Kelangan (ity ashella)


Versi: Ity Ashella

“nangapa kakang tega,
“ninggali bibit cinta,
“sing tanpa dosa,
“ha ha ha ha ha ha ha ha,
“tega..

Remuk rasaning ati,
Cinta dihianati..
Kakang ana ning endi,
Kula ngulati..

Tanduran sing disiram,
Sampe cukule kembang..
Kakang bli melas ning badan,
Duh tega pisan..

reff:
Kelangan kelangan sing disayang,
Si jabang ning kandungan,
Ora due akuan,
Kula poyang-payingan..

Kelangan kelangan awan bengi,
Cinta ditambang dawa,
Arep ngeprag ning sapa,
Urip sebatang kara..
Cinta sing nempel ning dada,
Ora berdaya..

Tanduran sing disiram,
Sampe cukule kembang..
Kakang bli melas ning badan,
Duh tega pisan..

reff:
Kelangan kelangan sing disayang,
Si jabang ning kandungan,
Ora due akuan,
Kula poyang-payingan..

Kelangan kelangan awan bengi,
Cinta ditambang dawa,
Arep ngeprag ning sapa,
Urip sebatang kara..
Cinta sing nempel ning dada,
Ora berdaya..

Remuk rasaning ati,
Cinta dihianati..
Kakang ana ning endi,
Kula ngulati..

Tanduran sing disiram,
Sampe cukule kembang..
Kakang bli melas ning badan,
Duh tega pisan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *