Nggugah Ati


dedy-boom_1
Lirik Lagu Sanguturu ke-3850 Nggugah Ati
Versi: Dedy Boom

WERANE GODONG NADAI TETESE EMBUN,
RASANE TANGELAMUN KOYO SING SERANTAN..
PERIHE ATI HANG RASANE NGELIK-NGELIK,
NYERINTUNGI KENCENGE ATI HANG ENAK TURU..

RASANE SING KUAT MANING,
NYAWANG TINGKAH AWAK SUN IKI..

reff:
HOOO..HOWOW..
SAMBANGEN ISUN MASIO SEDELO,
MYAKNE ATINISUN LEMES LAN WERO..
PELUKEN TAH ISUN NGANGGO WELAS RIKO,
MYAKNE AWAK IKI SING LUPUT SING LALI..

SAMBANGEN.. PELUKEN..,
GUGAHEN ATINISUN IKI..

reff:
WERANE GODONG NADAI TETESE EMBUN,
RASANE TANGELAMUN KOYO SING SERANTAN..
PERIHE ATI HANG RASANE NGELIK-NGELIK,
NYERINTUNGI KENCENGE ATI HANG ENAK TURU..

RASANE SING KUAT MANING,
NYAWANG TINGKAH AWAK SUN IKI..

reff:
HOOO..HOWOW..
SAMBANGEN ISUN MASIO SEDELO,
MYAKNE ATINISUN LEMES LAN WERO..
PELUKEN TAH ISUN NGANGGO WELAS RIKO,
MYAKNE AWAK IKI SING LUPUT SING LALI..

SAMBANGEN.. PELUKEN..,
GUGAHEN ATINISUN IKI..

SAMBANGEN ISUN MASIO SEDELO,
MYAKNE ATINISUN LEMES LAN WERO..
PELUKEN TAH ISUN NGANGGO WELAS RIKO,
MYAKNE AWAK IKI SING LUPUT SING LALI..

SAMBANGEN.. PELUKEN..,
GUGAHEN ATINISUN IKI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ouswhwcu]
[ar: Dedy Boom]
[ti: Nggugah Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:27]
[00:00.03]Nggugah Ati
[00:00.03]by: Dedy Boom
[00:26.03]
[00:28.03]>>>
[00:29.03]>>
[00:30.03]>
[00:31.03]Werane godong
[00:34.27]nadai tetese embun,
[00:37.69]Rasane tangelamun
[00:41.52]koyo sing serantan..
[00:49.36]Perihe ati hang rasane
[00:54.64]ngelik-ngelik,
[00:56.83]Nyerintungi kencenge
[01:01.30]ati hang enak turu..
[01:06.12]
[01:09.16]Rasane sing kuat maning,
[01:16.23]Nyawang tingkah awak sun iki..
[01:23.82]
[01:37.57]>>>
[01:38.57]>>
[01:39.57]>
[01:40.57]Hooo..howow..
[01:48.50]
[01:54.09]Sambangen isun
[01:57.50]masio sedelo,
[02:01.63]Myakne atinisun
[02:05.19]lemes lan wero..
[02:09.16]Peluken tah isun
[02:13.06]nganggo welas riko,
[02:16.96]Myakne awak iki
[02:20.30]sing luput sing lali..
[02:24.35]Sambangen.. peluken..,
[02:31.70]Gugahen atinisun iki..
[02:38.95]
[03:07.89]>>>
[03:08.89]>>
[03:09.89]>
[03:10.89]Werane godong
[03:13.89]nadai tetese embun,
[03:17.24]Rasane tangelamun
[03:21.20]koyo sing serantan..
[03:28.84]Perihe ati hang rasane
[03:34.11]ngelik-ngelik,
[03:36.38]Nyerintungi kencenge
[03:40.48]ati hang enak turu..
[03:46.70]
[03:49.19]Rasane sing kuat maning,
[03:54.86]Nyawang tingkah awak sun iki..
[04:03.92]
[04:17.04]>>>
[04:18.04]>>
[04:19.04]>
[04:20.04]Hooo..howow..
[04:27.61]
[04:33.94]Sambangen isun
[04:37.48]masio sedelo,
[04:41.35]Myakne atinisun
[04:44.79]lemes lan wero..
[04:48.99]Peluken tah isun
[04:52.86]nganggo welas riko,
[04:56.86]Myakne awak iki
[05:00.12]sing luput sing lali..
[05:04.50]Sambangen.. peluken..,
[05:11.78]Gugahen atinisun iki..
[05:19.99]Sambangen isun
[05:23.52]masio sedelo,
[05:27.25]Myakne atinisun
[05:30.75]lemes lan wero..
[05:34.92]Peluken tah isun
[05:38.58]nganggo welas riko,
[05:42.57]Myakne awak iki
[05:45.98]sing luput sing lali..
[05:50.15]Sambangen.. peluken..,
[05:57.31]Gugahen atinisun iki..
[06:05.46]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s