Kelayu (ita dk)

Versi: Ita DK

Rasa getun bli kejagan,
Bengen moyok ning sampean..
Aduh ampun sewu ampun,
Sekien kula keyungyun..

Kien sun kaya wong edan,
Kelingan bae sampean..
Sun kelayu sun kebayang,
Persis kaya uwong ilang..

reff:
Lan kula ngerasa salah,
Wis sampean kula ngina..
Kien sun kapi katresna,
Tulung kula tambanana..

Sun bli due rasa isin,
Pingin gage gage kawin..
Rela sun mangan sekati,
Sing penting bisa kesanding..

Tuku klepon karo salak,
Tukue ning jatibarang..
Jare wong sampean blesak,
Jare kula paling garang..

Kien sun kaya wong edan,
Kelingan bae sampean..
Sun kelayu sun kebayang,
Persis kaya uwong ilang..

reff:
Lan kula ngerasa salah,
Wis sampean kula ngina..
Kien sun kapi katresna,
Tulung kula tambanana..

Sun bli due rasa isin,
Pingin gage gage kawin..
Rela sun mangan sekati,
Sing penting bisa kesanding..

Tuku klepon karo salak,
Tukue ning jatibarang..
Jare wong sampean blesak,
Jare kula paling garang..

Rasa getun bli kejagan,
Bengen moyok ning sampean..
Aduh ampun sewu ampun,
Sekien kula keyungyun..

Kien sun kaya wong edan,
Kelingan bae sampean..
Sun kelayu sun kebayang,
Persis kaya uwong ilang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *