Mbok Tinggal Lungo

Versi: Jo Klithik

Opo ngene kabeh lelakonku,
Kudu pisah karo seliramu..
Aku kok tinggal lungo nggandheng priyo liyo,
Ning saiki kabeh kudu tak tompo..

Opo lali janjiku dhek semono,
Yen tresnaku ora ono wong liyo..
Mung sliramu sawiji tetep tak tresnani,
Nggonmu bali tansah tak enteni..

Piye nasibe anakmu iki,
Yen nganti pisah karo sliramu..
Anak siji tak gondheli,
Nganti kapan tetep tak openi..

reff:
Opo ngene kabeh lelakonku,
Kudu pisah karo sliramu..
Aku kok tinggal lungo nggandheng priyo liyo,
Ning saiki kabeh kudu tak tompo..

Opo lali janjiku dhek semono,
Yen tresnaku ora ono wong liyo..
Mung sliramu sawiji tetep tak tresnani,
Nggonmu bali tansah tak enteni..

Piye nasibe anakmu iki,
Yen nganti pisah karo sliramu..
Anak siji tak openi,
Nganti kapan tetep tak gondheli..

Piye nasibe anakmu iki,
Yen nganti pisah karo sliramu..
Anak siji tak gondheli,
Nganti kapan tetep tak openi..
Anak siji tak openi,
Nganti kapan tetep tak openi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *