Odjo Semelang


Versi: Tidjap

Aku pancen tresno,
Karo sliramu..
Kapan k’we yo gelem,
Tak jak’i dolan,
Nang omahku karo aku..

Tak jak’i ngenali,
Karo wong tuaku..
Kuwe iku sing wis suwe..
Tak golek’i..

Aku iki ijik joko,
Mbok odjo semelang..
Karo tresnoku iki,
Sing tak tenani..
Sing tak tenani..
Marang kuwe..

Kuwe sing tak impeni,
Rino lan wengi..
Kapan aku inter? cedhak,
Cedhak kuwe..

reff:
Kuwe sing tak impeni,
Rino lan wengi..
Kapan aku inter? cedhak,
Cedhak kuwe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *