Kelangan (wandra)

Versi: Wandra

Hang sun karepno biso ambi riko,
Selawase yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning ceritone wis bedo,
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo..

Hang sun karepno biso ambi riko,
Selawase yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning ceritone wis bedo,
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo..

reff:
Kelangan isun iki wis kelangan,
Kembang hang sun eman-eman..
Loro rasane ati mulo loro,
Kudangan digowo wong liyo..
Lilo sun coba ngelilakeno,
Masio abot hang sun roso..

reff:
Hang sun karepno biso ambi riko,
Selawase yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning ceritone wis bedo,
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo..

reff:
Kelangan isun iki wis kelangan,
Kembang hang sun eman-eman..
Loro rasane ati mulo loro,
Kudangan digowo wong liyo..
Lilo sun coba ngelilakeno,
Masio abot hang sun roso..

Kelangan isun iki wis kelangan,
Kembang hang sun eman-eman..
Loro rasane ati mulo loro,
Kudangan digowo wong liyo..
Lilo sun coba ngelilakeno,
Masio abot hang sun roso..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *