Kenangan Neng Parangtritis


arya-satria_6
Versi: Arya Satria

Pasir putih iki,
Sing tansah setyo ngancani,
Anggonku nunggu ngenteni tekamu..
Ombak sing oyak-oyak’an,
Nambahi tansah kelingan,
Jroning atiku iki wis kangen tenan..

Opo kowe lali,
Dek semono ngucap janji,
Segoro kidul parang tritis sing nyekseni..
Gedene ombak segoro,
Ngelengake jaman semono,
Nalikane ngronce taline asmoro..

Mripat iki nangis,
Batinku koyo diiris,
Saben eling kenangan neng parang tritis..
Opo kowe ra kroso,
Opo pancen wis ra tresno,
Duh wong ayu batinku keloro-loro..

reff:
Pasir putih iki,
Sing tansah setyo ngancani,
Anggonku nunggu ngenteni tekamu..
Ombak sing oyak-oyak’an,
Nambahi tansah kelingan,
Jroning atiku iki wis kangen tenan..

Opo kowe lali,
Dek semono ngucap janji,
Segoro kidul parang tritis sing nyekseni..
Gedene ombak segoro,
Ngelengake jaman semono,
Nalikane ngronce taline asmoro..

Mripat iki nangis,
Batinku koyo diiris,
Saben eling kenangan neng parang tritis..
Opo kowe ra kroso,
Opo pancen wis ra tresno,
Duh wong ayu batinku keloro-loro..

Mripat iki nangis,
Batinku koyo diiris,
Saben eling kenangan neng parang tritis..
Opo kowe ra kroso,
Opo pancen wis ra tresno,
Duh wong ayu batinku keloro-loro..
——————-
[ver: lyrics]
[id: kkwsuwcu]
[ar: Arya Satria]
[ti: Kenangan Neng Parangtritis]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:26]
[00:00.04]Kenangan Neng Parang Tritis
[00:00.04]by: Arya Satria
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Pasir putih iki,
[00:37.44]Sing tansah setyo ngancani,
[00:40.94]Anggonku nunggu ngenteni tekamu..
[00:48.45]Ombak sing oyak-oyak’an,
[00:51.38]Nambahi tansah kelingan,
[00:55.30]Jroning atiku
[00:57.33]iki wis kangen tenan..
[01:01.59]
[01:03.13]Opo kowe lali,
[01:05.43]Dek semono ngucap janji,
[01:09.05]Segoro kidul
[01:10.96]parang tritis sing nyekseni..
[01:15.87]Gedene ombak segoro,
[01:19.99]Ngelengake jaman semono,
[01:23.30]Nalikane ngronce taline asmoro..
[01:28.97]
[01:30.83]Mripat iki nangis,
[01:33.85]Batinku koyo diiris,
[01:37.49]Saben eling
[01:39.17]kenangan neng parang tritis..
[01:44.13]Opo kowe ra kroso,
[01:47.88]Opo pancen wis ra tresno,
[01:51.58]Duh wong ayu batinku keloro-loro..
[01:58.24]
[02:25.03]>>>
[02:26.03]>>
[02:27.03]>
[02:28.03]Pasir putih iki,
[02:30.83]Sing tansah setyo ngancani,
[02:33.94]Anggonku nunggu ngenteni tekamu..
[02:41.23]Ombak sing oyak-oyak’an,
[02:44.74]Nambahi tansah kelingan,
[02:48.48]Jroning atiku
[02:50.54]iki wis kangen tenan..
[02:55.04]
[02:56.09]Opo kowe lali,
[02:58.62]Dek semono ngucap janji,
[03:02.28]Segoro kidul
[03:04.39]parang tritis sing nyekseni..
[03:09.49]Gedene ombak segoro,
[03:12.95]Ngelengake jaman semono,
[03:16.45]Nalikane ngronce taline asmoro..
[03:22.71]
[03:24.26]Mripat iki nangis,
[03:27.19]Batinku koyo diiris,
[03:30.61]Saben eling
[03:32.33]kenangan neng parang tritis..
[03:37.40]Opo kowe ra kroso,
[03:40.88]Opo pancen wis ra tresno,
[03:44.68]Duh wong ayu batinku keloro-loro..
[03:50.61]
[03:52.56]Mripat iki nangis,
[03:55.39]Batinku koyo diiris,
[03:59.01]Saben eling
[04:00.69]kenangan neng parang tritis..
[04:05.96]Opo kowe ra kroso,
[04:09.38]Opo pancen wis ra tresno,
[04:13.04]Duh wong ayu batinku keloro-loro..
[04:19.13]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s