Nitip Rindu

Versi: Susy Arzetty

Telung taun lawase,
Sun ninggal tempat panggonan..
Kangen bli ketahan,
Rindu ning kampung halaman..
Kelangan batur uga sedulur,
Rindu ning ema karo si bapa..

Demi cita cita,
Saksine banyu mata..
Sedih sing tek simpan,
Seneng sing tek katonaken..
Kadang sun sakit ngrintih dewekan,
Mung bisa nangis, nangisi badan..

reff:
Kula mung bisa
nitip rindu kanggo ema..
Ema sing warasa,
ema jimate kula..

Kula mung bisa
kirim do’a kanggo bapa..
Bapa sing rosaha,
bapa pusaka kula..
Ema bapa kula kuh sayang,
Tapi sayange mung sing kadoan..

Demi cita cita,
Saksine banyu mata..
Sedih sing tek simpan,
Seneng sing tek katonaken..
Kadang sun sakit ngrintih dewekan,
Mung bisa nangis, nangisi badan..

reff:
Kula mung bisa
nitip rindu kanggo ema..
Ema sing warasa,
ema jimate kula..

Kula mung bisa
kirim do’a kanggo bapa..
Bapa sing rosaha,
bapa pusaka kula..
Ema bapa kula kuh sayang,
Tapi sayange mung sing kadoan..

Telung taun lawase,
Sun ninggal tempat panggonan..
Kangen bli ketahan,
Rindu ning kampung halaman..
Kelangan batur uga sedulur,
Rindu ning ema karo si bapa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *