Saiki Sing Ono Riko


Versi: Dedy Boom ft. Maya Natsya

PR:
OPO TAH NDANE WIS MULO PESTINE,
SUN RIKO GEDIGI AKHIRE..
OPO TAH NDANE KABEH MUNG UJIAN,
KESUK MAGIH ISO BALENAN..

ISUN BINGUNG,
ADOH AMBI RIKO..
MUNG BANYU MOTO HANG NYAKSENI,
DUNG WELAS IKI MUNG RIKO SIJI..

LK:
SAIKI SING ONO RIKO,
MUNG SEPI HANG ISUN ROSO..
SING ONO MANING,
SING ONO MANING WELAS..

SAIKI SING ONO RIKO,
AWAK ISUN KUDU NGADOH..
SING ONO MANING SING ONO MANING,
HANG BISO SUN SANDING..

REFF:
PR:
OPO TAH NDANE WIS MULO PESTINE,
SUN RIKO GEDIGI AKHIRE..
OPO TAH NDANE KABEH MUNG UJIAN,
KESUK MAGIH ISO BALENAN..

ISUN BINGUNG,
ADOH AMBI RIKO..
MUNG BANYU MOTO HANG NYAKSENI,
DUNG WELAS IKI MUNG RIKO SIJI..

LK:
SAIKI SING ONO RIKO,
MUNG SEPI HANG ISUN ROSO..
SING ONO MANING,
SING ONO MANING WELAS..

SAIKI SING ONO RIKO,
AWAK ISUN KUDU NGADOH..
SING ONO MANING SING ONO MANING,
HANG BISO SUN SANDING..

FT:
SAIKI SING ONO RIKO,
MUNG SEPI HANG ISUN ROSO..
SING ONO MANING,
SING ONO MANING WELAS..

SAIKI SING ONO RIKO,
AWAK ISUN KUDU NGADOH..
SING ONO MANING SING ONO MANING,
HANG BISO SUN SANDING..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *