Manise Janjimu


ajeng-kartika-sari
Versi: Ajeng Kartika Sari

Aku tanpo ngerti salahku,
Sliramu tego ngapusi aku..
Manise janjimu marang aku,
Mung gawe loro tatu atiku..

Aku tanpo ngerti salahku,
Aku ora ngerti karepmu..
Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
Sliramu tego nglarani aku..

reff:
Manise janjimu,
Mung neng lambe ora songko atimu..
Gedene tresnoku,
Ora ono artine neng ngarepmu..

Tegone awakmu,
Medot tali katresnanku..
Duh gusti kuatno atiku,
Nompo coba lakon katresnanku..

reff:
Aku tanpo ngerti salahku,
Sliramu tego ngapusi aku..
Manise janjimu marang aku,
Mung gawe loro tatu atiku..

Aku tanpo ngerti salahku,
Aku ora ngerti karepmu..
Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
Sliramu tego nglarani aku..

reff:
Manise janjimu,
Mung neng lambe ora songko atimu..
Gedene tresnoku,
Ora ono artine neng ngarepmu..

Tegone awakmu,
Medot tali katresnanku..
Duh gusti kuatno atiku,
Nompo coba lakon katresnanku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: zhhbuqcu]
[ar: Ajeng Kartika Sari]
[ti: Manise janjimu]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:50]
[00:00.03]Manise Janjimu
[00:00.03]by: Ajeng Kartika Sari
[00:25.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Aku tanpo ngerti salahku,
[00:36.33]Sliramu tego ngapusi aku..
[00:42.52]Manise janjimu marang aku,
[00:48.71]Mung gawe loro tatu atiku..
[00:55.17]
[00:59.02]Aku tanpo ngerti salahku,
[01:05.24]Aku ora ngerti karepmu..
[01:11.52]Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
[01:17.86]Sliramu tego nglarani aku..
[01:23.72]
[02:01.00]>>>
[02:02.00]>>
[02:03.00]>
[02:04.00]Manise janjimu,
[02:10.00]Mung neng lambe ora songko atimu..
[02:16.82]Gedene tresnoku,
[02:23.17]Ora ono artine neng ngarepmu..
[02:29.65]Tegone awakmu,
[02:35.66]Medot tali katresnanku..
[02:41.89]Duh gusti kuatno atiku,
[02:48.06]Nompo coba lakon katresnanku..
[02:55.09]
[03:18.06]>>>
[03:19.06]>>
[03:20.06]>
[03:21.06]Aku tanpo ngerti salahku,
[03:26.96]Sliramu tego ngapusi aku..
[03:33.28]Manise janjimu marang aku,
[03:39.43]Mung gawe loro tatu atiku..
[03:45.90]Aku tanpo ngerti salahku,
[03:52.07]Aku ora ngerti karepmu..
[03:58.78]Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
[04:05.32]Sliramu tego nglarani aku..
[04:11.11]
[04:48.56]>>>
[04:49.56]>>
[04:50.56]>
[04:51.56]Manise janjimu,
[04:57.22]Mung neng lambe ora songko atimu..
[05:03.70]Gedene tresnoku,
[05:09.92]Ora ono artine neng ngarepmu..
[05:16.84]Tegone awakmu,
[05:23.07]Medot tali katresnanku..
[05:29.10]Duh gusti kuatno atiku,
[05:35.58]Nompo coba lakon katresnanku..
[05:42.37]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s