Jangkare Ati

Versi: Dedy Boom

Suwi sun sidem roso hang ono ring ati..
Sing biso ilang angger kegowo nong impi..
Sing biso isun ngalingi,
Soyo suwi kok tambah nggupuhi..

Bingung awak iki saiki kudu kelendi,
Keroso abot dhung wong liyo hang nduweni..
Paran maning mesti sun lakoni,
Opo kudu poso pati geni..

Welas sing biso keganti,
Mung riko sing ono maning hang sun karepi..
Wedi opo mulo sing ngerti,
Dhung riko hang saiki jangkaran nong atinisun..

reff:
Bingung awak iki saiki kudu kelendi,
Keroso abot dhung wong liyo hang nduweni..
Paran maning mesti sun lakoni,
Opo kudu poso pati geni..

Welas sing biso keganti,
Mung riko sing ono maning hang sun karepi..
Wedi opo mulo sing ngerti,
Dhung riko hang saiki jangkaran nong ati..

Welas sing biso keganti,
Mung riko sing ono maning hang sun karepi..
Wedi opo mulo sing ngerti,
Dhung riko hang saiki jangkaran nong atinisun..
Nong atinisun..
Nong atinisun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *