Kopi Ireng


Versi: Vera Chantika

Arep arep arep kabur,
Wong demen matane lamur..
Melolonge mata pudar,
Bli nganggo logika..

Gering gering pantes,
Gering kesawang luwes..
Ibarat irenge kopi,
Gawe ngedani..

reff:
Lir umpamane
kopi ireng gula watu,
Tobat yen gemuyu
najan ireng gawe rindu..

Lir umpamane
kopi ireng gula jawa,
Kuayang bungahe
lamun bisa laksana..
Ilang dunia secepon
pengen bisa kelakon,
Ora bakal eligliti..

Gering gering pantes,
Gering kesawang luwes..
Ibarat irenge kopi,
Gawe ngedani..

reff:
Lir umpamane
kopi ireng gula watu,
Tobat yen gemuyu
najan ireng gawe rindu..

Lir umpamane
kopi ireng gula jawa,
kuayang bungahe
lamun bisa laksana..
Ilang dunia secepon
pengen bisa kelakon,
Ora bakal eligliti..

Arep arep arep kabur,
Wong demen matane lamur..
Melolonge mata pudar,
Bli nganggo logika..

Gering gering pantes,
Gering kesawang luwes..
Ibarat irenge kopi,
Gawe ngedani..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *