Njamong


jumiati
Versi: Jumiati

Jare lungo ngangsuh,
Ngangsuh menyang solo..
Suwe ra ketemu,
Awak biso kuru,
Yen ketemu gawe gelo..
Ngetan bali ngulon,
Tresno tenan opo mbengkuyun..

Jare dadi sopir,
sopir montor sedan..
Suwe nggonku mikir,
nganti wani mampir..
Mung tak sawang..
Mung tratapan..
Jarik lurik suwek pinggire,
Dilirik ono sing nduwe..

reff:
Jare rujak degan,
Campurane madu..
Jare ngaku legan,
Jebul lelamisan,
Anak pitu bojo telu..
Abang biru ono ijone,
Dadi kanggone bojone..

Sluku sluku bathok,
Bathok’e ela elo..
Si romo menyang kutho,
Leh olehe payung mutho..
Mak jenthit lololobah,
Wong mati ora obah,
Yen obah medeni bocah,
Yen urip golek’o dewe..

reff:
Jare lungo ngangsuh,
Ngangsuh menyang solo..
Suwe ra ketemu,
Awak biso kuru,
Yen ketemu gawe gelo..

Selembar godhonge waru,
Kudu sabar momong aku..
Jare dadi sopir,
Sopir montor sedan..
Suwe nggonku mikir,
Nganti wani mampir,
Mung tak sawang..
Mung tratapan..
Ora butuh kae kae,
Butuhku mung nyambut gawe..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qckpvwcu]
[ar: Jumiati]
[ti: Njamong]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:42]
[00:00.01]Njamong
[00:00.01]by: Jumiati
[00:29.01]
[00:31.91]>>>
[00:32.91]>>
[00:33.91]>
[00:34.91]Jare lungo ngangsuh,
[00:37.91]Ngangsuh menyang solo..
[00:41.37]Suwe ra ketemu,
[00:44.98]Awak biso kuru,
[00:48.32]Yen ketemu gawe gelo..
[00:55.10]Ngetan bali ngulon,
[00:58.72]Tresno tenan opo mbengkuyun..
[01:03.32]Jare dadi sopir,
[01:05.99]sopir montor sedan..
[01:10.34]Suwe nggonku mikir,
[01:13.59]Nganti wani mampir..
[01:16.72]Mung tak sawang..
[01:20.01]Mung tratapan..
[01:23.88]Jarik lurik suwek pinggire,
[01:27.17]Dilirik ono sing nduwe..
[01:30.85]
[01:57.70]>>>
[01:58.70]>>
[01:59.70]>
[02:00.70]Jare rujak degan,
[02:04.70]Campurane madu..
[02:08.51]Jare ngaku legan,
[02:12.69]Jebul lelamisan,
[02:16.10]Anak pitu bojo telu..
[02:23.32]Abang biru ono ijone,
[02:27.11]Dadi kanggone bojone..
[02:32.05]Sluku sluku bathok,
[02:35.41]Bathok’e ela elo..
[02:39.33]Si romo menyang kutho,
[02:42.68]Leh olehe payung mutho..
[02:46.55]Mak jenthit lololobah,
[02:49.84]Wong mati ora obah,
[02:53.51]Yen obah medeni bocah,
[02:56.74]Yen urip golek’o dewe..
[03:00.91]
[03:29.06]>>>
[03:30.06]>>
[03:31.06]>
[03:32.06]Jare lungo ngangsuh,
[03:34.60]Ngangsuh menyang solo..
[03:39.44]Suwe ra ketemu,
[03:42.49]Awak biso kuru,
[03:45.65]Yen ketemu gawe gelo..
[03:52.57]Selembar godhonge waru,
[03:55.99]Kudu sabar momong aku..
[03:59.92]Jare dadi sopir,
[04:03.41]Sopir montor sedan..
[04:07.44]Suwe nggonku mikir,
[04:10.69]Nganti wani mampir,
[04:14.17]Mung tak sawang..
[04:16.72]Mung tratapan..
[04:20.45]Ora butuh kae kae,
[04:23.74]Butuhku mung nyambut gawe..
[04:28.41]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s