Kanggo Kowe


jo-klithik_1
Versi: Jo Klithik

Opo wis sak mestine aku kudu koyo ngene,
Bebarengan karo kowe urip sak bendinane..
Saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno,
Aku percoyo ra ono wong priyo liyo..

reff:
Aku neng kene kowe sing ono neng kono,
Aku tak kondo mugo biso mbok tompo..
Saben ngabari kowe mesti loro ati,
Aku ra ngerti mergo sopo sing njalari..

reff:
Kowe lan aku wis sumpah ing janji,
Ora bakal nggoda ati..
Yo mung sawiji sing neng jero ati,
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani..

reff:
Aku neng kene kowe sing ono neng kono,
Aku tak kondo mugo biso mbok tompo..
Saben ngabari kowe mesti loro ati,
Aku ra ngerti mergo sopo sing njalari..

reff:
Kowe lan aku wis sumpah ing janji,
Ora bakal nggoda ati..
Yo mung sawiji sing neng jero ati,
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani..

Kowe lan aku wis sumpah ing janji,
Ora bakal nggoda ati..
Yo mung sawiji sing neng jero ati,
Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pnvkvncu]
[ar: Jo Klithik]
[ti: Kanggo Kowe]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:57]
[00:00.02]Kanggo Kowe
[00:00.02]by: Jo Klithik
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Opo wis sak mestine,
[00:36.05]Aku kudu koyo ngene..
[00:40.03]Bebarengan karo kowe,
[00:44.01]Urip sak bendinane..
[00:48.74]
[00:50.79]Saben kepethuk,
[00:53.78]Kowe kondo yen kowe tresno..
[00:57.89]Aku percoyo,
[01:01.61]Ra ono wong priyo liyo..
[01:06.80]
[01:21.03]>>>
[01:22.03]>>
[01:23.03]>
[01:24.03]Aku neng kene,
[01:27.18]Kowe sing ono neng kono..
[01:31.08]Aku tak kondo,
[01:34.14]Mugo biso mbok tompo..
[01:39.67]Saben ngabari,
[01:43.34]Kowe mesti loro ati..
[01:46.71]Aku ra ngerti,
[01:50.30]Mergo sopo sing njalari..
[01:54.80]
[02:05.85]>>>
[02:06.85]>>
[02:07.85]>
[02:08.85]Kowe lan aku,
[02:12.85]Wis sumpah ing janji,
[02:15.99]Ora bakal nggoda ati..
[02:22.21]Yo mung sawiji,
[02:26.86]Sing neng jero ati tresno iki,
[02:33.08]Yo mung kowe sing tak tresnani..
[02:39.47]
[02:52.76]>>>
[02:53.76]>>
[02:54.76]>
[02:55.76]Aku neng kene,
[02:57.81]Kowe sing ono neng kono..
[03:01.73]Aku tak kondo,
[03:04.47]Mugo biso mbok tompo..
[03:10.13]Saben ngabari,
[03:13.06]Kowe mesti loro ati..
[03:16.78]Aku ra ngerti,
[03:19.96]Mergo sopo sing njalari..
[03:24.32]
[03:36.04]>>>
[03:37.04]>>
[03:38.04]>
[03:39.04]Kowe lan aku,
[03:42.28]Wis sumpah ing janji,
[03:45.64]Ora bakal nggoda ati..
[03:52.39]Yo mung sawiji,
[03:55.61]Sing neng jero ati tresno iki,
[04:01.98]Yo mung kowe sing tak tresnani..
[04:09.39]Kowe lan aku,
[04:12.15]Wis sumpah ing janji,
[04:15.81]Ora bakal nggoda ati..
[04:22.16]Yo mung sawiji,
[04:25.59]Sing neng jero ati tresno iki,
[04:31.92]Yo mung kowe sing tak tresnani..
[04:38.28]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s