Kumbang Lan Kembang


Versi: Demy

Kelendi rasane sambel sak jangane,
Kadhung nono uyahe..
Langit tanpo lintang sing endah disawang,
Ulan sintru dewekan..

Dunyo katon rumat padang sesawangan,
Kadhung nyanding demenan..
Bareng keloronan gegandengan tangan,
Runtang-runtung sir-siran..

reff:
Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..

reff:
Kelendi rasane sambel sak jangane,
Kadhung nono uyahe..
Langit tanpo lintang sing endah disawang,
Ulan sintru dewekan..

Dunyo katon rumat padang sesawangan,
Kadhung nyanding demenan..
Bareng keloronan gegandengan tangan,
Runtang-runtung sir-siran..

reff:
Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..

Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *