Wong Deso (kasmin wagino)


Sanguturu
Versi: Kasmin Wagino

Pancen wis nyoto urip ono ndeso,
Nyambut gawe karo tansah karep..
Nyukup upoyo wong sak kuloargo,
Nyandang utuh hiyo mangan wareg..

Ojok’o koyo uripe wong ing kutho,
Sesukaan hiyo ora lali,
Ora mikiri mbesuk yen wis tuwo..
Yen keduwo iku tibo mburi..

Lehmu main dilereni,
Nggonmu ngombe disudani,
Ojo mung nuruti
Kesenenge ati..

Lehmu main dilereni,
Nggonmu ngombe disudani,
Ojo mung nuruti
Kesenenge ati..

reff:
Lehmu main dilereni,
Nggonmu ngombe disudani,
Ojo mung nuruti
Kesenenge ati..

Lehmu main dilereni,
Nggonmu ngombe disudani,
Ojo mung nuruti
Kesenenge ati..

Pancen wis nyoto uripe pak tani,
Karo tonggo ora tau theki..
Dho ongak’ake urip turunane,
Mbesuk urip kang iyo mukti..

Lehmu main dilereni,
Nggonmu ngombe disudani,
Ojo mung nuruti
Kesenenge ati..

Lehmu main dilereni,
Nggonmu ngombe disudani,
Ojo mung nuruti
Kesenenge ati..

Lehmu main dilereni,
Nggonmu ngombe disudani,
Ojo mung nuruti
Kesenenge ati..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Kasmin Wagino]
[ti: Wong Deso]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:16]
[00:00.04]Wong Deso
[00:00.04]by: Kasmin Wagino
[00:00.04]
[00:21.04]>>>
[00:22.04]>>
[00:23.04]>
[00:24.04]Pancen wis nyoto urip ono ndeso,
[00:29.54]Nyambut gawe karo tansah karep..
[00:35.13]Nyukup upoyo wong sak kuloargo,
[00:40.30]Nyandang utuh hiyo mangan wareg..
[00:45.63]Ojok’o koyo uripe wong ing kutho,
[00:51.02]Sesukaan hiyo ora lali,
[00:56.26]Ora mikiri mbesuk yen wis tuwo..
[01:00.93]Yen keduwo iku tibo mburi..
[01:06.92]
[01:08.02]Lehmu main dilereni,
[01:11.58]Nggonmu ngombe disudani,
[01:13.34]Ojo mung nuruti
[01:16.27]Kesenenge ati..
[01:18.71]Lehmu main dilereni,
[01:21.77]Nggonmu ngombe disudani,
[01:24.44]Ojo mung nuruti
[01:26.87]Kesenenge ati..
[01:29.11]
[01:49.04]>>>
[01:50.04]>>
[01:51.04]>
[01:52.04]Lehmu main dilereni,
[01:55.34]Nggonmu ngombe disudani,
[01:57.74]Ojo mung nuruti
[02:00.09]Kesenenge ati..
[02:03.15]Lehmu main dilereni,
[02:06.11]Nggonmu ngombe disudani,
[02:08.48]Ojo mung nuruti
[02:10.79]Kesenenge ati..
[02:13.60]Pancen wis nyoto uripe pak tani,
[02:18.94]Karo tonggo ora tau theki..
[02:24.57]Dho ongak’ake urip turunane,
[02:30.06]Mbesuk urip kang iyo mukti..
[02:35.09]Lehmu main dilereni,
[02:39.02]Nggonmu ngombe disudani,
[02:41.97]Ojo mung nuruti
[02:44.59]Kesenenge ati..
[02:47.20]Lehmu main dilereni,
[02:50.39]Nggonmu ngombe disudani,
[02:52.63]Ojo mung nuruti
[02:55.06]Kesenenge ati..
[02:57.92]Lehmu main dilereni,
[03:00.92]Nggonmu ngombe disudani,
[03:03.34]Ojo mung nuruti
[03:05.59]Kesenenge ati..
[03:08.07]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s