Sesandingan

Versi: Jo Klithik ft. Anjarwati

Lk:
Nalikane aku bareng lan kowe,
Wong loro bareng budal nyambut gawe..
Bungah susah podo dirasakke,
Sing penting ora nggoling kendhile..

Bojoku tansah cedhak’o mring aku,
Senajan adoh banget neng ngendi paranku..
Sing tak suwun ojo gelo atimu,
Mergo kabeh iki mung kanggo sliramu..

Ponorogo budhal neng pati,
Tansah tak jogo kowe sawiji..
Ponorogo bablas neng rembang,
Kowe tak jogo ojo nganti ilang..

reff:
Lk:
Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..
Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..

Pr:
Pamintaku tresno kang tulus sejati,
Nadyan kathah coban tresnane tekan nyawiji..
Ojo nganti gawe loro..

reff:
Lk:
Nalikane aku bareng lan kowe,
Wong loro bareng budal nyambut gawe..
Bungah susah podo dirasakke,
Sing penting ora nggoling kendhile..

Bojoku tansah cedhak’o mring aku,
Senajan adoh banget neng ngendi paranku..
Sing tak suwun ojo gelo atimu,
Mergo kabeh iki mung kanggo sliramu..

Ponorogo budhal neng pati,
Tansah tak jogo kowe sawiji..
Ponorogo bablas neng rembang,
Kowe tak jogo ojo nganti ilang..

reff:
Lk:
Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..
Neng ngendi paranku rungokno kandhaku,
Sumpah prasetyaku tresno mung sliramu..

Pr:
Pamintaku tresno kang tulus sejati,
Nadyan kathah coban tresnane tekan nyawiji..
Ojo nganti gawe loro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *