Janur Garing

“Janur Garing” Versi NDX AKA feat Ayu Yuliana

Pr:
Lorone atiku iki,
Krungu kabar kowe wis oleh ganti..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba rapopo..

Tresnone atiku remuk ra karuan,
Kelingan janjimu naliko gandengan..

Tresnoku ora bakal ilang,
Senajan atiku tau kelaran..
Karepku urip bebarengan,
Sesandingan tekan bebrayan..

Lk:
Kobong ati iki krungu kowe oleh ganti,
Sandiwarane tresno wis tamat dadi loro..
Aku sing iso nompo aku iso legowo,
Ndelok nang ngarep moto,
Kowe rabi ro wong liyo..

Mbok mesakno aku mbok welasno aku,
Cintaku tak terbatas waktu oh sayangku,
Kembalilah ke padaku..

Pr:
Ooo rosoning atiku, remuk ra karuan
Kelingan janjimu naliko gandengan..

Tresnoku ora bakal ilang,
Senajan atiku tau kelaran..
Karepku urip bebarengan,
Sesandingan tekan bebrayan..

Lorone atiku iki,
Krungu kabar kowe wis oleh ganti..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba rapopo..

Ooo rosoning atiku, remuk ra karuan
Kelingan janjimu naliko gandengan..

Tresnoku ora bakal ilang,
Senajan atiku tau kelaran..
Karepku urip bebarengan,
Sesandingan tekan bebrayan..

Tresnoku ora bakal ilang,
Senajan atiku tau kelaran..
Karepku urip bebarengan,
Sesandingan tekan bebrayan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *