Ngenteni Tekamu


jo-klithik_3
Versi: Jo Klithik

Koyo ngene rasane,
Wong kang lagi nompo pacoban..
Yo wis yo wis tak trimakke,
Terusing bahir batin iki,
Nanging aku isih ora mangerteni..

Opo salah lan dosaku,
Nganti batinku keloro-loro..
Rasane tembus neng dodo,
Ora ono sing ngobati,
Amung sliramu cah ayu tak anti-anti..

reff:
Kowe ono ngendi kowe ono ngendi,
Mesakno ta awakku iki..
Aku yo nggolek’i aku yo nggolek’i,
Cah ayu jebul enggalo bali..

Koyo ngene rasane,
Wong lagi kelangan..
Mugi-mugi gusti,
Enggal paring dalan..

reff:
Koyo ngene rasane,
Wong kang lagi nompo pacoban..
Yo wis yo wis tak trimakke,
Terusing bahir batin iki,
Nanging aku isih ora mangerteni..

Opo salah lan dosaku,
Nganti batinku keloro-loro..
Rasane tembus neng dodo,
Ora ono sing ngobati,
Amung sliramu cah ayu tak anti-anti..

reff:
Kowe ono ngendi kowe ono ngendi,
Mesakno ta awakku iki..
Aku yo nggolek’i aku yo nggolek’i,
Cah ayu jebul enggalo bali..

Koyo ngene rasane,
Wong lagi kelangan..
Mugi-mugi gusti,
Enggal paring dalan..

Koyo ngene rasane,
Wong lagi kelangan..
Mugi-mugi gusti,
Enggal paring dalan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qakphqcu]
[ar: Jo Klithik]
[ti: Ngenteni Tekamu]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:27]
[00:00.02]Ngenteni Tekamu
[00:00.02]by: Jo Klithik
[00:25.02]
[00:27.02]>>>
[00:28.02]>>
[00:29.02]>
[00:30.02]Koyo ngene rasane,
[00:36.43]Wong kang lagi nompo pacoban..
[00:43.53]Yo wis yo wis tak trimakke,
[00:47.07]Terusing lahir batin iki,
[00:50.81]Nanging aku isih ora mangerteni..
[00:59.53]
[01:02.08]Opo salah lan dosaku,
[01:09.35]Nganti batinku keloro-loro..
[01:16.45]Rasane tembus neng dodo,
[01:19.88]Ora ono sing ngobati,
[01:23.60]Amung sliramu cah ayu tak anti-anti..
[01:30.32]
[01:43.02]>>>
[01:44.02]>>
[01:45.02]>
[01:46.02]Kowe ono ngendi kowe ono ngendi,
[01:53.10]Mesakno ta awakku iki..
[02:00.06]Aku yo nggolek’i aku yo nggolek’i,
[02:07.16]Cah ayu cepet enggalo bali..
[02:14.92]Koyo ngene rasane,
[02:18.02]Wong lagi kelangan..
[02:21.58]Mugi-mugi gusti,
[02:24.12]Enggal paring dalan..
[02:28.40]
[02:55.07]>>>
[02:56.07]>>
[02:57.07]>
[02:58.07]Koyo ngene rasane,
[03:03.57]Wong kang lagi nompo pacoban..
[03:10.86]Yo wis yo wis tak trimakke,
[03:14.21]Terusing lahir batin iki,
[03:17.57]Nanging aku isih ora mangerteni..
[03:26.30]
[03:28.83]Opo salah lan dosaku,
[03:35.05]Nganti batinku keloro-loro..
[03:42.77]Rasane tembus neng dodo,
[03:46.10]Ora ono sing ngobati,
[03:50.33]Amung sliramu cah ayu tak anti-anti..
[03:57.04]
[04:09.00]>>>
[04:10.00]>>
[04:11.00]>
[04:12.00]Kowe ono ngendi kowe ono ngendi,
[04:19.17]Mesakno ta awakku iki..
[04:25.15]Aku yo nggolek’i aku yo nggolek’i,
[04:33.73]Cah ayu cepet enggalo bali..
[04:40.75]Koyo ngene rasane,
[04:44.31]Wong lagi kelangan..
[04:47.97]Mugi-mugi gusti,
[04:50.58]Enggal paring dalan..
[04:55.19]Koyo ngene rasane,
[04:58.48]Wong lagi kelangan..
[05:02.34]Mugi-mugi gusti,
[05:05.44]Enggal paring dalan..
[05:18.39]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s