Ngukir Janji


nanda-feraro_6
Versi: Nanda Feraro

Ho ho ho..
Ombak pesisir hang nyekseni,
Isun lan riko ngukir janji..
Semilir asih aruse welas,
Mugo bain langgeng klawan ati ikhlas..

Ombak pesisir hang nyekseni,
Isun lan riko ngukir janji..
Semilir asih aruse welas,
Mugo bain langgeng klawan ati ikhlas..

Ho ho ho..

reff:
Welas isun kukuh koyo watu karang,
Masio diterjang ombak sing dadi alangan..
Jerune samudro magih biso dijongko,
Jerune welas isun sing biso diumpamakno..

Sun jaluk riko ngertio,
Welas isun mung riko..
Sing bakal ono wong liyo,
Hang biso ngganteni riko..

Ho ho ho..

reff:
Ombak pesisir hang nyekseni,
Isun lan riko ngukir janji..
Semilir asih aruse welas,
Mugo bain langgeng klawan ati ikhlas..

Ho ho ho..

reff:
Welas isun kukuh koyo watu karang,
Masio diterjang ombak sing dadi alangan..
Jerune samudro magih biso dijongko,
Jerune welas isun sing biso diumpamakno..

Welas isun kukuh koyo watu karang,
Masio diterjang ombak sing dadi alangan..
Jerune samudro magih biso dijongko,
Jerune welas isun sing biso diumpamakno..

Sun jaluk riko ngertio,
Welas isun mung riko..
Sing bakal ono wong liyo,
Hang biso ngganteni riko..
Ho ho ho..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vsokiscu]
[ar: Nanda Feraro]
[ti: Ngukir Janji]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:42]
[00:00.02]Ngukir Janji – Nanda Feraro
[00:06.02]
[00:08.02]Ho ho ho..
[00:14.53]
[00:26.26]Ombak pesisir hang nyekseni,
[00:32.14]Isun lan riko ngukir janji..
[00:39.36]Semilir asih aruse welas,
[00:47.33]Mugo bain langgeng klawan ati ikhlas..
[00:54.64]
[01:05.32]Ombak pesisir hang nyekseni,
[01:11.51]Isun lan riko ngukir janji..
[01:18.50]Semilir asih aruse welas,
[01:26.11]Mugo bain langgeng klawan ati ikhlas..
[01:33.61]
[01:40.03]Ho ho ho..
[01:47.57]
[01:55.15]>>>
[01:56.15]>>
[01:57.15]>
[01:58.15]Welas isun kukuh koyo watu karang,
[02:04.67]Masio diterjang ombak sing dadi alangan..
[02:12.36]Jerune samudro magih biso dijongko,
[02:18.85]Jerune welas isun sing biso diumpamakno..
[02:29.50]Sun jaluk riko ngertio,
[02:32.96]Welas isun mung riko..
[02:36.83]Sing bakal ono wong liyo,
[02:40.25]Hang biso ngganteni riko..
[02:45.68]
[02:54.65]Ho ho ho..
[03:01.38]
[03:10.12]>>>
[03:11.12]>>
[03:12.12]>
[03:13.12]Ombak pesisir hang nyekseni,
[03:19.37]Isun lan riko ngukir janji..
[03:26.52]Semilir asih aruse welas,
[03:34.00]Mugo bain langgeng klawan ati ikhlas..
[03:41.40]
[03:51.83]Ho ho ho..
[03:58.84]
[04:06.50]>>>
[04:07.50]>>
[04:08.50]>
[04:09.50]Welas isun kukuh koyo watu karang,
[04:15.99]Masio diterjang ombak sing dadi alangan..
[04:23.38]Jerune samudro magih biso dijongko,
[04:30.39]Jerune welas isun sing biso diumpamakno..
[04:41.38]Welas isun kukuh koyo watu karang,
[04:47.66]Masio diterjang ombak sing dadi alangan..
[04:55.45]Jerune samudro magih biso dijongko,
[05:01.94]Jerune welas isun sing biso diumpamakno..
[05:12.55]Sun jaluk riko ngertio,
[05:16.01]Welas isun mung riko..
[05:19.93]Sing bakal ono wong liyo,
[05:23.16]Hang biso ngganteni riko..
[05:29.91]Ho ho ho..
[05:35.54]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s