Manise Janjimu

Versi: Ajeng Kartika Sari

Aku tanpo ngerti salahku,
Sliramu tego ngapusi aku..
Manise janjimu marang aku,
Mung gawe loro tatu atiku..

Aku tanpo ngerti salahku,
Aku ora ngerti karepmu..
Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
Sliramu tego nglarani aku..

reff:
Manise janjimu,
Mung neng lambe ora songko atimu..
Gedene tresnoku,
Ora ono artine neng ngarepmu..

Tegone awakmu,
Medot tali katresnanku..
Duh gusti kuatno atiku,
Nompo coba lakon katresnanku..

reff:
Aku tanpo ngerti salahku,
Sliramu tego ngapusi aku..
Manise janjimu marang aku,
Mung gawe loro tatu atiku..

Aku tanpo ngerti salahku,
Aku ora ngerti karepmu..
Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
Sliramu tego nglarani aku..

reff:
Manise janjimu,
Mung neng lambe ora songko atimu..
Gedene tresnoku,
Ora ono artine neng ngarepmu..

Tegone awakmu,
Medot tali katresnanku..
Duh gusti kuatno atiku,
Nompo coba lakon katresnanku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *