Cerito Kenangan


Versi: Nogling ft. Ajeng Kartika Sari

Lk:
Dek wingi kowe isih neng sandingku,
Dek wingi kowe nangis neng pundakku..
Tak usap netes iluh neng pipimu,
Banjur mbok suntak kabeh isi atimu..

Iluhmu isih teles neng dadaku,
Naliko tangismu ketalu-talu..
Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
Nanging saiki ilang ngendi paranmu..

reff:
Lk:
Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..

Pr:
Kuatno atimu kangmas tresno ra kudu duweni,
Tresnamu isih ginurit jroning ati..
Kuatno atimu sayang tresnamu ra bakal ilang,
Senajan amung kari cerito kenangan..

reff:
Iluhmu isih teles neng dadaku,
Naliko tangismu ketalu-talu..
Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
Nanging saiki ilang ngendi paranmu..

reff:
Lk:
Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..

Pr:
Kuatno atimu kangmas tresno ra kudu duweni,
Tresnamu isih ginurit jroning ati..
Kuatno atimu sayang tresnamu ra bakal ilang,
Senajan amung kari cerito kenangan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *