:
Met mumet mumet tenan,
Aku mumet karo sliramu..
Sing pusing pusing tenan,
Aku pusing karo bagusmu..

Bok mabok mabok tenan,
Aku mabok karo gantengmu..
Weruh esem manismu,
Rasane nyedot neng atiku..

reff:
Ngung bingung bingung tenan,
Awan bengi ketok rupamu..
Roso raiso turu,
Opo aku kenek menyanmu..

Neng omah ra kepenak,
Kudu kudu melu awakmu..
Opo pancen aku,
Kok jaran goyang karo dukunmu..

reff:
Jare bapak golek bojo ojo mek gur ganteng,
Jare simbok golek bojo ojo mek gur bagus..
Golek bojo sing kenek dijak nyambut gawe,

Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..

Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
Tapi piye mbok..
aku kadhung gendro dek’e..
——————
[ver: lyrics]
[id: scikiccu]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Mumet Karo Gantengmu]
[al: Dut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:00.03]Mumet karo Gantengmu
[00:00.03]by: Nella Kharisma
[00:24.03]
[00:26.43]>>>
[00:27.43]>>
[00:28.43]>
[00:29.43]Met mumet mumet tenan,
[00:31.80]Aku mumet karo sliramu..
[00:35.55]Sing pusing pusing tenan,
[00:38.50]Aku pusing karo bagusmu..
[00:42.92]Bok mabok mabok tenan,
[00:45.03]Aku mabok karo gantengmu..
[00:48.89]Weruh esem manismu,
[00:51.38]Rasane nyedot neng atiku..
[00:55.77]
[01:05.79]>>>
[01:06.79]>>
[01:07.79]>
[01:08.79]Ngung bingung bingung tenan,
[01:11.04]Awan bengi ketok rupamu..
[01:15.06]Roso raiso turu,
[01:17.48]Opo aku kenek menyanmu..
[01:22.47]Neng omah ra kepenak,
[01:24.52]Kudu kudu melu awakmu..
[01:28.25]Opo pancen aku,
[01:30.32]Kok jaran goyang karo dukunmu..
[01:35.59]
[01:45.23]>>>
[01:46.23]>>
[01:47.23]>
[01:48.23]Jare bapak golek bojo ojo mek gur ganteng,
[01:51.43]Jare simbok golek bojo ojo mek gur bagus..
[01:54.72]Golek bojo sing kenek dijak nyambut gawe,
[01:58.10]Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
[02:01.39]Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
[02:04.59]Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
[02:09.01]
[02:33.02]>>>
[02:34.02]>>
[02:35.02]>
[02:36.02]Met mumet mumet tenan,
[02:38.35]Aku mumet karo sliramu..
[02:42.25]Sing pusing pusing tenan,
[02:44.91]Aku pusing karo bagusmu..
[02:49.38]Bok mabok mabok tenan,
[02:51.55]Aku mabok karo gantengmu..
[02:55.67]Weruh esem manismu,
[02:58.16]Rasane nyedot neng atiku..
[03:02.33]
[03:12.64]>>>
[03:13.64]>>
[03:14.64]>
[03:15.64]Ngung bingung bingung tenan,
[03:18.13]Awan bengi ketok rupamu..
[03:21.73]Roso raiso turu,
[03:24.36]Opo aku kenek menyanmu..
[03:28.78]Neng omah ra kepenak,
[03:31.21]Kudu kudu melu awakmu..
[03:35.23]Opo pancen aku,
[03:37.24]Kok jaran goyang karo dukunmu..
[03:42.39]
[03:51.94]>>>
[03:52.94]>>
[03:53.94]>
[03:54.94]Jare bapak golek bojo ojo mek gur ganteng,
[03:58.07]Jare simbok golek bojo ojo mek gur bagus..
[04:01.47]Golek bojo sing kenek dijak nyambut gawe,
[04:04.96]Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
[04:08.20]Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
[04:11.26]Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
[04:14.74]Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
[04:18.06]Tapi piye mbok..
[04:24.08]aku kadhung gendro dek’e..
[04:31.73]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s