Nguber Tresno Liyo


ajeng-kartika-sari_1
Versi: Ajeng Kartika Sari

Duh wong bagus opo salahku,
Nganti tego ninggalke aku..
Rino lan wengi amung sliramu,
Sing tak tresno sing tak kangeni..

Ning nyatane sliramu tego,
Ninggal aku nguber tresno liyo..

reff:
Tresnoku mung kanggo sliramu,
Ra ono wong liyo sing neng atiku..
Tresnoku mung kanggo sliramu,
Amung siji sing ono neng atiku..

Ning nyatane sliramu tego,
Gawe atiku keloro-loro..
Mbiyen janjimu tresno marang aku,
Ning saiki sliramu ninggal aku..

reff:
Tresnoku mung kanggo sliramu,
Ra ono wong liyo sing neng atiku..
Tresnoku mung kanggo sliramu,
Amung siji sing ono neng atiku..

Ning nyatane sliramu tego,
Gawe atiku keloro-loro..
Mbiyen janjimu tresno marang aku,
Ning saiki sliramu ninggal aku..

Ning nyatane sliramu tego,
Gawe atiku keloro-loro..
Mbiyen janjimu tresno marang aku,
Ning saiki sliramu ninggal aku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: phcsuncu]
[ar: Ajeng Kartika Sari]
[ti: Nguber Tresno Liyo]
[al: Dut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.04]Nguber Tresno Liyo
[00:00.04]by: Ajeng Kartika Sari
[00:15.04]
[00:17.68]>>>
[00:18.68]>>
[00:19.68]>
[00:20.68]Duh wong bagus opo salahku,
[00:27.08]Nganti tego ninggalke aku..
[00:34.72]
[00:38.06]Rino lan wengi amung sliramu,
[00:44.60]Sing tak tresno sing tak kangeni..
[00:51.41]
[00:55.27]Ning nyatane sliramu tego,
[01:01.53]Ninggal aku nguber tresno liyo..
[01:09.32]
[01:43.07]>>>
[01:44.07]>>
[01:45.07]>
[01:46.07]Tresnoku mung kanggo sliramu,
[01:52.17]Ra ono wong liyo sing neng atiku..
[01:59.59]Tresnoku mung kanggo sliramu,
[02:06.12]Amung siji sing ono neng atiku..
[02:13.25]Ning nyatane sliramu tego,
[02:19.78]Gawe atiku keloro-loro..
[02:26.82]Mbiyen janjimu tresno marang aku,
[02:33.36]Ning saiki sliramu ninggal aku..
[02:40.20]
[03:08.09]>>>
[03:09.09]>>
[03:10.09]>
[03:11.09]Tresnoku mung kanggo sliramu,
[03:18.09]Ra ono wong liyo sing neng atiku..
[03:24.73]Tresnoku mung kanggo sliramu,
[03:31.13]Amung siji sing ono neng atiku..
[03:38.35]Ning nyatane sliramu tego,
[03:44.94]Gawe atiku keloro-loro..
[03:51.98]Mbiyen janjimu tresno marang aku,
[03:58.45]Ning saiki sliramu ninggal aku..
[04:05.41]Ning nyatane sliramu tego,
[04:12.08]Gawe atiku keloro-loro..
[04:19.11]Mbiyen janjimu tresno marang aku,
[04:25.77]Ning saiki sliramu ninggal aku..
[04:32.66]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s