Kenangan Neng Parangtritis


Versi: Arya Satria

Pasir putih iki,
Sing tansah setyo ngancani,
Anggonku nunggu ngenteni tekamu..
Ombak sing oyak-oyak’an,
Nambahi tansah kelingan,
Jroning atiku iki wis kangen tenan..

Opo kowe lali,
Dek semono ngucap janji,
Segoro kidul parang tritis sing nyekseni..
Gedene ombak segoro,
Ngelengake jaman semono,
Nalikane ngronce taline asmoro..

Mripat iki nangis,
Batinku koyo diiris,
Saben eling kenangan neng parang tritis..
Opo kowe ra kroso,
Opo pancen wis ra tresno,
Duh wong ayu batinku keloro-loro..

reff:
Pasir putih iki,
Sing tansah setyo ngancani,
Anggonku nunggu ngenteni tekamu..
Ombak sing oyak-oyak’an,
Nambahi tansah kelingan,
Jroning atiku iki wis kangen tenan..

Opo kowe lali,
Dek semono ngucap janji,
Segoro kidul parang tritis sing nyekseni..
Gedene ombak segoro,
Ngelengake jaman semono,
Nalikane ngronce taline asmoro..

Mripat iki nangis,
Batinku koyo diiris,
Saben eling kenangan neng parang tritis..
Opo kowe ra kroso,
Opo pancen wis ra tresno,
Duh wong ayu batinku keloro-loro..

Mripat iki nangis,
Batinku koyo diiris,
Saben eling kenangan neng parang tritis..
Opo kowe ra kroso,
Opo pancen wis ra tresno,
Duh wong ayu batinku keloro-loro..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *