Sing Biso Tanpo Riko

nanda-feraro_5
Isun ngirane aluse dalan,
Hang biso sun liwati nono juglangan..
Sing nyongko kari seru angele,
Metik kembang atin riko..

Nyawang esem manis ono ring lambene,
Biso nggawe garing empang godonge..
Rupan riko koyo srengenge..
Gawe hang nyawang alum atine,
Alum atine wooo..

Mung riko kembang hang isun sayang,
Hang isun kudang sing ono liyo..
Hang sun pujo kembang ring dunyo,
Sak liyan riko..
Hooo hooo hooo hoo..

reff:
Nyawang esem manis ono ring lambene,
Biso nggawe garing empang godonge..
Rupan riko koyo srengenge..
Gawe hang nyawang alum atine,
Alum atine wooo..

Mung riko kembang hang isun sayang,
Hang isun kudang sing ono liyo..
Hang sun pujo kembang ring dunyo,
Sak liyan riko..hooo..

Mung riko ring ati,
Hang sun karepi,
Hang isun impi..

Wis dunung ring roso,
Sun selip ring dungo..
Sing biso dung isun,
Urip tanpo riko hoo..
Sing biso tanpo riko..
Sing biso tanpo riko..
Sing biso tanpo riko..
——————
[ver: lyrics]
[id: upbpukcu]
[ar: Nanda Feraro]
[ti: Sing Biso Tanpo Riko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:00.02]Sing Biso Tanpo Riko
[00:00.02]by: Nanda Feraro
[00:29.02]
[00:31.02]>>>
[00:32.02]>>
[00:33.02]>
[00:34.02]Isun ngirane aluse dalan,
[00:41.16]Hang biso sun liwati nono juglangan..
[00:48.13]Sing nyongko kari seru angele,
[00:54.97]Metik kembang atin riko..
[01:00.93]
[01:01.67]Nyawang esem manis ono ring lambene,
[01:09.75]Biso nggawe garing empang godonge..
[01:16.39]Rupan riko koyo srengenge..
[01:24.00]Gawe hang nyawang alum atine,
[01:28.37]Alum atine wooo..
[01:36.69]Mung riko kembang hang isun sayang,
[01:44.77]Hang isun kudang sing ono liyo..
[01:52.80]Hang sun pujo kembang ring dunyo,
[01:59.55]Sak liyan riko..
[02:04.15]Hooo hooo hooo hooo..
[02:17.66]
[02:44.07]>>>
[02:45.07]>>
[02:46.07]>
[02:47.07]Nyawang esem manis ono ring lambene,
[02:54.08]Biso nggawe garing empang godonge..
[03:01.73]Rupan riko koyo srengenge..
[03:07.52]Gawe hang nyawang alum atine,
[03:12.97]Alum atine wooo..
[03:20.69]Mung riko kembang hang isun sayang,
[03:29.35]Hang isun kudang sing ono liyo..
[03:36.79]Hang sun pujo kembang ring dunyo,
[03:43.75]Sak liyan riko..hooo..
[03:48.67]Mung riko ring ati,
[03:54.97]Hang sun karepi,
[03:58.69]Hang isun impi..
[04:02.29]Wis dunung ring roso,
[04:06.15]Sun selip ring dungo..
[04:09.57]Sing biso dung isun,
[04:13.21]Urip tanpo riko hoo..
[04:19.02]Sing biso tanpo riko..
[04:25.10]Sing biso tanpo riko..
[04:33.35]Sing biso tanpo riko..
[04:39.83]
————-
Preview:

Advertisements

Digini Giniin

salsiah_1
Versi: Salsiah

Pacaran sama kamu diselingkuhin melulu,
Tiap hari ku pusing karna ribut melulu..
Badanku jadi kurus kering,
Karna pikiran tinggal tulang,
Aku jadi stres stres stres tekanan batin..

Teganya teganya aku digini giniin,
Sakitnya sakitnya hati digini giniin,
Gak rela gak rela nasib digini giniin,
Dipacar pacarin cuma digini giniin..

reff:
Pacaran sama kamu diselingkuhin melulu,
Tiap hari ku pusing karna ribut melulu..
Badanku jadi kurus kering,
Karna pikiran tinggal tulang,
Aku jadi stres stres stres tekanan batin..

Teganya teganya aku digini giniin,
Sakitnya sakitnya hati digini giniin,
Gak rela gak rela nasib digini giniin,
Dipacar pacarin cuma digini giniin..

reff:
Teganya teganya aku digini giniin,
Sakitnya sakitnya hati digini giniin,
Gak rela gak rela nasib digini giniin,
Dipacar pacarin cuma digini giniin..

Pacaran sama kamu diselingkuhin melulu,
Tiap hari ku pusing karna ribut melulu..
——————
[ver: lyrics]
[id: iczcukcu]
[ar: Salsiah]
[ti: Digini Giniin]
[al: Dhut Remix]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:37]
[00:00.02]Digini Giniin
[00:00.02]by: Salsiah
[00:18.02]
[00:20.02]>>>
[00:21.02]>>
[00:22.02]>
[00:23.02]Pacaran sama kamu
[00:26.16]diselingkuhin melulu,
[00:29.14]Tiap hari ku pusing
[00:32.21]karna ribut melulu..
[00:35.54]Badanku jadi kurus kering,
[00:38.35]Karna pikiran tinggal tulang,
[00:41.74]Aku jadi stres stres stres
[00:45.22]tekanan batin..
[00:48.25]Teganya teganya
[00:51.82]aku digini giniin,
[00:54.65]Sakitnya sakitnya
[00:57.75]hati digini giniin,
[01:01.26]Gak rela gak rela
[01:03.93]nasib digini giniin,
[01:07.52]Dipacar pacarin
[01:10.45]cuma digini giniin..
[01:14.38]
[01:47.09]>>>
[01:48.09]>>
[01:49.09]>
[01:50.09]Pacaran sama kamu
[01:54.09]diselingkuhin melulu,
[01:57.02]Tiap hari ku pusing
[02:00.26]karna ribut melulu..
[02:03.67]Badanku jadi kurus kering,
[02:06.40]Karna pikiran tinggal tulang,
[02:09.49]Aku jadi stres stres stres
[02:12.93]tekanan batin..
[02:16.19]Teganya teganya
[02:19.15]aku digini giniin,
[02:22.71]Sakitnya sakitnya
[02:25.71]hati digini giniin,
[02:29.33]Gak rela gak rela
[02:32.02]nasib digini giniin,
[02:35.59]Dipacar pacarin
[02:38.59]cuma digini giniin..
[02:43.16]
[02:52.04]>>>
[02:53.04]>>
[02:54.04]>
[02:55.04]Teganya teganya
[02:57.22]aku digini giniin,
[03:01.09]Sakitnya sakitnya
[03:03.90]hati digini giniin,
[03:07.46]Gak rela gak rela
[03:10.59]nasib digini giniin,
[03:13.90]Dipacar pacarin
[03:16.96]cuma digini giniin..
[03:20.80]Pacaran sama kamu
[03:22.74]diselingkuhin melulu,
[03:26.53]Tiap hari ku pusing
[03:29.74]karna ribut melulu..
[03:34.94]
————–
Preview:

Cerito Kenangan

nogling_ajeng-kartina-sari
Versi: Nogling ft. Ajeng Kartika Sari

Lk:
Dek wingi kowe isih neng sandingku,
Dek wingi kowe nangis neng pundakku..
Tak usap netes iluh neng pipimu,
Banjur mbok suntak kabeh isi atimu..

Iluhmu isih teles neng dadaku,
Naliko tangismu ketalu-talu..
Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
Nanging saiki ilang ngendi paranmu..

reff:
Lk:
Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..

Pr:
Kuatno atimu kangmas tresno ra kudu duweni,
Tresnamu isih ginurit jroning ati..
Kuatno atimu sayang tresnamu ra bakal ilang,
Senajan amung kari cerito kenangan..

reff:
Iluhmu isih teles neng dadaku,
Naliko tangismu ketalu-talu..
Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
Nanging saiki ilang ngendi paranmu..

reff:
Lk:
Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..

Pr:
Kuatno atimu kangmas tresno ra kudu duweni,
Tresnamu isih ginurit jroning ati..
Kuatno atimu sayang tresnamu ra bakal ilang,
Senajan amung kari cerito kenangan..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Nogling ft Ajeng Kartika]
[ti: Cerito Kenangan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:17]
[id: ahokuhcu]
[00:00.02]Cerito Kenangan
[00:00.02]by: Nogling ft. Ajeng Kartika Sari
[00:19.02]
[00:21.02]>>>
[00:22.02]>>
[00:23.02]>
[00:24.02]Dek wingi kowe isih neng sandingku,
[00:31.01]Dek wingi kowe nangis neng pundakku..
[00:38.48]Tak usap netes iluh neng pipimu,
[00:44.63]Banjur mbok suntak kabeh isi atimu..
[00:51.23]
[00:55.79]Iluhmu isih teles neng dadaku,
[01:02.75]Naliko tangismu ketalu-talu..
[01:09.58]Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
[01:16.49]Nanging saiki ilang ngendi paranmu..
[01:22.46]
[01:36.02]>>>
[01:37.02]>>
[01:38.02]>
[01:39.02]Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
[01:45.01]Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
[01:51.92]
[01:59.71]Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
[02:06.18]Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..
[02:13.02]Pr: Kuatno atimu kangmas
[02:16.70]Pr: tresno ra kudu duweni,
[02:20.50]Pr: Tresnamu isih ginurit jroning ati..
[02:27.89]Pr: Kuatno atimu sayang
[02:31.19]Pr: tresnamu ra bakal ilang,
[02:34.54]Pr: Senajan amung kari cerito kenangan..
[02:41.58]
[03:15.02]>>>
[03:16.02]>>
[03:17.02]>
[03:18.02]Iluhmu isih teles neng dadaku,
[03:25.48]Naliko tangismu ketalu-talu..
[03:31.67]Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
[03:38.81]Nanging saiki ilang ngendi paranmu..
[03:44.71]
[03:58.02]>>>
[03:59.02]>>
[04:00.02]>
[04:01.02]Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
[04:07.32]Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
[04:14.18]
[04:21.69]Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
[04:28.24]Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..
[04:35.46]Pr: Kuatno atimu kangmas
[04:38.87]Pr: tresno ra kudu duweni,
[04:42.23]Pr: Tresnamu isih ginurit jroning ati..
[04:49.39]Pr: Kuatno atimu sayang
[04:52.55]Pr: tresnamu ra bakal ilang,
[04:56.30]Pr: Senajan amung kari cerito kenangan..
[05:04.82]
————-
Preview:

Kelendi Tah

dedy-boom_2
Versi: Dedy Boom

Sun ngirane riko,
Hang biso nentremaken ati..
Sun ngirane riko,
Hang biso nyenengaken atinisun..
Sun ngirane riko,
Hang gelem ngancani sampek ring pungkas cerito..

Kelendi tah riko biso uwah janji,
Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
Kelendi tah kelendi tah..

reff:
Saikine riko,
Tego nggawe atin sun loro..
Saikine riko,
Mentolo nggawe larane atinisun..
Saikine riko,
Tegone ngeloro nggandeng wong liyo..
Nong ngarep moto..

reff:
Kelendi tah riko biso uwah janji,
Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..

Kelendi tah riko biso uwah janji,
Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
Kelendi tah kelendi tah..
——————
[ver: lyrics]
[id: usbuuacu]
[ar: Dedy Boom]
[ti: Kelendi Tah]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:00.01]Kelendi Tah
[00:00.01]by: Dedy Boom
[00:20.01]
[00:22.01]>>>
[00:23.01]>>
[00:24.01]>
[00:25.01]Sun ngirane riko,
[00:32.51]Hang biso nentremaken ati..
[00:40.40]Sun ngirane riko,
[00:47.67]Hang biso nyenengaken atinisun..
[00:55.60]Sun ngirane riko,
[01:03.12]Hang gelem ngancani
[01:07.09]sampek ring pungkas cerito..
[01:13.36]
[01:25.61]Kelendi tah riko biso uwah janji,
[01:33.95]Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
[01:41.30]Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
[01:49.16]Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
[01:56.28]Kelendi tah kelendi tah..
[02:02.75]
[02:35.56]>>>
[02:36.56]>>
[02:37.56]>
[02:38.56]Saikine riko,
[02:46.56]Tego nggawe atin sun loro..
[02:53.10]Saikine riko,
[03:00.82]Mentolo nggawe larane atinisun..
[03:08.62]Saikine riko,
[03:16.49]Tegone ngeloro nggandeng wong liyo..
[03:22.81]Nong ngarep moto..
[03:26.55]
[03:54.58]>>>
[03:55.58]>>
[03:56.58]>
[03:57.58]Kelendi tah riko biso uwah janji,
[04:05.70]Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
[04:13.34]Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
[04:21.15]Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
[04:28.60]Kelendi tah riko biso uwah janji,
[04:36.42]Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
[04:43.84]Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
[04:51.49]Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
[04:59.11]Kelendi tah kelendi tah..
[05:05.82]
————–
Preview:

Tresnomu Dadi Kenangan

arya-satria_5
Versi: Arya Satria

Aku isih durung lali,
Marang sliramu sing tak tresnani..
Senajan papan panggonmu aku ra ngerti,
Roso tresno iki tak simpen neng ati..

Aku isih kelingan,
Wong loro nali katresnan..
Senajan sliramu ilang tanpo paran,
Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

reff:
Tembang tresnamu sing tak gugu,
Mung biso nggawe tangise batinku..
Janji tresnomu marang aku,
Mung biso nglarani atiku..

Saiki aku mung keronto-ronto,
Kelingan sliramu sing tak tresno..
Opo sliramu pancen wis ra kroso,
Aku neng kene isih nyimpen roso..
Roso tresno..

reff:
Aku isih kelingan,
Wong loro nali katresnan..
Senajan sliramu ilang tanpo paran,
Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

reff:
Tembang tresnamu sing tak gugu,
Mung biso nggawe tangise batinku..
Janji tresnomu marang aku,
Mung biso nglarani atiku..

Saiki aku mung keronto-ronto,
Kelingan sliramu sing tak tresno..
Opo sliramu pancen wis ra kroso,
Aku neng kene isih nyimpen roso..
Roso tresno..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Arya Satria]
[ti: Tresnomu Dadi Kenangan]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:44]
[id: czohuscu]
[00:00.02]Tresnomu Dadi Kenangan
[00:00.02]by: Arya Satria
[00:29.02]
[00:31.02]>>>
[00:32.02]>>
[00:33.02]>
[00:34.02]Aku isih durung lali,
[00:41.17]Marang sliramu sing tak tresnani..
[00:47.91]Senajan papan panggonmu aku ra ngerti,
[00:55.21]Roso tresno iki tak simpen neng ati..
[01:03.38]
[01:18.08]Aku isih kelingan,
[01:24.95]Wong loro nali katresnan..
[01:32.17]Senajan sliramu ilang tanpo paran,
[01:39.11]Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..
[01:46.32]
[02:13.80]>>>
[02:14.80]>>
[02:15.80]>
[02:16.80]Tembang tresnamu sing tak gugu,
[02:23.61]Mung biso nggawe tangise batinku..
[02:30.98]Janji tresnomu marang aku,
[02:38.23]Mung biso nglarani atiku..
[02:45.27]Saiki aku mung keronto-ronto,
[02:52.85]Kelingan sliramu sing tak tresno..
[03:00.31]Opo sliramu pancen wis ra kroso,
[03:07.97]Aku neng kene isih nyimpen roso..
[03:14.13]Roso tresno..
[03:18.72]
[03:31.16]>>>
[03:32.16]>>
[03:33.16]>
[03:34.16]Aku isih kelingan,
[03:40.72]Wong loro nali katresnan..
[03:48.17]Senajan sliramu ilang tanpo paran,
[03:54.94]Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..
[04:02.72]
[04:31.04]>>>
[04:32.04]>>
[04:33.04]>
[04:34.04]Tembang tresnamu sing tak gugu,
[04:41.24]Mung biso nggawe tangise batinku..
[04:48.18]Janji tresnomu marang aku,
[04:55.61]Mung biso nglarani atiku..
[05:02.39]Saiki aku mung keronto-ronto,
[05:10.20]Kelingan sliramu sing tak tresno..
[05:17.48]Opo sliramu pancen wis ra kroso,
[05:25.14]Aku neng kene isih nyimpen roso..
[05:32.10]Roso tresno..
[05:35.95]
————-
Preview:

Manise Janjimu

ajeng-kartika-sari
Versi: Ajeng Kartika Sari

Aku tanpo ngerti salahku,
Sliramu tego ngapusi aku..
Manise janjimu marang aku,
Mung gawe loro tatu atiku..

Aku tanpo ngerti salahku,
Aku ora ngerti karepmu..
Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
Sliramu tego nglarani aku..

reff:
Manise janjimu,
Mung neng lambe ora songko atimu..
Gedene tresnoku,
Ora ono artine neng ngarepmu..

Tegone awakmu,
Medot tali katresnanku..
Duh gusti kuatno atiku,
Nompo coba lakon katresnanku..

reff:
Aku tanpo ngerti salahku,
Sliramu tego ngapusi aku..
Manise janjimu marang aku,
Mung gawe loro tatu atiku..

Aku tanpo ngerti salahku,
Aku ora ngerti karepmu..
Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
Sliramu tego nglarani aku..

reff:
Manise janjimu,
Mung neng lambe ora songko atimu..
Gedene tresnoku,
Ora ono artine neng ngarepmu..

Tegone awakmu,
Medot tali katresnanku..
Duh gusti kuatno atiku,
Nompo coba lakon katresnanku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: zhhbuqcu]
[ar: Ajeng Kartika Sari]
[ti: Manise janjimu]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:50]
[00:00.03]Manise Janjimu
[00:00.03]by: Ajeng Kartika Sari
[00:25.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Aku tanpo ngerti salahku,
[00:36.33]Sliramu tego ngapusi aku..
[00:42.52]Manise janjimu marang aku,
[00:48.71]Mung gawe loro tatu atiku..
[00:55.17]
[00:59.02]Aku tanpo ngerti salahku,
[01:05.24]Aku ora ngerti karepmu..
[01:11.52]Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
[01:17.86]Sliramu tego nglarani aku..
[01:23.72]
[02:01.00]>>>
[02:02.00]>>
[02:03.00]>
[02:04.00]Manise janjimu,
[02:10.00]Mung neng lambe ora songko atimu..
[02:16.82]Gedene tresnoku,
[02:23.17]Ora ono artine neng ngarepmu..
[02:29.65]Tegone awakmu,
[02:35.66]Medot tali katresnanku..
[02:41.89]Duh gusti kuatno atiku,
[02:48.06]Nompo coba lakon katresnanku..
[02:55.09]
[03:18.06]>>>
[03:19.06]>>
[03:20.06]>
[03:21.06]Aku tanpo ngerti salahku,
[03:26.96]Sliramu tego ngapusi aku..
[03:33.28]Manise janjimu marang aku,
[03:39.43]Mung gawe loro tatu atiku..
[03:45.90]Aku tanpo ngerti salahku,
[03:52.07]Aku ora ngerti karepmu..
[03:58.78]Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
[04:05.32]Sliramu tego nglarani aku..
[04:11.11]
[04:48.56]>>>
[04:49.56]>>
[04:50.56]>
[04:51.56]Manise janjimu,
[04:57.22]Mung neng lambe ora songko atimu..
[05:03.70]Gedene tresnoku,
[05:09.92]Ora ono artine neng ngarepmu..
[05:16.84]Tegone awakmu,
[05:23.07]Medot tali katresnanku..
[05:29.10]Duh gusti kuatno atiku,
[05:35.58]Nompo coba lakon katresnanku..
[05:42.37]
————–
Preview:

Nggugah Ati

dedy-boom_1
Lirik Lagu Sanguturu ke-3850 Nggugah Ati
Versi: Dedy Boom

WERANE GODONG NADAI TETESE EMBUN,
RASANE TANGELAMUN KOYO SING SERANTAN..
PERIHE ATI HANG RASANE NGELIK-NGELIK,
NYERINTUNGI KENCENGE ATI HANG ENAK TURU..

RASANE SING KUAT MANING,
NYAWANG TINGKAH AWAK SUN IKI..

reff:
HOOO..HOWOW..
SAMBANGEN ISUN MASIO SEDELO,
MYAKNE ATINISUN LEMES LAN WERO..
PELUKEN TAH ISUN NGANGGO WELAS RIKO,
MYAKNE AWAK IKI SING LUPUT SING LALI..

SAMBANGEN.. PELUKEN..,
GUGAHEN ATINISUN IKI..

reff:
WERANE GODONG NADAI TETESE EMBUN,
RASANE TANGELAMUN KOYO SING SERANTAN..
PERIHE ATI HANG RASANE NGELIK-NGELIK,
NYERINTUNGI KENCENGE ATI HANG ENAK TURU..

RASANE SING KUAT MANING,
NYAWANG TINGKAH AWAK SUN IKI..

reff:
HOOO..HOWOW..
SAMBANGEN ISUN MASIO SEDELO,
MYAKNE ATINISUN LEMES LAN WERO..
PELUKEN TAH ISUN NGANGGO WELAS RIKO,
MYAKNE AWAK IKI SING LUPUT SING LALI..

SAMBANGEN.. PELUKEN..,
GUGAHEN ATINISUN IKI..

SAMBANGEN ISUN MASIO SEDELO,
MYAKNE ATINISUN LEMES LAN WERO..
PELUKEN TAH ISUN NGANGGO WELAS RIKO,
MYAKNE AWAK IKI SING LUPUT SING LALI..

SAMBANGEN.. PELUKEN..,
GUGAHEN ATINISUN IKI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ouswhwcu]
[ar: Dedy Boom]
[ti: Nggugah Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:27]
[00:00.03]Nggugah Ati
[00:00.03]by: Dedy Boom
[00:26.03]
[00:28.03]>>>
[00:29.03]>>
[00:30.03]>
[00:31.03]Werane godong
[00:34.27]nadai tetese embun,
[00:37.69]Rasane tangelamun
[00:41.52]koyo sing serantan..
[00:49.36]Perihe ati hang rasane
[00:54.64]ngelik-ngelik,
[00:56.83]Nyerintungi kencenge
[01:01.30]ati hang enak turu..
[01:06.12]
[01:09.16]Rasane sing kuat maning,
[01:16.23]Nyawang tingkah awak sun iki..
[01:23.82]
[01:37.57]>>>
[01:38.57]>>
[01:39.57]>
[01:40.57]Hooo..howow..
[01:48.50]
[01:54.09]Sambangen isun
[01:57.50]masio sedelo,
[02:01.63]Myakne atinisun
[02:05.19]lemes lan wero..
[02:09.16]Peluken tah isun
[02:13.06]nganggo welas riko,
[02:16.96]Myakne awak iki
[02:20.30]sing luput sing lali..
[02:24.35]Sambangen.. peluken..,
[02:31.70]Gugahen atinisun iki..
[02:38.95]
[03:07.89]>>>
[03:08.89]>>
[03:09.89]>
[03:10.89]Werane godong
[03:13.89]nadai tetese embun,
[03:17.24]Rasane tangelamun
[03:21.20]koyo sing serantan..
[03:28.84]Perihe ati hang rasane
[03:34.11]ngelik-ngelik,
[03:36.38]Nyerintungi kencenge
[03:40.48]ati hang enak turu..
[03:46.70]
[03:49.19]Rasane sing kuat maning,
[03:54.86]Nyawang tingkah awak sun iki..
[04:03.92]
[04:17.04]>>>
[04:18.04]>>
[04:19.04]>
[04:20.04]Hooo..howow..
[04:27.61]
[04:33.94]Sambangen isun
[04:37.48]masio sedelo,
[04:41.35]Myakne atinisun
[04:44.79]lemes lan wero..
[04:48.99]Peluken tah isun
[04:52.86]nganggo welas riko,
[04:56.86]Myakne awak iki
[05:00.12]sing luput sing lali..
[05:04.50]Sambangen.. peluken..,
[05:11.78]Gugahen atinisun iki..
[05:19.99]Sambangen isun
[05:23.52]masio sedelo,
[05:27.25]Myakne atinisun
[05:30.75]lemes lan wero..
[05:34.92]Peluken tah isun
[05:38.58]nganggo welas riko,
[05:42.57]Myakne awak iki
[05:45.98]sing luput sing lali..
[05:50.15]Sambangen.. peluken..,
[05:57.31]Gugahen atinisun iki..
[06:05.46]
————-
Preview: