Janur Garing


ndx-aka
Versi: NDX AKA ft. Ayu Yuliana

Pr:
Lorone atiku iki,
Krungu kabar kowe wis oleh ganti..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba rapopo..

Tresnone atiku remuk ra karuan,
Kelingan janjimu naliko gandengan..

Tresnoku ora bakal ilang,
Senajan atiku tau kelaran..
Karepku urip bebarengan,
Sesandingan tekan bebrayan..

Lk:
Kobong ati iki krungu kowe oleh ganti,
Sandiwarane tresno wis tamat dadi loro..
Aku sing iso nompo aku iso legowo,
Ndelok nang ngarep moto,
Kowe rabi ro wong liyo..

Mbok mesakno aku mbok welasno aku,
Cintaku tak terbatas waktu oh sayangku,
Kembalilah ke padaku..

Pr:
Ooo rosoning atiku, remuk ra karuan
Kelingan janjimu naliko gandengan..

Tresnoku ora bakal ilang,
Senajan atiku tau kelaran..
Karepku urip bebarengan,
Sesandingan tekan bebrayan..

Lorone atiku iki,
Krungu kabar kowe wis oleh ganti..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba rapopo..

Ooo rosoning atiku, remuk ra karuan
Kelingan janjimu naliko gandengan..

Tresnoku ora bakal ilang,
Senajan atiku tau kelaran..
Karepku urip bebarengan,
Sesandingan tekan bebrayan..

Tresnoku ora bakal ilang,
Senajan atiku tau kelaran..
Karepku urip bebarengan,
Sesandingan tekan bebrayan..
——————–
[ver: lyrics]
[id: ahnvvlcu]
[ar: NDX AKA ft. Ayu Yuliana]
[ti: Janur Garing]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:44]
[00:00.03]Janur Garing
[00:00.03]by: NDX AKA ft. Ayu Yuliana
[00:25.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Pr: Lorone atiku iki,
[00:36.33]Pr: Krungu kabar kowe wis oleh ganti..
[00:44.66]Pr: Sak tenane atiku loro,
[00:50.69]Pr: Nanging aku mencoba rapopo..
[00:57.47]Pr: Tresnone atiku remuk ra karuan,
[01:05.50]Pr: Kelingan janjimu naliko gandengan..
[01:11.65]
[01:13.93]Pr: Tresnoku ora bakal ilang,
[01:19.26]Pr: Senajan atiku tau kelaran..
[01:27.28]Pr: Karepku urip bebarengan,
[01:34.12]Pr: Sesandingan tekan bebrayan..
[01:41.27]Lk: Kobong ati iki krungu kowe oleh ganti,
[01:45.38]Lk: Sandiwarane tresno wis tamat dadi loro..
[01:49.48]Lk: Aku sing iso nompo aku iso legowo,
[01:52.82]Lk: Ndelok nang ngarep moto,
[01:54.70]Lk: Kowe rabi ro wong liyo..
[01:56.68]Lk: Mbok mesakno aku mbok welasno aku,
[01:59.93]Lk: Cintaku tak terbatas waktu oh sayangku,
[02:03.97]Lk: Kembalilah kepadaku..
[02:09.88]Pr: Ooo rosoning atiku, remuk ra karuan
[02:17.90]Pr: Kelingan janjimu naliko gandengan..
[02:23.32]
[02:25.87]Pr: Tresnoku ora bakal ilang,
[02:31.78]Pr: Senajan atiku tau kelaran..
[02:39.67]Pr: Karepku urip bebarengan,
[02:46.02]Pr: Sesandingan tekan bebrayan..
[02:53.24]
[02:54.54]Pr: Lorone atiku iki,
[03:00.70]Pr: Krungu kabar kowe wis oleh ganti..
[03:08.24]Pr: Sak tenane atiku loro,
[03:15.01]Pr: Nanging aku mencoba rapopo..
[03:22.16]Pr: Ooo rosoning atiku, remuk ra karuan
[03:29.44]Pr: Kelingan janjimu naliko gandengan..
[03:35.48]
[03:37.91]Pr: Tresnoku ora bakal ilang,
[03:43.19]Pr: Senajan atiku tau kelaran..
[03:51.29]Pr: Karepku urip bebarengan,
[03:57.94]Pr: Sesandingan tekan bebrayan..
[04:05.61]Pr: Tresnoku ora bakal ilang,
[04:12.50]Pr: Senajan atiku tau kelaran..
[04:20.09]Pr: Karepku urip bebarengan,
[04:26.69]Pr: Sesandingan tekan bebrayan..
[04:33.78]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s