Wong Deso (kasmin wagino)


Versi: Kasmin Wagino

Pancen wis nyoto urip ono ndeso,
Nyambut gawe karo tansah karep..
Nyukup upoyo wong sak kuloargo,
Nyandang utuh hiyo mangan wareg..

Ojok’o koyo uripe wong ing kutho,
Sesukaan hiyo ora lali,
Ora mikiri mbesuk yen wis tuwo..
Yen keduwo iku tibo mburi..

Lehmu main dilereni,
Nggonmu ngombe disudani,
Ojo mung nuruti
Kesenenge ati..

Lehmu main dilereni,
Nggonmu ngombe disudani,
Ojo mung nuruti
Kesenenge ati..

reff:
Lehmu main dilereni,
Nggonmu ngombe disudani,
Ojo mung nuruti
Kesenenge ati..

Lehmu main dilereni,
Nggonmu ngombe disudani,
Ojo mung nuruti
Kesenenge ati..

Pancen wis nyoto uripe pak tani,
Karo tonggo ora tau theki..
Dho ongak’ake urip turunane,
Mbesuk urip kang iyo mukti..

Lehmu main dilereni,
Nggonmu ngombe disudani,
Ojo mung nuruti
Kesenenge ati..

Lehmu main dilereni,
Nggonmu ngombe disudani,
Ojo mung nuruti
Kesenenge ati..

Lehmu main dilereni,
Nggonmu ngombe disudani,
Ojo mung nuruti
Kesenenge ati..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *