Tresnomu Dadi Kenangan

Versi: Arya Satria

Aku isih durung lali,
Marang sliramu sing tak tresnani..
Senajan papan panggonmu aku ra ngerti,
Roso tresno iki tak simpen neng ati..

Aku isih kelingan,
Wong loro nali katresnan..
Senajan sliramu ilang tanpo paran,
Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

reff:
Tembang tresnamu sing tak gugu,
Mung biso nggawe tangise batinku..
Janji tresnomu marang aku,
Mung biso nglarani atiku..

Saiki aku mung keronto-ronto,
Kelingan sliramu sing tak tresno..
Opo sliramu pancen wis ra kroso,
Aku neng kene isih nyimpen roso..
Roso tresno..

reff:
Aku isih kelingan,
Wong loro nali katresnan..
Senajan sliramu ilang tanpo paran,
Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

reff:
Tembang tresnamu sing tak gugu,
Mung biso nggawe tangise batinku..
Janji tresnomu marang aku,
Mung biso nglarani atiku..

Saiki aku mung keronto-ronto,
Kelingan sliramu sing tak tresno..
Opo sliramu pancen wis ra kroso,
Aku neng kene isih nyimpen roso..
Roso tresno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *