Meneng


mahesa_14
Versi: Mahesa

MUNG BISO MENENG NANGGEPI KABAR HING BENER,
SUN CACAK NUTUP MOTO MYAKNE SING KARI KEROSO..
APUWO RIKO TAMBAH NYEJO NGABARNO,
SING GELEM TEGES NONG ISUN MORO..

HANG SUN KAREP-KAREPI OJO NGUMBAR CRITO IKI,
CUKUP NONG ISUN NGOMONGO KELENDI..
WIS CUKUP CUKUP ISUN NAHAN NELONGSONE DODO,
FITNAH TEKO RIKO SING BISO SUN TRIMO..
RUMONGSO-O..

MUNG BISO MENENG NANGGEPI KABAR HING BENER,
SUN CACAK NUTUP MOTO MYAKNE SING KARI KEROSO..
APUWO RIKO TAMBAH NYEJO NGABARNO,
SING GELEM TEGES NONG ISUN MORO..

HANG SUN KAREP-KAREPI OJO NGUMBAR CRITO IKI,
CUKUP NONG ISUN NGOMONGO KELENDI..
WIS CUKUP CUKUP ISUN NAHAN NELONGSONE DODO,
FITNAH TEKO RIKO SING BISO SUN TRIMO..
RUMONGSO-O..

reff:
HANG SUN KAREP-KAREPI OJO NGUMBAR CRITO IKI,
CUKUP NONG ISUN NGOMONGO KELENDI..

HANG SUN KAREP-KAREPI OJO NGUMBAR CRITO IKI,
CUKUP NONG ISUN NGOMONGO KELENDI..
WIS CUKUP CUKUP ISUN NAHAN NELONGSONE DODO,
FITNAH TEKO RIKO SING BISO SUN TRIMO..

HANG SUN KAREP-KAREPI OJO NGUMBAR CRITO IKI,
CUKUP NONG ISUN NGOMONGO KELENDI..
WIS CUKUP CUKUP ISUN NAHAN NELONGSONE DODO,
FITNAH TEKO RIKO SING BISO SUN TRIMO..
RUMONGSO-O..
——————-
[ver: lyrics]
[id: plawhccu]
[ar: Mahesa]
[ti: Meneng]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:11]
[00:00.02]Meneng
[00:00.32]by: Mahesa
[00:18.02]
[00:20.02]>>>
[00:21.02]>>
[00:22.02]>
[00:23.02]Mung biso meneng,
[00:27.49]nanggepi kabar hing bener,
[00:31.88]Sun cacak nutup moto,
[00:36.28]myakne sing kari keroso..
[00:41.22]Apuwo riko
[00:43.00]tambah nyejo ngabarno,
[00:48.43]Sing gelem teges
[00:52.08]nong isun moro..
[00:56.50]
[01:01.56]Hang sun karep-karepi
[01:05.99]ojo ngumbar crito iki,
[01:10.73]Cukup nong isun
[01:14.87]ngomongo kelendi..
[01:20.25]Wis cukup cukup isun
[01:24.63]nahan nelongsone dodo,
[01:29.52]Fitnah teko riko
[01:33.15]sing biso sun trimo..
[01:38.52]Rumongso-o..
[01:43.70]
[01:49.89]Mung biso meneng
[01:52.96]nanggepi kabar hing bener,
[01:58.84]Sun cacak nutup moto
[02:03.09]myakne sing kari keroso..
[02:07.85]Apuwo riko
[02:10.04]tambah nyejo ngabarno,
[02:15.29]Sing gelem teges
[02:19.06]nong isun moro..
[02:23.74]
[02:26.03]Ho..hang sun karep-karepi
[02:32.39]ojo ngumbar crito iki,
[02:37.54]Cukup nong isun
[02:41.74]ngomongo kelendi..
[02:46.94]Wis cukup cukup isun
[02:51.37]nahan nelongsone dodo,
[02:55.93]Fitnah teko riko
[03:00.18]sing biso sun trimo..
[03:05.31]Rumongso-o..
[03:10.05]
[03:48.07]>>>
[03:49.07]>>
[03:50.07]>
[03:51.07]Hang sun karep-karepi
[03:55.34]ojo ngumbar crito iki,
[04:00.08]Cukup nong isun
[04:04.15]ngomongo kelendi..
[04:11.02]
[04:14.11]Hang sun karep-karepi
[04:18.17]ojo ngumbar crito iki,
[04:22.80]Cukup nong isun
[04:26.98]ngomongo kelendi..
[04:32.67]Wis cukup cukup isun
[04:36.67]nahan nelongsone dodo,
[04:41.44]Fitnah teko riko
[04:45.31]sing biso sun trimo..
[04:50.92]Hang sun karep-karepi
[04:54.80]ojo ngumbar crito iki,
[04:59.67]Cukup nong isun
[05:03.80]ngomongo kelendi..
[05:08.92]Wis cukup cukup isun
[05:13.11]nahan nelongsone dodo,
[05:17.99]Fitnah teko riko
[05:21.99]sing biso sun trimo..
[05:27.49]Rumongso-o..
[05:33.18]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s