Sesandingan


jo-klithik_5
Versi: Jo Klithik ft. Anjarwati

Lk:
Nalikane aku bareng lan kowe,
Wong loro bareng budal nyambut gawe..
Bungah susah podo dirasakke,
Sing penting ora nggoling kendhile..

Bojoku tansah cedhak’o mring aku,
Senajan adoh banget neng ngendi paranku..
Sing tak suwun ojo gelo atimu,
Mergo kabeh iki mung kanggo sliramu..

Ponorogo budhal neng pati,
Tansah tak jogo kowe sawiji..
Ponorogo bablas neng rembang,
Kowe tak jogo ojo nganti ilang..

reff:
Lk:
Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..
Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..

Pr:
Pamintaku tresno kang tulus sejati,
Nadyan kathah coban tresnane tekan nyawiji..
Ojo nganti gawe loro..

reff:
Lk:
Nalikane aku bareng lan kowe,
Wong loro bareng budal nyambut gawe..
Bungah susah podo dirasakke,
Sing penting ora nggoling kendhile..

Bojoku tansah cedhak’o mring aku,
Senajan adoh banget neng ngendi paranku..
Sing tak suwun ojo gelo atimu,
Mergo kabeh iki mung kanggo sliramu..

Ponorogo budhal neng pati,
Tansah tak jogo kowe sawiji..
Ponorogo bablas neng rembang,
Kowe tak jogo ojo nganti ilang..

reff:
Lk:
Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..
Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..

Pr:
Pamintaku tresno kang tulus sejati,
Nadyan kathah coban tresnane tekan nyawiji..
Ojo nganti gawe loro..
—————–
[ver: lyrics]
[id: uizohhcu]
[ar: Jo Klithik ft. Anjarwati]
[ti: Sesandingan]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:18]
[00:00.01]Sesandingan
[00:00.01]by: Jo Klithik ft. Anjarwati
[00:59.01]
[01:01.01]>>>
[01:02.01]>>
[01:03.01]>
[01:04.01]Nalikane aku bareng lan kowe,
[01:09.98]Wong loro bareng budal nyambut gawe..
[01:17.15]Bungah susah podo dirasakke,
[01:23.67]Sing penting ora nggoling kendhile..
[01:30.64]Bojoku tansah cedhak’o mring aku,
[01:37.61]Senajan adoh banget neng ngendi paranku..
[01:45.26]Sing tak suwun ojo gelo atimu,
[01:51.05]Mergo kabeh iki mung kanggo sliramu..
[01:58.58]Ponorogo budhal neng pati,
[02:01.71]Tansah tak jogo kowe sawiji..
[02:05.49]Ponorogo bablas neng rembang,
[02:09.02]Kowe tak jogo ojo nganti ilang..
[02:13.64]
[02:26.02]>>>
[02:27.02]>>
[02:28.02]>
[02:29.02]Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
[02:35.07]Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..
[02:42.63]Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
[02:49.33]Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..
[02:55.84]
[02:58.03]Pr: Pamintaku tresno kang tulus sejati,
[03:14.91]Pr: Nadyan kathah coban
[03:26.20]Pr: tresnane bakal nyawiji..
[03:40.87]Pr: Ojo nganti gawe loro..
[03:53.62]
[04:17.03]>>>
[04:18.03]>>
[04:19.03]>
[04:20.03]Nalikane aku bareng lan kowe,
[04:27.02]Wong loro bareng budal nyambut gawe..
[04:34.42]Bungah susah podo dirasakke,
[04:41.03]Sing penting ora nggoling kendhile..
[04:48.37]Bojoku tansah cedhak’o mring aku,
[04:54.96]Senajan adoh banget neng ngendi paranku..
[05:02.43]Sing tak suwun ojo gelo atimu,
[05:09.02]Mergo kabeh iki mung kanggo sliramu..
[05:16.61]Ponorogo budhal neng pati,
[05:19.78]Tansah tak jogo kowe sawiji..
[05:23.21]Ponorogo bablas neng rembang,
[05:26.87]Kowe tak jogo ojo nganti ilang..
[05:31.79]
[05:43.28]>>>
[05:44.28]>>
[05:45.28]>
[05:46.28]Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
[05:53.21]Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..
[06:00.43]Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
[06:07.27]Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..
[06:15.30]Pr: Pamintaku tresno kang tulus sejati,
[06:34.52]Pr: Nadyan kathah coban
[06:45.03]Pr: tresnane bakal nyawiji..
[07:00.23]Pr: Ojo nganti gawe loro..
[07:14.91]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s