Pensiunan


bung-sambas
Versi: Bung Sambas

Ayem tentrem wong pensiunan ayem tentrem,
Lebur dosa nyambut gawe jaman semono..
Amargo gawe spj direko-reko,
La iki kroso bareng wis tuwo nglebur dosa..

Lak yo ngono dulur,
Awak’e dewe wong wis nganggur..
Nompo bayar karo turu methekur,
Mulo kudu bersyukur yen wis tuwo kudu tawakur..

reff:
Lailaha illallah,
Urip wis tuwo cedhak karo allah..
Nglebur dosa jaman semono,
Alhamdulillah wong disperindag podo ngibadah..

Lak yo ngono dulur,
Awak’e dewe wong wis nganggur..
Nompo bayar karo turu methekur,
Mulo kudu bersyukur yen wis tuwo kudu tawakur..

reff:
Lailaha illallah,
Urip wis tuwo cedhak karo allah..
Nglebur dosa jaman semono,
Alhamdulillah wong disperindag podo ngibadah..

Ayem tentrem wong pensiunan pancen ayem,
Lebur dosa nyambut gawe jaman semono..
Amargo gawe spj direko-reko,
Lagi kroso bareng wis tuwo nglebur dosa..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pcazvncu]
[ar: Bung Sambas]
[ti: Pensiunan]
[al: Dhut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:34]
[00:00.03]Pensiunan
[00:00.03]by: Bung Sambas
[00:13.03]
[00:15.03]>>>
[00:16.03]>>
[00:17.03]>
[00:18.03]Ayem tentrem
[00:20.09]wong pensiunan ayem tentrem,
[00:24.73]Lebur dosa
[00:26.23]nyambut gawe jaman semono..
[00:32.98]Amargo gawe spj
[00:36.38]direko-reko,
[00:38.08]La iki kroso
[00:41.00]bareng wis tuwo nglebur dosa..
[00:45.28]
[00:48.60]Lak yo ngono dulur,
[00:52.44]
[00:54.45]Awak’e dewe wong wis nganggur..
[01:00.12]
[01:02.64]Nompo bayar karo turu methekur,
[01:08.32]Mulo kudu bersyukur,
[01:11.51]yen wis tuwo kudu tawakur..
[01:16.22]
[01:46.00]>>>
[01:47.00]>>
[01:48.00]>
[01:49.00]Lailaha illallah
[01:54.00]
[01:55.42]Urip wis tuwo cedhak karo allah..
[02:01.08]
[02:04.27]Nglebur dosa jaman semono,
[02:09.07]Alhamdulillah wong disperindag
[02:13.34]podo ngibadah..
[02:16.70]
[02:19.02]Lak yo ngono dulur,
[02:22.08]
[02:25.80]Awak’e dewe wong wis nganggur..
[02:30.72]
[02:33.74]Nompo bayar karo turu methekur,
[02:39.18]Mulo kudu bersyukur,
[02:42.17]yen wis tuwo kudu tawakur..
[02:46.31]
[03:16.67]>>>
[03:17.67]>>
[03:18.67]>
[03:19.67]Lailaha illallah
[03:24.18]
[03:27.37]Urip wis tuwo cedhak karo allah..
[03:31.99]
[03:35.06]Nglebur dosa jaman semono,
[03:40.37]Alhamdulillah wong disperindag
[03:44.30]podo ngibadah..
[03:47.56]
[03:50.05]Ayem tentrem
[03:51.73]wong pensiunan pancen ayem,
[03:54.99]
[03:58.17]Lebur dosa
[03:59.61]nyambut gawe jaman semono..
[04:02.14]
[04:05.23]Amargo gawe spj
[04:08.05]direko-reko,
[04:10.86]Lagi kroso
[04:13.18]bareng wis tuwo nglebur dosa..
[04:18.56]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s