Mbok Tinggal Lungo


jo-klithik_4
Versi: Jo Klithik

Opo ngene kabeh lelakonku,
Kudu pisah karo seliramu..
Aku kok tinggal lungo nggandheng priyo liyo,
Ning saiki kabeh kudu tak tompo..

Opo lali janjiku dhek semono,
Yen tresnaku ora ono wong liyo..
Mung sliramu sawiji tetep tak tresnani,
Nggonmu bali tansah tak enteni..

Piye nasibe anakmu iki,
Yen nganti pisah karo sliramu..
Anak siji tak gondheli,
Nganti kapan tetep tak openi..

reff:
Opo ngene kabeh lelakonku,
Kudu pisah karo sliramu..
Aku kok tinggal lungo nggandheng priyo liyo,
Ning saiki kabeh kudu tak tompo..

Opo lali janjiku dhek semono,
Yen tresnaku ora ono wong liyo..
Mung sliramu sawiji tetep tak tresnani,
Nggonmu bali tansah tak enteni..

Piye nasibe anakmu iki,
Yen nganti pisah karo sliramu..
Anak siji tak openi,
Nganti kapan tetep tak gondheli..

Piye nasibe anakmu iki,
Yen nganti pisah karo sliramu..
Anak siji tak gondheli,
Nganti kapan tetep tak openi..
Anak siji tak openi,
Nganti kapan tetep tak openi..
——————
[ver: lyrics]
[id: zpiqhacu]
[ar: Jo Klithik]
[ti: Mbok Tinggal Lungo]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.02]Mbok Tinggal Lungo
[00:00.02]by: Jo Klithik
[00:30.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Opo ngene kabeh lelakonku,
[00:41.50]Kudu pisah karo seliramu..
[00:47.24]Aku kok tinggal lungo,
[00:50.61]nggandheng priyo liyo,
[00:53.85]Ning saiki kabeh kudu tak tompo..
[01:00.42]
[01:03.17]Opo lali janjiku dhek semono,
[01:09.28]Yen tresnaku ora ono wong liyo..
[01:15.77]Mung sliramu sawiji
[01:18.76]tetep tak tresnani,
[01:22.14]Nggonmu bali tansah tak enteni..
[01:28.53]
[01:31.63]Piye nasibe anakmu iki,
[01:38.06]Yen nganti pisah karo sliramu..
[01:44.64]Anak siji tak gondheli,
[01:50.65]Nganti kapan tetep tak openi..
[01:57.26]
[02:27.01]>>>
[02:28.01]>>
[02:29.01]>
[02:30.01]Opo ngene kabeh lelakonku,
[02:36.01]Kudu pisah karo sliramu..
[02:41.91]Aku kok tinggal lungo,
[02:45.54]nggandheng priyo liyo,
[02:48.48]Ning saiki kabeh kudu tak tompo..
[02:56.03]
[02:58.41]Opo lali janjiku dhek semono,
[03:04.10]Yen tresnaku ora ono wong liyo..
[03:10.41]Mung sliramu sawiji,
[03:13.66]tetep tak tresnani,
[03:16.78]Nggonmu bali tansah tak enteni..
[03:23.43]
[03:26.26]Piye nasibe anakmu iki,
[03:32.93]Yen nganti pisah karo sliramu..
[03:38.74]Anak siji tak openi,
[03:44.92]Nganti kapan tetep tak gondheli..
[03:51.17]Piye nasibe anakmu iki,
[03:57.80]Yen nganti pisah karo sliramu..
[04:04.11]Anak siji tak gondheli,
[04:09.94]Nganti kapan tetep tak openi..
[04:16.78]Anak siji tak openi,
[04:23.61]Nganti kapan tetep tak openi..
[04:30.18]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s