Cerito Kenangan


nogling_ajeng-kartina-sari
Versi: Nogling ft. Ajeng Kartika Sari

Lk:
Dek wingi kowe isih neng sandingku,
Dek wingi kowe nangis neng pundakku..
Tak usap netes iluh neng pipimu,
Banjur mbok suntak kabeh isi atimu..

Iluhmu isih teles neng dadaku,
Naliko tangismu ketalu-talu..
Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
Nanging saiki ilang ngendi paranmu..

reff:
Lk:
Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..

Pr:
Kuatno atimu kangmas tresno ra kudu duweni,
Tresnamu isih ginurit jroning ati..
Kuatno atimu sayang tresnamu ra bakal ilang,
Senajan amung kari cerito kenangan..

reff:
Iluhmu isih teles neng dadaku,
Naliko tangismu ketalu-talu..
Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
Nanging saiki ilang ngendi paranmu..

reff:
Lk:
Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..

Pr:
Kuatno atimu kangmas tresno ra kudu duweni,
Tresnamu isih ginurit jroning ati..
Kuatno atimu sayang tresnamu ra bakal ilang,
Senajan amung kari cerito kenangan..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Nogling ft Ajeng Kartika]
[ti: Cerito Kenangan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:17]
[id: ahokuhcu]
[00:00.02]Cerito Kenangan
[00:00.02]by: Nogling ft. Ajeng Kartika Sari
[00:19.02]
[00:21.02]>>>
[00:22.02]>>
[00:23.02]>
[00:24.02]Dek wingi kowe isih neng sandingku,
[00:31.01]Dek wingi kowe nangis neng pundakku..
[00:38.48]Tak usap netes iluh neng pipimu,
[00:44.63]Banjur mbok suntak kabeh isi atimu..
[00:51.23]
[00:55.79]Iluhmu isih teles neng dadaku,
[01:02.75]Naliko tangismu ketalu-talu..
[01:09.58]Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
[01:16.49]Nanging saiki ilang ngendi paranmu..
[01:22.46]
[01:36.02]>>>
[01:37.02]>>
[01:38.02]>
[01:39.02]Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
[01:45.01]Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
[01:51.92]
[01:59.71]Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
[02:06.18]Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..
[02:13.02]Pr: Kuatno atimu kangmas
[02:16.70]Pr: tresno ra kudu duweni,
[02:20.50]Pr: Tresnamu isih ginurit jroning ati..
[02:27.89]Pr: Kuatno atimu sayang
[02:31.19]Pr: tresnamu ra bakal ilang,
[02:34.54]Pr: Senajan amung kari cerito kenangan..
[02:41.58]
[03:15.02]>>>
[03:16.02]>>
[03:17.02]>
[03:18.02]Iluhmu isih teles neng dadaku,
[03:25.48]Naliko tangismu ketalu-talu..
[03:31.67]Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
[03:38.81]Nanging saiki ilang ngendi paranmu..
[03:44.71]
[03:58.02]>>>
[03:59.02]>>
[04:00.02]>
[04:01.02]Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
[04:07.32]Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
[04:14.18]
[04:21.69]Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
[04:28.24]Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..
[04:35.46]Pr: Kuatno atimu kangmas
[04:38.87]Pr: tresno ra kudu duweni,
[04:42.23]Pr: Tresnamu isih ginurit jroning ati..
[04:49.39]Pr: Kuatno atimu sayang
[04:52.55]Pr: tresnamu ra bakal ilang,
[04:56.30]Pr: Senajan amung kari cerito kenangan..
[05:04.82]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s