Nitip Rindu


susy-arzetty_10
Versi: Susy Arzetty

Telung taun lawase,
Sun ninggal tempat panggonan..
Kangen bli ketahan,
Rindu ning kampung halaman..
Kelangan batur uga sedulur,
Rindu ning ema karo si bapa..

Demi cita cita,
Saksine banyu mata..
Sedih sing tek simpan,
Seneng sing tek katonaken..
Kadang sun sakit ngrintih dewekan,
Mung bisa nangis, nangisi badan..

reff:
Kula mung bisa
nitip rindu kanggo ema..
Ema sing warasa,
ema jimate kula..

Kula mung bisa
kirim do’a kanggo bapa..
Bapa sing rosaha,
bapa pusaka kula..
Ema bapa kula kuh sayang,
Tapi sayange mung sing kadoan..

Demi cita cita,
Saksine banyu mata..
Sedih sing tek simpan,
Seneng sing tek katonaken..
Kadang sun sakit ngrintih dewekan,
Mung bisa nangis, nangisi badan..

reff:
Kula mung bisa
nitip rindu kanggo ema..
Ema sing warasa,
ema jimate kula..

Kula mung bisa
kirim do’a kanggo bapa..
Bapa sing rosaha,
bapa pusaka kula..
Ema bapa kula kuh sayang,
Tapi sayange mung sing kadoan..

Telung taun lawase,
Sun ninggal tempat panggonan..
Kangen bli ketahan,
Rindu ning kampung halaman..
Kelangan batur uga sedulur,
Rindu ning ema karo si bapa..
——————–
[ver: lyrics]
[id: blhkhlcu]
[ar: Susy Arzetty]
[ti: Nitip Rindu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:59]
[00:00.04]Nitip Rindu
[00:00.04]by: Susy Arzetty
[00:00.04]
[00:34.04]>>>
[00:35.04]>>
[00:36.04]>
[00:37.04]Telung taun lawase,
[00:40.68]Sun ninggal tempat panggonan..
[00:44.34]Kangen bli ketahan,
[00:47.45]Rindu ning kampung halaman..
[00:51.89]Kelangan batur uga sedulur,
[00:59.28]Rindu ning ema karo si bapa..
[01:06.24]
[01:14.00]Demi cita cita,
[01:16.67]Saksine banyu mata..
[01:21.76]Sedih sing tek simpan,
[01:24.92]Seneng sing tek katonaken..
[01:29.49]Kadang sun sakit ngrintih dewekan,
[01:36.90]Mung bisa nangis, nangisi badan..
[01:43.93]
[02:24.03]>>>
[02:25.03]>>
[02:26.03]>
[02:27.03]Kula mung bisa
[02:30.33]nitip rindu kanggo ema..
[02:33.80]Ema sing warasa,
[02:36.62]ema jimate kula..
[02:40.04]
[02:50.07]Kula mung bisa
[02:52.66]kirim do’a kanggo bapa..
[02:56.39]Bapa sing rosaha,
[02:59.68]bapa pusaka kula..
[03:04.20]Ema bapa kula kuh sayang,
[03:11.94]Tapi sayange mung sing kadoan..
[03:18.51]
[03:19.19]Demi cita cita,
[03:22.94]Saksine banyu mata..
[03:26.92]Sedih sing tek simpan,
[03:30.45]Seneng sing tek katonaken..
[03:34.42]Kadang sun sakit ngrintih dewekan,
[03:41.79]Mung bisa nangis, nangisi badan..
[03:48.06]
[04:28.53]>>>
[04:29.53]>>
[04:30.53]>
[04:31.53]Kula mung bisa
[04:34.22]nitip rindu kanggo ema..
[04:38.50]Ema sing warasa,
[04:41.67]ema jimate kula..
[04:45.93]
[04:54.18]Kula mung bisa
[04:57.09]kirim do’a kanggo bapa..
[05:01.55]Bapa sing rosaha,
[05:04.82]bapa pusaka kula..
[05:09.95]Ema bapa kula kuh sayang,
[05:16.69]Tapi sayange mung sing kadoan..
[05:22.75]
[05:25.23]Telung taun lawase,
[05:27.68]Sun ninggal tempat panggonan..
[05:31.82]Kangen bli ketahan,
[05:35.36]Rindu ning kampung halaman..
[05:39.45]Kelangan batur uga sedulur,
[05:46.70]Rindu ning ema karo si bapa..
[05:53.17]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s