Jangkare Ati


dedy-boom
Versi: Dedy Boom

Suwi sun sidem roso hang ono ring ati..
Sing biso ilang angger kegowo nong impi..
Sing biso isun ngalingi,
Soyo suwi kok tambah nggupuhi..

Bingung awak iki saiki kudu kelendi,
Keroso abot dhung wong liyo hang nduweni..
Paran maning mesti sun lakoni,
Opo kudu poso pati geni..

Welas sing biso keganti,
Mung riko sing ono maning hang sun karepi..
Wedi opo mulo sing ngerti,
Dhung riko hang saiki jangkaran nong atinisun..

reff:
Bingung awak iki saiki kudu kelendi,
Keroso abot dhung wong liyo hang nduweni..
Paran maning mesti sun lakoni,
Opo kudu poso pati geni..

Welas sing biso keganti,
Mung riko sing ono maning hang sun karepi..
Wedi opo mulo sing ngerti,
Dhung riko hang saiki jangkaran nong ati..

Welas sing biso keganti,
Mung riko sing ono maning hang sun karepi..
Wedi opo mulo sing ngerti,
Dhung riko hang saiki jangkaran nong atinisun..
Nong atinisun..
Nong atinisun..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pacbhzcu]
[ar: Dedy Boom]
[ti: Jangkare Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:00.04]Jangkare Ati
[00:00.04]by: Dedy Boom
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Suwi sun sidem
[00:34.02]roso hang ono ring ati..
[00:38.95]Sing biso ilang
[00:41.49]angger kegowo nong impi..
[00:46.66]Sing biso isun ngalingi,
[00:55.85]Soyo suwi
[00:57.74]kok tambah nggupuhi..
[01:01.74]
[01:05.72]Bingung awak iki
[01:08.88]saiki kudu kelendi,
[01:12.30]Keroso abot
[01:15.43]dhung wong liyo hang nduweni..
[01:20.80]Paran maning mesti sun lakoni,
[01:29.23]Opo kudu poso pati geni..
[01:36.28]
[01:39.52]Welas sing biso keganti,
[01:46.38]Mung riko sing ono maning
[01:51.10]hang sun karepi..
[01:53.97]Wedi opo mulo sing ngerti,
[02:01.43]Dhung riko hang saiki
[02:05.43]jangkaran nong atinisun..
[02:12.83]
[02:44.90]>>>
[02:45.90]>>
[02:46.90]>
[02:47.90]Bingung awak iki
[02:50.53]saiki kudu kelendi,
[02:54.82]Keroso abot
[02:57.18]dhung wong liyo hang nduweni..
[03:02.64]Paran maning mesti sun lakoni,
[03:11.57]Opo kudu poso pati geni..
[03:18.20]
[03:21.20]Welas sing biso keganti,
[03:28.27]Mung riko sing ono maning
[03:32.19]hang sun karepi..
[03:35.92]Wedi opo mulo sing ngerti,
[03:43.23]Dhung riko hang saiki
[03:46.80]jangkaran nong ati..
[03:51.37]Welas sing biso keganti,
[03:58.49]Mung riko sing ono maning
[04:02.58]hang sun karepi..
[04:06.17]Wedi opo mulo sing ngerti,
[04:13.54]Dhung riko hang saiki
[04:18.03]jangkaran nong atinisun..
[04:27.95]Nong atinisun..
[04:34.89]Nong atinisun..
[04:40.21]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s