Ngukir Janji


Versi: Nanda Feraro

Ho ho ho..
Ombak pesisir hang nyekseni,
Isun lan riko ngukir janji..
Semilir asih aruse welas,
Mugo bain langgeng klawan ati ikhlas..

Ombak pesisir hang nyekseni,
Isun lan riko ngukir janji..
Semilir asih aruse welas,
Mugo bain langgeng klawan ati ikhlas..

Ho ho ho..

reff:
Welas isun kukuh koyo watu karang,
Masio diterjang ombak sing dadi alangan..
Jerune samudro magih biso dijongko,
Jerune welas isun sing biso diumpamakno..

Sun jaluk riko ngertio,
Welas isun mung riko..
Sing bakal ono wong liyo,
Hang biso ngganteni riko..

Ho ho ho..

reff:
Ombak pesisir hang nyekseni,
Isun lan riko ngukir janji..
Semilir asih aruse welas,
Mugo bain langgeng klawan ati ikhlas..

Ho ho ho..

reff:
Welas isun kukuh koyo watu karang,
Masio diterjang ombak sing dadi alangan..
Jerune samudro magih biso dijongko,
Jerune welas isun sing biso diumpamakno..

Welas isun kukuh koyo watu karang,
Masio diterjang ombak sing dadi alangan..
Jerune samudro magih biso dijongko,
Jerune welas isun sing biso diumpamakno..

Sun jaluk riko ngertio,
Welas isun mung riko..
Sing bakal ono wong liyo,
Hang biso ngganteni riko..
Ho ho ho..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *