Kumbang Lan Kembang


demy_40
Versi: Demy

Kelendi rasane sambel sak jangane,
Kadhung nono uyahe..
Langit tanpo lintang sing endah disawang,
Ulan sintru dewekan..

Dunyo katon rumat padang sesawangan,
Kadhung nyanding demenan..
Bareng keloronan gegandengan tangan,
Runtang-runtung sir-siran..

reff:
Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..

reff:
Kelendi rasane sambel sak jangane,
Kadhung nono uyahe..
Langit tanpo lintang sing endah disawang,
Ulan sintru dewekan..

Dunyo katon rumat padang sesawangan,
Kadhung nyanding demenan..
Bareng keloronan gegandengan tangan,
Runtang-runtung sir-siran..

reff:
Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..

Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
——————
[ver: lyrics]
[id: zcubvbcu]
[ar: Demy]
[ti: Kumbang Lan Kembang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:42]
[00:00.03]Kumbang lan Kembang
[00:00.03]by: Demy
[00:27.03]
[00:29.03]>>>
[00:30.03]>>
[00:31.03]>
[00:32.03]Kelendi rasane
[00:35.33]sambel sak jangane,
[00:38.67]Kadhung nono uyahe..
[00:45.46]Langit tanpo lintang
[00:48.94]sing endah disawang,
[00:52.49]Ulan sintru dewekan..
[00:58.65]
[01:00.05]Dunyo katon rumat
[01:03.29]padang sesawangan,
[01:06.20]Kadhung nyanding demenan..
[01:13.11]Bareng keloronan
[01:16.86]gegandengan tangan,
[01:20.16]Runtang-runtung sir-siran..
[01:25.18]
[01:53.00]>>>
[01:54.00]>>
[01:55.00]>
[01:56.00]Koyo kembang lan kumbang,
[02:00.70]Geredoan ono ring taman..
[02:08.58]Matek janji nong ati,
[02:14.34]Welas suci digowo mati..
[02:23.01]Seneng seru senenge,
[02:28.43]Sampek lali paran-parane..
[02:36.26]Tentrem seru tentreme,
[02:42.07]Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
[02:50.54]
[03:18.02]>>>
[03:19.02]>>
[03:20.02]>
[03:21.02]Kelendi rasane
[03:23.88]sambel sak jangane,
[03:27.21]Kadhung nono uyahe..
[03:34.55]Langit tanpo lintang
[03:37.79]sing endah disawang,
[03:41.26]Ulan sintru dewekan..
[03:48.60]Dunyo katon rumat
[03:51.35]padang sesawangan,
[03:54.89]Kadhung nyanding demenan..
[04:01.82]Bareng keloronan
[04:05.43]gegandengan tangan,
[04:08.77]Runtang-runtung sir-siran..
[04:13.94]
[04:41.88]>>>
[04:42.88]>>
[04:43.88]>
[04:44.88]Koyo kembang lan kumbang,
[04:49.10]Geredoan ono ring taman..
[04:57.13]Matek janji nong ati,
[05:03.17]Welas suci digowo mati..
[05:12.24]Seneng seru senenge,
[05:17.41]Sampek lali paran-parane..
[05:24.37]Tentrem seru tentreme,
[05:30.91]Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
[05:39.43]Koyo kembang lan kumbang,
[05:44.97]Geredoan ono ring taman..
[05:51.81]Matek janji nong ati,
[05:58.85]Welas suci digowo mati..
[06:07.48]Seneng seru senenge,
[06:12.96]Sampek lali paran-parane..
[06:19.74]Tentrem seru tentreme,
[06:26.53]Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
[06:37.81]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s