Nguber Tresno Liyo

Versi: Ajeng Kartika Sari

Duh wong bagus opo salahku,
Nganti tego ninggalke aku..
Rino lan wengi amung sliramu,
Sing tak tresno sing tak kangeni..

Ning nyatane sliramu tego,
Ninggal aku nguber tresno liyo..

reff:
Tresnoku mung kanggo sliramu,
Ra ono wong liyo sing neng atiku..
Tresnoku mung kanggo sliramu,
Amung siji sing ono neng atiku..

Ning nyatane sliramu tego,
Gawe atiku keloro-loro..
Mbiyen janjimu tresno marang aku,
Ning saiki sliramu ninggal aku..

reff:
Tresnoku mung kanggo sliramu,
Ra ono wong liyo sing neng atiku..
Tresnoku mung kanggo sliramu,
Amung siji sing ono neng atiku..

Ning nyatane sliramu tego,
Gawe atiku keloro-loro..
Mbiyen janjimu tresno marang aku,
Ning saiki sliramu ninggal aku..

Ning nyatane sliramu tego,
Gawe atiku keloro-loro..
Mbiyen janjimu tresno marang aku,
Ning saiki sliramu ninggal aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *