Kelayu (ita dk)


ita-dk_2
Versi: Ita DK

Rasa getun bli kejagan,
Bengen moyok ning sampean..
Aduh ampun sewu ampun,
Sekien kula keyungyun..

Kien sun kaya wong edan,
Kelingan bae sampean..
Sun kelayu sun kebayang,
Persis kaya uwong ilang..

reff:
Lan kula ngerasa salah,
Wis sampean kula ngina..
Kien sun kapi katresna,
Tulung kula tambanana..

Sun bli due rasa isin,
Pingin gage gage kawin..
Rela sun mangan sekati,
Sing penting bisa kesanding..

Tuku klepon karo salak,
Tukue ning jatibarang..
Jare wong sampean blesak,
Jare kula paling garang..

Kien sun kaya wong edan,
Kelingan bae sampean..
Sun kelayu sun kebayang,
Persis kaya uwong ilang..

reff:
Lan kula ngerasa salah,
Wis sampean kula ngina..
Kien sun kapi katresna,
Tulung kula tambanana..

Sun bli due rasa isin,
Pingin gage gage kawin..
Rela sun mangan sekati,
Sing penting bisa kesanding..

Tuku klepon karo salak,
Tukue ning jatibarang..
Jare wong sampean blesak,
Jare kula paling garang..

Rasa getun bli kejagan,
Bengen moyok ning sampean..
Aduh ampun sewu ampun,
Sekien kula keyungyun..

Kien sun kaya wong edan,
Kelingan bae sampean..
Sun kelayu sun kebayang,
Persis kaya uwong ilang..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: Ita DK]
[ti: Kelayu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:30]
[id: wwkuhscu]
[00:00.02]Kelayu
[00:00.02]by: Ita DK
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Rasa getun bli kejagan,
[00:35.38]Bengen moyok ning sampean..
[00:42.70]Aduh ampun sewu ampun,
[00:48.49]Sekien kula keyungyun..
[00:54.10]
[01:04.29]Kien sun kaya wong edan,
[01:09.31]Kelingan bae sampean..
[01:15.96]Sun kelayu sun kebayang,
[01:22.32]Persis kaya uwong ilang..
[01:27.91]
[01:55.02]>>>
[01:56.02]>>
[01:57.02]>
[01:58.02]Lan kula ngerasa salah,
[02:02.60]Wis sampean kula ngina..
[02:09.94]Kien sun kapi katresna,
[02:15.15]Tulung kula tambanana..
[02:21.02]
[02:30.04]Sun bli due rasa isin,
[02:34.44]Pingin gage gage kawin..
[02:41.83]Rela sun mangan sekati,
[02:47.78]Sing penting bisa kesanding..
[02:53.29]Tuku klepon karo salak,
[02:57.01]Tukue ning jatibarang..
[03:00.24]Jare wong sampean blesak,
[03:03.22]Jare kula paling garang..
[03:07.35]
[03:09.29]Kien sun kaya wong edan,
[03:14.84]Kelingan bae sampean..
[03:21.61]Sun kelayu sun kebayang,
[03:27.53]Persis kaya uwong ilang..
[03:33.25]
[04:00.02]>>>
[04:01.02]>>
[04:02.02]>
[04:03.02]Lan kula ngerasa salah,
[04:08.22]Wis sampean kula ngina..
[04:14.88]Kien sun kapi katresna,
[04:21.67]Tulung kula tambanana..
[04:26.52]
[04:35.09]Sun bli due rasa isin,
[04:40.52]Pingin gage gage kawin..
[04:47.24]Rela sun mangan sekati,
[04:53.34]Sing penting bisa kesanding..
[04:58.81]Tuku klepon karo salak,
[05:01.92]Tukue ning jatibarang..
[05:05.15]Jare wong sampean blesak,
[05:08.19]Jare kula paling garang..
[05:12.00]
[05:14.06]Rasa getun bli kejagan,
[05:20.54]Bengen moyok ning sampean..
[05:26.99]Aduh ampun sewu ampun,
[05:32.65]Sekien kula keyungyun..
[05:37.99]
[05:48.08]Kien sun kaya wong edan,
[05:53.61]Kelingan bae sampean..
[06:00.26]Sun kelayu sun kebayang,
[06:05.98]Persis kaya uwong ilang..
[06:11.89]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s