Tresnomu Dadi Kenangan


arya-satria_5
Versi: Arya Satria

Aku isih durung lali,
Marang sliramu sing tak tresnani..
Senajan papan panggonmu aku ra ngerti,
Roso tresno iki tak simpen neng ati..

Aku isih kelingan,
Wong loro nali katresnan..
Senajan sliramu ilang tanpo paran,
Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

reff:
Tembang tresnamu sing tak gugu,
Mung biso nggawe tangise batinku..
Janji tresnomu marang aku,
Mung biso nglarani atiku..

Saiki aku mung keronto-ronto,
Kelingan sliramu sing tak tresno..
Opo sliramu pancen wis ra kroso,
Aku neng kene isih nyimpen roso..
Roso tresno..

reff:
Aku isih kelingan,
Wong loro nali katresnan..
Senajan sliramu ilang tanpo paran,
Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

reff:
Tembang tresnamu sing tak gugu,
Mung biso nggawe tangise batinku..
Janji tresnomu marang aku,
Mung biso nglarani atiku..

Saiki aku mung keronto-ronto,
Kelingan sliramu sing tak tresno..
Opo sliramu pancen wis ra kroso,
Aku neng kene isih nyimpen roso..
Roso tresno..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Arya Satria]
[ti: Tresnomu Dadi Kenangan]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:44]
[id: czohuscu]
[00:00.02]Tresnomu Dadi Kenangan
[00:00.02]by: Arya Satria
[00:29.02]
[00:31.02]>>>
[00:32.02]>>
[00:33.02]>
[00:34.02]Aku isih durung lali,
[00:41.17]Marang sliramu sing tak tresnani..
[00:47.91]Senajan papan panggonmu aku ra ngerti,
[00:55.21]Roso tresno iki tak simpen neng ati..
[01:03.38]
[01:18.08]Aku isih kelingan,
[01:24.95]Wong loro nali katresnan..
[01:32.17]Senajan sliramu ilang tanpo paran,
[01:39.11]Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..
[01:46.32]
[02:13.80]>>>
[02:14.80]>>
[02:15.80]>
[02:16.80]Tembang tresnamu sing tak gugu,
[02:23.61]Mung biso nggawe tangise batinku..
[02:30.98]Janji tresnomu marang aku,
[02:38.23]Mung biso nglarani atiku..
[02:45.27]Saiki aku mung keronto-ronto,
[02:52.85]Kelingan sliramu sing tak tresno..
[03:00.31]Opo sliramu pancen wis ra kroso,
[03:07.97]Aku neng kene isih nyimpen roso..
[03:14.13]Roso tresno..
[03:18.72]
[03:31.16]>>>
[03:32.16]>>
[03:33.16]>
[03:34.16]Aku isih kelingan,
[03:40.72]Wong loro nali katresnan..
[03:48.17]Senajan sliramu ilang tanpo paran,
[03:54.94]Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..
[04:02.72]
[04:31.04]>>>
[04:32.04]>>
[04:33.04]>
[04:34.04]Tembang tresnamu sing tak gugu,
[04:41.24]Mung biso nggawe tangise batinku..
[04:48.18]Janji tresnomu marang aku,
[04:55.61]Mung biso nglarani atiku..
[05:02.39]Saiki aku mung keronto-ronto,
[05:10.20]Kelingan sliramu sing tak tresno..
[05:17.48]Opo sliramu pancen wis ra kroso,
[05:25.14]Aku neng kene isih nyimpen roso..
[05:32.10]Roso tresno..
[05:35.95]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s