Ngenteni Tekamu


Versi: Jo Klithik

Koyo ngene rasane,
Wong kang lagi nompo pacoban..
Yo wis yo wis tak trimakke,
Terusing bahir batin iki,
Nanging aku isih ora mangerteni..

Opo salah lan dosaku,
Nganti batinku keloro-loro..
Rasane tembus neng dodo,
Ora ono sing ngobati,
Amung sliramu cah ayu tak anti-anti..

reff:
Kowe ono ngendi kowe ono ngendi,
Mesakno ta awakku iki..
Aku yo nggolek’i aku yo nggolek’i,
Cah ayu jebul enggalo bali..

Koyo ngene rasane,
Wong lagi kelangan..
Mugi-mugi gusti,
Enggal paring dalan..

reff:
Koyo ngene rasane,
Wong kang lagi nompo pacoban..
Yo wis yo wis tak trimakke,
Terusing bahir batin iki,
Nanging aku isih ora mangerteni..

Opo salah lan dosaku,
Nganti batinku keloro-loro..
Rasane tembus neng dodo,
Ora ono sing ngobati,
Amung sliramu cah ayu tak anti-anti..

reff:
Kowe ono ngendi kowe ono ngendi,
Mesakno ta awakku iki..
Aku yo nggolek’i aku yo nggolek’i,
Cah ayu jebul enggalo bali..

Koyo ngene rasane,
Wong lagi kelangan..
Mugi-mugi gusti,
Enggal paring dalan..

Koyo ngene rasane,
Wong lagi kelangan..
Mugi-mugi gusti,
Enggal paring dalan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *