Pensiunan


Versi: Bung Sambas

Ayem tentrem wong pensiunan ayem tentrem,
Lebur dosa nyambut gawe jaman semono..
Amargo gawe spj direko-reko,
La iki kroso bareng wis tuwo nglebur dosa..

Lak yo ngono dulur,
Awak’e dewe wong wis nganggur..
Nompo bayar karo turu methekur,
Mulo kudu bersyukur yen wis tuwo kudu tawakur..

reff:
Lailaha illallah,
Urip wis tuwo cedhak karo allah..
Nglebur dosa jaman semono,
Alhamdulillah wong disperindag podo ngibadah..

Lak yo ngono dulur,
Awak’e dewe wong wis nganggur..
Nompo bayar karo turu methekur,
Mulo kudu bersyukur yen wis tuwo kudu tawakur..

reff:
Lailaha illallah,
Urip wis tuwo cedhak karo allah..
Nglebur dosa jaman semono,
Alhamdulillah wong disperindag podo ngibadah..

Ayem tentrem wong pensiunan pancen ayem,
Lebur dosa nyambut gawe jaman semono..
Amargo gawe spj direko-reko,
Lagi kroso bareng wis tuwo nglebur dosa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *