Saiki Sing Ono Riko


dedy-boom_maya-natsya
Versi: Dedy Boom ft. Maya Natsya

PR:
OPO TAH NDANE WIS MULO PESTINE,
SUN RIKO GEDIGI AKHIRE..
OPO TAH NDANE KABEH MUNG UJIAN,
KESUK MAGIH ISO BALENAN..

ISUN BINGUNG,
ADOH AMBI RIKO..
MUNG BANYU MOTO HANG NYAKSENI,
DUNG WELAS IKI MUNG RIKO SIJI..

LK:
SAIKI SING ONO RIKO,
MUNG SEPI HANG ISUN ROSO..
SING ONO MANING,
SING ONO MANING WELAS..

SAIKI SING ONO RIKO,
AWAK ISUN KUDU NGADOH..
SING ONO MANING SING ONO MANING,
HANG BISO SUN SANDING..

REFF:
PR:
OPO TAH NDANE WIS MULO PESTINE,
SUN RIKO GEDIGI AKHIRE..
OPO TAH NDANE KABEH MUNG UJIAN,
KESUK MAGIH ISO BALENAN..

ISUN BINGUNG,
ADOH AMBI RIKO..
MUNG BANYU MOTO HANG NYAKSENI,
DUNG WELAS IKI MUNG RIKO SIJI..

LK:
SAIKI SING ONO RIKO,
MUNG SEPI HANG ISUN ROSO..
SING ONO MANING,
SING ONO MANING WELAS..

SAIKI SING ONO RIKO,
AWAK ISUN KUDU NGADOH..
SING ONO MANING SING ONO MANING,
HANG BISO SUN SANDING..

FT:
SAIKI SING ONO RIKO,
MUNG SEPI HANG ISUN ROSO..
SING ONO MANING,
SING ONO MANING WELAS..

SAIKI SING ONO RIKO,
AWAK ISUN KUDU NGADOH..
SING ONO MANING SING ONO MANING,
HANG BISO SUN SANDING..
——————
[ver: lyrics]
[id: oqqluwcu]
[ar: Dedy Boom ft. Maya Natsya]
[ti: Saiki Sing Ono Riko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:52]
[00:00.03]Saiki Sing Ono Riko
[00:00.03]by: Dedy Boom ft. Maya Natsya
[00:48.03]
[00:50.03]>>>
[00:51.03]>>
[00:52.03]>
[00:53.03]Pr: Opo tah ndane wis mulo pestine,
[00:59.29]Pr: Sun riko gedigi akhire..
[01:07.03]Pr: Opo tah ndane kabeh mung ujian,
[01:13.31]Pr: Kesuk magih iso balenan..
[01:21.76]Pr: Isun bingung,
[01:26.97]Pr: Adoh ambi riko..
[01:34.15]Pr: Mung banyu moto hang nyakseni,
[01:41.67]Pr: Dung welas iki mung riko siji..
[01:50.32]
[01:52.17]Lk: Saiki sing ono riko,
[01:55.69]Lk: Mung sepi hang isun roso..
[01:59.33]Lk: Sing ono maning,
[02:01.69]Lk: Sing ono maning welas..
[02:06.87]Lk: Saiki sing ono riko,
[02:10.19]Lk: Awak isun kudu ngadoh..
[02:13.76]Lk: Sing ono maning sing ono maning,
[02:17.38]Lk: Hang biso sun sanding..
[02:22.01]
[03:26.03]>>>
[03:27.03]>>
[03:28.03]>
[03:29.03]Pr: Opo tah ndane wis mulo pestine,
[03:35.24]Pr: Sun riko gedigi akhire..
[03:42.55]Pr: Opo tah ndane kabeh mung ujian,
[03:49.14]Pr: Kesuk magih iso balenan..
[03:57.56]Pr: Isun bingung,
[04:02.42]Pr: Adoh ambi riko..
[04:09.51]Pr: Mung banyu moto hang nyakseni,
[04:17.04]Pr: Dung welas iki mung riko siji..
[04:25.05]
[04:28.06]Lk: Saiki sing ono riko,
[04:31.34]Lk: Mung sepi hang isun roso..
[04:34.74]Lk: Sing ono maning,
[04:37.02]Lk: Sing ono maning welas..
[04:42.63]Lk: Saiki sing ono riko,
[04:45.68]Lk: Awak isun kudu ngadoh..
[04:49.28]Lk: Sing ono maning sing ono maning,
[04:53.20]Lk: Hang biso sun sanding..
[04:57.18]Ft: Saiki sing ono riko,
[05:00.24]Ft: Mung sepi hang isun roso..
[05:03.48]Ft: Sing ono maning,
[05:05.47]Ft: Sing ono maning welas..
[05:10.89]Ft: Saiki sing ono riko,
[05:13.81]Ft: Awak isun kudu ngadoh..
[05:17.98]Ft: Sing ono maning sing ono maning,
[05:21.33]Ft: Hang biso sun sanding..
[05:26.25]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s