Odjo Semelang


tidjap
Versi: Tidjap

Aku pancen tresno,
Karo sliramu..
Kapan k’we yo gelem,
Tak jak’i dolan,
Nang omahku karo aku..

Tak jak’i ngenali,
Karo wong tuaku..
Kuwe iku sing wis suwe..
Tak golek’i..

Aku iki ijik joko,
Mbok odjo semelang..
Karo tresnoku iki,
Sing tak tenani..
Sing tak tenani..
Marang kuwe..

Kuwe sing tak impeni,
Rino lan wengi..
Kapan aku inter? cedhak,
Cedhak kuwe..

reff:
Kuwe sing tak impeni,
Rino lan wengi..
Kapan aku inter? cedhak,
Cedhak kuwe..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Tidjap]
[ti: Odjo Semelang]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:13]
[id: owalvzcu]
[00:00.07]Odjo Semelang
[00:00.07]by: Tidjap
[00:20.07]
[00:22.77]>>>
[00:23.77]>>
[00:24.77]>
[00:25.77]Aku pancen tresno,
[00:32.55]Karo sliramu..
[00:39.66]Kapan k’we yo gelem,
[00:47.50]Tak jak’i dolan,
[00:54.33]Nang omahku karo aku..
[01:03.22]
[01:06.02]Tak jak’i ngenali,
[01:12.18]Karo wong tuaku..
[01:19.15]Kuwe iku sing wis suwe..
[01:26.61]Tak golek’i..
[01:30.79]
[01:35.14]Aku iki ijik joko,
[01:43.16]Mbok odjo semelang..
[01:49.71]Karo tresnaku iki,
[01:58.41]Sing tak tenani..
[02:04.20]Sing tak tenani..
[02:09.99]Marang kuwe..
[02:12.47]
[02:16.63]Kuwe sing tak impeni,
[02:23.04]Rino lan wengi..
[02:29.45]Kapan aku inter? cedhak,
[02:37.35]Cedhak kuwe..
[02:41.33]
[03:11.06]>>>
[03:12.06]>>
[03:13.06]>
[03:14.06]Kuwe sing tak impeni,
[03:20.66]Rino lan wengi..
[03:26.81]Kapan aku inter? cedhak,
[03:34.30]Cedhak kuwe..
[03:39.26]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s